Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 158.487
Για πιό χρώμα κουρτίνα θα διακοσμήσουμε το παράθυρογια το παράθυρο η για τη θεα σπο το παράθυρο καυγαδιζουμε?
ιδού η απορία!
Για πιό χρώμα κουρτίνα θα διακοσμήσουμε το παράθυρογια το παράθυρο η για τη θεα σπο το παράθυρο καυγαδιζουμε?
ιδού η απορία!
Ετσι κυλά ο χρόνος με ενδιαφέρον,καλημέρα Έλενα μου!Για πιό χρώμα κουρτίνα θα διακοσμήσουμε το παράθυρο![]()
Ο χρόνος είναι η ζωή της ψυχής !Ετσι κυλά ο χρόνος με ενδιαφέρον,καλημέρα Έλενα μου!

Να ,αυτα τα φιλοσοφικά μου λες και σε λατρεύω!!Ο χρόνος είναι η ζωή της ψυχής !
καλημέρα αγάπη μου![]()
Να ,αυτα τα φιλοσοφικά μου λες και σε λατρεύω!!
καλημερααα.πολυ πρωι ξυπνησαμε ολλοι σημερα....κι εγώ που νόμιζα ότι με λατρευεις για την σπάνια ομορφιά μου....
![]()

καλημέρα αγόρι όμορφο !καλημερααα.πολυ πρωι ξυπνησαμε ολλοι σημερα![]()

ακομα 1 που συμφωνουμε.καλημέρα αγόρι όμορφο !
Προτιμώ να ξυπνάω πολύ πρωί ότι ώρα κι άν έχω κοιμηθει το βράδυ !
Ο ύπνος είναι χάσιμο χρόνου![]()

όταν λέω εγώ ότι εμείς δύο ταιριάζουμε πολύ το εννοώ!ακομα 1 που συμφωνουμε.![]()

Μα η ομορφιά σου είναι το κερασάκι στην τούρτα των υπολοίπων χαρακτηριστικών σου!....κι εγώ που νόμιζα ότι με λατρευεις για την σπάνια ομορφιά μου....
![]()
τέτοια λέγε εσύ και μετά οι καλοθελητές θα σε πούνε προμότορα !Μα η ομορφιά σου είναι το κερασάκι στην τούρτα των υπολοίπων χαρακτηριστικών σου!

Λογικό καλέ μου φίλε έχεις να φροντίσεις πολύ κόσμοκαλημερααα.πολυ πρωι ξυπνησαμε ολλοι σημερα![]()

Παρόλο που τελευταία έχει μικρύνει ο πουτσος μου, παρόλα αυτά έχει αρκετή επιφάνεια ακόμη για να τους γράψω κανονικά!τέτοια λέγε εσύ και μετά οι καλοθελητές θα σε πούνε προμότορα !
ΔΙαβάζω το μέλλον![]()
έκλαψαααααΠαρόλο που τελευταία έχει μικρύνει ο πουτσος μου, παρόλα αυτά έχει αρκετή επιφάνεια ακόμη για να τους γράψω κανονικά!

Καλησπερα...γλυκια μου μαθητρια.

Κέρασε με μια... Πάστα.Είναι πολύ καλό παιδί !
![]()
Οι καλοί φίλοι φαίνονται στα δύσκολα !Καλησπερα...γλυκια μου μαθητρια.
Η ψυχολογια λεει αν εχεις διπλα σου ανθρωπους που σε νιωθουν και καταλαβαινουν οταν δεν εισαι καλα...αλλα κανουν τα παντα για να νιωσεις καλυτερα...ακομη και αν οι ιδιοι δεν ειναι στα καλυτερα τους...τοτε μην τους αφησεις ποτε να φυγουν απο κοντα σου.
Δεν θα σε εγκαταληψουν ποτε.
Φιλακια πολλα κουκλα μου μοναδικη
![]()