billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 36.958
- Πόντοι
- 5.956
Φαντάσου να ηταν και κακό παιδί τι θα πάθαινε!Είναι πολύ καλό παιδί !
![]()
Φαντάσου να ηταν και κακό παιδί τι θα πάθαινε!Είναι πολύ καλό παιδί !
![]()
Όταν μπλοκάρω κάποιον δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κακό αγόρι !Φαντάσου να ηταν και κακό παιδί τι θα πάθαινε!
Ωχ,ωχ,ωχ!!!!!Όταν μπλοκάρω κάποιον δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κακό αγόρι !
Ασυμφωνία χαρακτήρων !
![]()
οι παρόντες εξαιρούνται!Ωχ,ωχ,ωχ!!!!!
Να φοβάμαι δηλαδή?

Ουφ,ησύχασα τωρα!οι παρόντες εξαιρούνται!
![]()
γιατί εσύ ότι κι αν γινόταν θα με μπλόκαρες ???Ουφ,ησύχασα τωρα!
Με τίποτα ομως!!!γιατί εσύ ότι κι αν γινόταν θα με μπλόκαρες ???![]()
Το μονοπάτι του παραδείσου είναι ένα και έχει όνομα. Ελενα....ας τον ψάξουν σε άλλα μονοπάτια !
ίσως κάποιες φορές να είμαι πιο σκληρή με τους ανθρώπουςΤο μονοπάτι του παραδείσου είναι ένα και έχει όνομα. Ελενα....
Αυτοί το έχασαν
γι' αυτο μη φερεσαι οπως σου φερθηκαν καποτε, κανε την διαφορα με την καλοσυνη και θα σου γυρισει καποια στιγμηίσως κάποιες φορές να είμαι πιο σκληρή με τους ανθρώπους
Δεν θέλω να δίνω δευτερες ευκαρίες γιατί σε εμένα κάποτε κάποιοι δεν μου έδωσαν καν ουτέ μία !
ποτέ δεν θα φερθώ όπως μου φέρθηκαν κάποιοι !γι' αυτο μη φερεσαι οπως σου φερθηκαν καποτε, κανε την διαφορα με την καλοσυνη και θα σου γυρισει καποια στιγμη
Όρια πάντα πρέπει να έχουμε σε όλα, άρα και στις σχέσεις μας. Καλά κάνεις και τα κρατάς. Και η κόκκινη γραμμή είναι κόκκινη. Αν την παραβιάζεις θα γίνει ροζ....ποτέ δεν θα φερθώ όπως μου φέρθηκαν κάποιοι !
Δεν είναι του χαρακτήρα μου απλά κάποιες φορές υπάρχει στην ζωή μας μία κόκκινη γραμμή !
Εκεί είναι το όριο του κάθε ανθρώπου !
πολλές φορές στο νήμα μου έχει γίνει μεγάλος ντόρος για τα μπλοκ !Όρια πάντα πρέπει να έχουμε σε όλα, άρα και στις σχέσεις μας. Καλά κάνεις και τα κρατάς. Και η κόκκινη γραμμή είναι κόκκινη. Αν την παραβιάζεις θα γίνει ροζ....

ενταξει δινουμε συνηθωσ μια 2η ευκαιρεια,αλλα σχεδων παντα οι περισσοτεροι το επαναλλαμβανουν.εγω μεχρι και 3η εχω δωσει,αλλα το αποτελεσμα ηταν δυστηχωσ το ιδιο.ίσως κάποιες φορές να είμαι πιο σκληρή με τους ανθρώπους
Δεν θέλω να δίνω δευτερες ευκαρίες γιατί σε εμένα κάποτε κάποιοι δεν μου έδωσαν καν ουτέ μία !
Αχ που να ξεραν !!! Δεν μπορούν να σε ξεγελάσουν εσέναΜπλοκαρισμένοι μου αγαπημένοι !
Μην μου στέλνετε μηνυματάκια απο άλλο τηλ και μου κλείνετε ραντεβουδάκι !
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων![]()
για το παράθυρο η για τη θεα σπο το παράθυρο καυγαδιζουμε?ΥΓ...Αγαπημένε μου Μπιλ εγώ δεν θα σε μπλόκαρα ποτέ γιατί με ποιον θα καυγαδίζω για το παράθυρο ....χαχαχαχαχα!
χαμογελώ με την αφέλεια κάποιον ανθρώπων !Αχ που να ξεραν !!! Δεν μπορούν να σε ξεγελάσουν εσένα![]()