Έλα βρε δάσκαλε. Αυτό δεν είναι τιμωρία . Αυτό είναι το αποκορύφωμα της επικοινωνίας με την αγαπητή..Μα αυτο ειναι το ζητουμενο....για να τημωρηθει....γλυκα και τρυφερα οπως αξιζει....στην αγαπημενη μου μαθητρια.
Νάσαι καλα
Έλα βρε δάσκαλε. Αυτό δεν είναι τιμωρία . Αυτό είναι το αποκορύφωμα της επικοινωνίας με την αγαπητή..Μα αυτο ειναι το ζητουμενο....για να τημωρηθει....γλυκα και τρυφερα οπως αξιζει....στην αγαπημενη μου μαθητρια.
Να μου στείλεις viber για να ενημερωθείς για τις υπηρεσίες μου !Γλειφοκώλι δίνει η Έλενα; Ξέρει κανείς;
Να μου στείλεις viber για να ενημερωθείς για τις υπηρεσίες μου !
Σε ευχαριστώ !

Θα θεωρησαν πως εισαι στα μπλοκα των αγροτωνΚαλησπέρα !
Πολλά μηνύματα αν είμαι αυτήν την περίοδο ΚΡΗΤΗ !
Προφανώς θα με μπερδεύεται με άλλη κοπέλα !
ΟΧΙ ΑΘΗΝΑ ΕΙΜΑΙ !
Σας ευχαριστώ και καλή συνέχεια![]()
πάω στην γειτόνισσα να πω και εκεί μία καλησπέρα αφού έχω την εγκρισή της και είμαι καλοδεχούμενη !
να σου πω την αλήθεια πλέον δεν μπαίνω σε άλλα νημάτα γιατί βαριέμαι μόνο στης Αγγελικής που έχει ενδιαφέρον και κάνουμε και τον χαβαλέ μας !
Δίνουν τον δικό τους αγώνα τα παλληκάρια !Θα θεωρησαν πως εισαι στα μπλοκα των αγροτων

Αγγελική μου την αλήθεια είπααγάπη μου εσύ,απο τις καλύτερες κοπέλες εδώ

Το καλό είναι οτι μου κινούν το νήμαΑγγελική μου την αλήθεια είπα
Τα αγόρια στο νήμα σου και εσύ μας έχετε χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου !
Καλύτερο και από σήριαλ !
![]()
Ναι δίκιο έχεις. Εκει τελείως άλλο στυλ επικοινωνίας......Αγγελική μου την αλήθεια είπα
Τα αγόρια στο νήμα σου και εσύ μας έχετε χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου !
Καλύτερο και από σήριαλ !
![]()
Και εγώ τη δική μου,άξιοι!Δίνουν τον δικό τους αγώνα τα παλληκάρια !
《 ΑΓΡΟΤΕΣ 》
τους στέλνω την αγάπη μου![]()
Ας είναι το βράδυ σου ήρεμο διάλειμμα από την ημέρα και μια υπόσχεση για ξεκούραση !

Καλημέρα αγόρι μου !
![]()