billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 36.958
- Πόντοι
- 5.956
Γουσταρω ξηγα!!!!!Δεν σε παρεξηγώ !
Πληγωμένος αποκλεισμένος είσαι !
Γουσταρω ξηγα!!!!!Δεν σε παρεξηγώ !
Πληγωμένος αποκλεισμένος είσαι !
καλα που τουσ εκανεσ.τωρα σε παω ακομα πιο πολυ,γιατι κατι τετοιουσ δεν τουσ γουσταρω με τιποτα.ακομα 1 που συμφωνουμε.κ εμενα ενασ τετοιοσ πυγε να μου την πει μια φορα γιατι κανονησα μονοσ μου,αλλα του απαντησα στην ιδια γλωσσα οχι με ευγενεια,και ετοιμοσ ημουνα και να τισ εισπραξει.Κανω περιπου 8 χρονια ραντεβού !
Μπιλ πριβέ άνετη εγώ και γελαστή !
2 τύποι που δεν μου άρεσε ποτέ η φάτσα τους με κοιτάνε επι χρόνια επίμονα
το ίδιο έκαναν και σήμερα :
Εγω:
Τι έγινε μάγκες συμβαινει κατι ??
Συνέχεια με κοιτάτε επίμονα !
ΑΥΤΟΙ :.οχι κοπέλα μου απλά μας κάνει εντύπωση που έχεις πολύ δουλεια και είσαι χαλαρη κουλ !
ΕΓΩ : και ???
ΑΥΤΟΙ ;σε βλεπουμε και ξημερώματα και εμεις ας πουμε εχουμε πολλες κοπέλες και θέλουμε κι άλλες γιατι έχουμε μεγάλη πελατεια
Σε ενδιαφέρει ??
ΕΓΩ :ΟΧΙ αγόρια ευχαριστώ !
ΑΥΤΟΙ :Μα καλα το βραδυ δεν φοβάσαι μας έχει κάνει τρομερη εντύπωση αυτο ?
ΕΓΩ: ακούστε στην έλενη όχι ελενιές γιατί όταν θυμώνω δεν είμαι καλό κορίτσι είμαι κακό κορίτσι !
ΑΥΤΟΙ :
συγνωμη έλενα σεβαστο !
ΕΓΩ :
Ελπίζω να συννενοηθήκαμε ??
ΑΥΤΟΙ :
Φυσικα έλενα καταλαβαμε ότι έχεις καλους 《ΦΙΛΟΥΣ》
στο κεντρο !
ΕΓΩ :
Καλές γιορτές με υγεια !

Καλά έκανες και απάντησες. Απλά αυτό που έγραψα ίσως με λάθος λέξεις, είναι να μην ασχολείσαι άλλο και να μην στεναχωριέσαιΕίχα τους λόγους μου !
Έπρεπε να τους κόψω τον αέρα
Γιατι ρωτούσαν για εμένα έμαθα !
Τωρα ξέρουν ότι δεν πρέπει να ξαναασχοληθουν !
Στεναχωριέμαι όταν δεν απαντάω ....Καλά έκανες και απάντησες. Απλά αυτό που έγραψα ίσως με λάθος λέξεις, είναι να μην ασχολείσαι άλλο και να μην στεναχωριέσαι

αγια τουσ εκανεσ.και απο 1 καλο χερι ξυλο θελανεΣτεναχωριέμαι όταν δεν απαντάω ....![]()

Την αυγή μπορείς να την φτάσεις μόνο βαδίζοντας στο μονοπάτι της νύχτας !

καλα, αυτοι μπηκαν μεσα στο Μπιλ για να σε κοιταξουν ετσι επιμονα;Είχα τους λόγους μου !
Έπρεπε να τους κόψω τον αέρα
Γιατι ρωτούσαν για εμένα έμαθα !
Τωρα ξέρουν ότι δεν πρέπει να ξαναασχοληθουν !
Για οποιαδήποτε απορία μπορείς να μου στείλεις viber ή sms !καλα, αυτοι μπηκαν μεσα στο Μπιλ για να σε κοιταξουν ετσι επιμονα;
Καλημέρα στο πιο γλυκο νυχτοπουλι!!!!Για οποιαδήποτε απορία μπορείς να μου στείλεις viber ή sms !
καλημέρα αγάπη μου !Καλημέρα στο πιο γλυκο νυχτοπουλι!!!!

Ξανακοιμησου, 3 ώρες ύπνου είναι πολύ λιγες και είσαι κοριτσάκι στην ανάπτυξη!!!!καλημέρα αγάπη μου !
Τώρα ξύπνησα και νυσταζω
![]()
είναι η ώρα του καφέ !Ξανακοιμησου, 3 ώρες ύπνου είναι πολύ λιγες και είσαι κοριτσάκι στην ανάπτυξη!!!!

Και ένα κρουασάν σοκολάτα από εμενα!είναι η ώρα του καφέ !
![]()
άσπρη σοκολάταΚαι ένα κρουασάν σοκολάτα από εμενα!

Και εγώ,ιδίως λιωμένη λευκή μμμμμ το κάτι άλλοάσπρη σοκολάτα
Την προτιμώ ....![]()
Για σένα τζουτζούκα μου και ροζ σοκολάτα θα βρούμε να σου φέρουμε. Και πράσινη και οτι χρώμα θέλεις!!!!άσπρη σοκολάτα
Την προτιμώ ....![]()
Και εγώ,ιδίως λιωμένη λευκή μμμμμ το κάτι άλλο![]()