billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 37.774
- Πόντοι
- 5.956
Βαλε μια τετοια
Βαλε μια τετοια
9 στους 10 .τους έχω στείλει διακοπές!βγαλε τωρα στον αερα την λιστα τον επιζωντωναν υπαρχει κανεις
![]()
Σωστή (η κακιά)βαιμπερ :
Γιατί ρε κακιά μπλοκάρεις κόσμο λύσε μου την απορία ?
ΕΓΩ :.
Εσένα γιατί έχω ξεχάσει να σε μπλοκάρω ?
λύσε μου την απορία ?
Απευθυνσου στην ΕΜΑΚ θείο για το θλιβερό καθηκονβγαλε τωρα στον αερα την λιστα τον επιζωντωναν υπαρχει κανεις
![]()
έχω παχύνει και κοντύνειΒαλε μια τετοια
εξαρταται απο πια πλευρα βλεπεις τα πραγματα ..καποιοι βλεπουν μονο την μια πλευραΣωστή (η κακιά)
Ο σωστός αντρας δεν βλεπει την κακη πλευρα της γυναικας, θειοεξαρταται απο πια πλευρα βλεπεις τα πραγματα ..καποιοι βλεπουν μονο την μια πλευρα
εδω μεσα βλεπεις πολλους να κυκλοφορουν ?? πολυ παλια ηταν πολυ χειροτερα κουνουσαν και το δαχτυλο καποιοι στις γυναικες μην αναφερω νικ γιατι θα γελανε και οι σερβερΟ σωστός αντρας δεν βλεπει την κακη πλευρα της γυναικας, θειο
Εμεις μιλάμε για τους σωστούς, θειο.εδω μεσα βλεπεις πολλους να κυκλοφορουν ?? πολυ παλια ηταν πολυ χειροτερα κουνουσαν και το δαχτυλο καποιοι στις γυναικες μην αναφερω νικ γιατι θα γελανε και οι σερβερ
πλακα πλακα θα το αναφερω και ας ειμαστε σε αλλο νημα το περισσοτερο μπουλινγκ εδω μεσα απο το αντρικο σε εισαγωγικα φυλο το εφαγε η στελλαΕμεις μιλάμε για τους σωστούς, θειο.
Π χ. Το σόι μας!![]()
Δεν την ξέρω την υπόθεση αλλα μην την ανοιξουμε εδω γιατι ειναι το νημα της mrs Helenπλακα πλακα θα το αναφερω και ας ειμαστε σε αλλο νημα το περισσοτερο μπουλινγκ εδω μεσα απο το αντρικο σε εισαγωγικα φυλο το εφαγε η στελλα
Ωωωωωέχω παχύνει και κοντύνει
Όταν αδυνατίσω και ψήλωσω θα βγαλω γυμνή φωτό !
Δεν πίνω πορτοκαλάδα μόνο βοτκα ....Ωωωωω
Εγω γουσταρω κοντες και χοντρες!
Ξεχνα τη φωτο ,ελα να σε κερασω μια πορτοκαλαδα στο prive!
για την Στέλλα το είχα μάθει!πλακα πλακα θα το αναφερω και ας ειμαστε σε αλλο νημα το περισσοτερο μπουλινγκ εδω μεσα απο το αντρικο σε εισαγωγικα φυλο το εφαγε η στελλα
OK βοτκα πορτοκαλι τοτε!Δεν πίνω πορτοκαλάδα μόνο βοτκα ....
Πολύ πριν ακόμη έρθεις εσύ έκανε το λάθος να πει την γνώμη της για κάτι στο νήμα τον ανεξαρτητων μόνο που δεν την έφαγαν τα καλοπαιδα μιλάμε για επίθεση του στυλ σκάσε μην μιλάςγια την Στέλλα το είχα μάθει!
Και επειδή έχω την τιμή να την γνωρίζω προσωπικά είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι με χαβαλέ!
Λίγο πολύ σχεδόν όλες έχουμε υποστει μπουλινκ στο νήμα μας !
Δεν με νοιάζει καθόλου !
Πίσω από ένα πληκτρολόγιο μπορεί να είναι και ένα 18 χρόνο που απλά κάνει χαβαλέ να περνάει η ώρα του !
Και αυτο δεν το λέω τυχαια έχω τους λόγους μου!
《 όσο για τους άλλους βγάζουν κακιες γιατί δεν αντέχουν την αποτυχημένη τους ζωη 》
Βλέπεις 8 χρόνια στον χώρο ξέρω και δεν μιλώ ..ΠΟΛΛΑ!
βέβαια μην πούμε την γνώμη μας !Πολύ πριν ακόμη έρθεις εσύ έκανε το λάθος να πει την γνώμη της για κάτι στο νήμα τον ανεξαρτητων μόνο που δεν την έφαγαν τα καλοπαιδα μιλάμε για επίθεση του στυλ σκάσε μην μιλάς
εμενα μονο 1,και ουτε καν ειχαμε παντρευτει.μια φορα στην ζωη μας ολοι το κανουμε αυτο το λαθος.....ευτυχως κρατησε μονο 4 μηνες
οι έξυπνοι άνθρωποι δεν παντρεύονται πλέον κάνουν μόνο σχέσεις και καλά κάνουν!εμενα μονο 1,και ουτε καν ειχαμε παντρευτει.
και αλλο που συμφωνουμε.εννοειται.οι έξυπνοι άνθρωποι δεν παντρεύονται πλέον κάνουν μόνο σχέσεις και καλά κάνουν!
Δεν ταιριάζεις και άντε γεια στην σχέση δεν σε δεσμέυει τίποτα !