Πέτροςαλανι
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 14.774
- Πόντοι
- 2.256
Όπως λέει και το τραγούδι… έτσι, έτσι σε θέλω/ με.. σαγιονάρα και καπέλο
ζήλεψα από τις τουρίστριες!Όπως λέει και το τραγούδι… έτσι, έτσι σε θέλω/ με.. σαγιονάρα και καπέλο![]()
εννοειται.υπερωχη![]()
.....με κορδέλα ...Τρέλα!![]()
.....με κορδέλα ...![]()
Βρε πορνόγερε εδώ αλητεύεις; Ασε τον γιδοεπενδυτη να εκφραζει ανενόχλητος τον ερωτα του στην mrs Elena
θελεις να εχουμε κανενα τασος vs γκολφω και να μας φαει την επεγδυση η ελενΒρε πορνόγερε εδώ αλητεύεις; Ασε τον γιδοεπενδυτη να εκφραζει ανενόχλητος τον ερωτα του στην mrs Elena
Μπα, η mrs Elen θα εισπράξει μερικά ραντεβουδάκια και κανενα κοσμημα δώρο καθότι κιμπάρης ο κτηνοτρόφος. Τα υπόλοιπα τα εχω ήδη τακτοποιήσει θείοθελεις να εχουμε κανενα τασος vs γκολφω και να μας φαει την επεγδυση η ελεν
ασε εγω να κραταω πισινη γιατι δεν τον εχω εμπιστοσυνη ειναι ατασθαλοςΜπα, η mrs Elen θα εισπράξει μερικά ραντεβουδάκια και κανενα κοσμημα δώρο καθότι κιμπάρης ο κτηνοτρόφος. Τα υπόλοιπα τα εχω ήδη τακτοποιήσει θείο
Τον έχω δέσει καλά με τα πληρεξούσια που υπέγραψε. Φοβήθηκα τη γοητεία της mrs Elena μην μας φάει το παραδάκι. Ως γνωστόν το μ..... σέρνει καράβι. Κάτι ξέρεις εσύ που έχεις χρυσώσει τα μισά ουκρανορωσσικα μ.....ασε εγω να κραταω πισινη γιατι δεν τον εχω εμπιστοσυνη ειναι ατασθαλος
σε πληροφορω μικρε οτι ποιο πολλα εχω σκορπισει στα εγχωριαΤον έχω δέσει καλά με τα πληρεξούσια που υπέγραψε. Φοβήθηκα τη γοητεία της mrs Elena μην μας φάει το παραδάκι. Ως γνωστόν το μ..... σέρνει καράβι. Κάτι ξέρεις εσύ που έχεις χρυσώσει τα μισά ουκρανορωσσικα μ.....
Παντα στυλατη! Θα σου κανω ειδικη παραγγελια ενδυσης μου φαινεται οταν γυρισεις και κανουμε ραντεβουδακι
Σπαταλε πορνόγερε, έκανες και τις ελληνιδες χρυσομ...νεςσε πληροφορω μικρε οτι ποιο πολλα εχω σκορπισει στα εγχωρια
οι νομιμες τρωνε τα πολλα βρε χαιβανιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΣπαταλε πορνόγερε, έκανες και τις ελληνιδες χρυσομ...νες
Στα πηρανε ολα και σε αφησανε ρέστο μπαρμπουλη. Γι αυτο δεν νομιμοποιω καμια θειοοι νομιμες τρωνε τα πολλα βρε χαιβανιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
μια φορα στην ζωη μας ολοι το κανουμε αυτο το λαθος.....ευτυχως κρατησε μονο 4 μηνεςΣτα πηρανε ολα και σε αφησανε ρέστο μπαρμπουλη. Γι αυτο δεν νομιμοποιω καμια θειο
Οι πιο ακριβοπληρωμενοι μηνες ε;μια φορα στην ζωη μας ολοι το κανουμε αυτο το λαθος.....ευτυχως κρατησε μονο 4 μηνες