πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.224
- Πόντοι
- 16.131
ε οχι ρε ειπαμε μλκ αλλα με οριαΟι πιο ακριβοπληρωμενοι μηνες ε;
Πηδημα και διχιλιαρο;
ε οχι ρε ειπαμε μλκ αλλα με οριαΟι πιο ακριβοπληρωμενοι μηνες ε;
Πηδημα και διχιλιαρο;
Μεταξυ μας, σε έχω για αγαθοψώλη. Τα σκορπας οπου δεις μουνιε οχι ρε ειπαμε μλκ αλλα με ορια
μπα δεν παιζει μπορει πριν 10-15 χρονια τωρα γερασαμεΜεταξυ μας, σε έχω για αγαθοψώλη. Τα σκορπας οπου δεις μουνι
Ο λυκος κι αν εγερασε κλπ κλπμπα δεν παιζει μπορει πριν 10-15 χρονια τωρα γερασαμε
βλέπω κάνετε τουρ και σε άλλο νήμα !Ο λυκος κι αν εγερασε κλπ κλπ
Κουφαλιτσα μπαρμπουλη
city tour ο ανηψιος ειναι ιντερνατιοναλ καμακιβλέπω κάνετε τουρ και σε άλλο νήμα !
Ησυχία δεν έχετε ..![]()
Μας εμπνεει η οικοδεσποινα που ειναι καλη και πολυ hot.βλέπω κάνετε τουρ και σε άλλο νήμα !
Ησυχία δεν έχετε ..![]()
Πολυ,σου κανει ωραια μεση!
Καμακωνω μόνο εκλεκτούς στόχους θείο, δεν ειμαι σαβουρογ.άμηςcity tour ο ανηψιος ειναι ιντερνατιοναλ καμακι
ασε δεν το μαζευεις τα ιδια γραφεις σε ολες σε πηρε χαμπαρι με την γιδα στην πλατη οχι τιποτα αλλο λειπει και ο @Πέτροςαλανι να σου την κανει χορηγια την γιδαΜας εμπνεει η οικοδεσποινα που ειναι καλη και πολυ hot.
Όσοι την εχουν ...γνωρίσει, το ιδιο λένε
εγώ που είμαι κακιά πως σας εμπνέω???Μας εμπνεει η οικοδεσποινα που ειναι καλη και πολυ hot.
Όσοι την εχουν ...γνωρίσει, το ιδιο λένε
Ποιοι λένε οτι εισαι κακια; Εγω μαθαινω τα καλυτεραεγώ που είμαι κακιά πως σας εμπνέω???![]()
Αντε και με μαγιώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
απλος εισαι λιγουλακι στριτζα μπλοκ το 95% του φορουμεγώ που είμαι κακιά πως σας εμπνέω???![]()
Θειο, ξερω να ξεχωριζω τις γυναικες, δεν ειμαι σαν κι εσενα μ...νοδουλοςασε δεν το μαζευεις τα ιδια γραφεις σε ολες σε πηρε χαμπαρι με την γιδα στην πλατη οχι τιποτα αλλο λειπει και ο @Πέτροςαλανι να σου την κανει χορηγια την γιδα
σταματα κλαιω απο τα γελια σπαλιαρα ε σπαλιαραΘειο, ξερω να ξεχωριζω τις γυναικες, δεν ειμαι σαν κι εσενα μ...νοδουλος
What is σπαλιαρα μπαρμπουλη;σταματα κλαιω απο τα γελια σπαλιαρα ε σπαλιαρα
Φοβαμσι οτι αν συνεχισεις να γλυκοτσουτσουνιζεις στο νημα θα γνωριαεις την κακια Ελενα!Ποιοι λένε οτι εισαι κακια; Εγω μαθαινω τα καλυτερα
βαιμπερ :Ποιοι λένε οτι εισαι κακια; Εγω μαθαινω τα καλυτερα
την καλή έλενα την ξέχασα στο χωριό μου !Φοβαμσι οτι αν συνεχισεις να γλυκοτσουτσουνιζεις στο νημα θα γνωριαεις την κακια Ελενα!