Νέα

Έλενα Ράπτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ipap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 431K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

shaved-1

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οντως ακτινοβολει. κι εγω την εχω γνωρισει απο κοντα σε δεξιωση και πραγματι ειναι αρκετα ομορφη και ανοιχτος χαρακτηρας. δυστυχως για αυτην, ποτε δε θα μπορεσει να διωξει τη ρετσινια απο πανω της. (ακομα και αν μπηκε στην πολιτικη με το σπαθι της, αλλα ποιος το πιστευει αυτο? )

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
141
Πόντοι
16
Θα το κανει το πρωιναδικο τελικα?

OP
OP
I

ipap

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
Διακρίνω το χαρακτηριστικό σωματότυπο της τυπικής ελληνιδας.

Γεια σου todok φιλε μου. Ακριβως ετσι ειναι. Οποτε παω σε παραλια, οι 9 στις 10 ειναι σαν την Ραπτη. κουκλαρες με βυζια θεικα και κωλο στητο. Ρε, μας δουλευετε τελειως μου φαινεται

OP
OP
I

ipap

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
οποιος την ακούσει να μιλάει και ακούσει πως χρησιμοποιεί την γραμματική θα καταλάβει για ΤΙ γυναίκα μιλάμε..
Σαπίλα..Κιόμως επειδη εχει μεγάλα βυζια σας κάνει να την ψηφίζετε..Σάπιοι ψηφοφόροι..

Μια χαρα μιλαει , απο τους περισσοτερους παπαρες της βουλης καλυτερα.
Το θεμα ειναι πως εγω την κοιταω και βλεπω μια γυναικαρα , εσυ απλα μια βουλευτινα. Εχουμε διαφορα φιλοσοφιας τι να κανουμε

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
17
Πόντοι
16
Οι 9 στις 10 είναι με λεκάνη και υπογάστριο που παραπέμπουν σε γνωστό φρούτο.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
16
ipap ναι μια χαρά...Ειδικά οταν πετάει κάτι:Η ΔΩΡΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ κλπ..:p

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
141
Πόντοι
16
Για μπανακι που παει?

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
ρε μαγκες τι μας νοιαζει αν κανει συντακτικα λαθη αν ειναι ψωνισμενη η καλος χαρακτηρας? για την ομορφια μιλαμε εδω κ λεμε πως ειναι μουναρα! εγω προσωπικα δεν θα την ψηφιζα ποτε λογω ομορφιας αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν μπορω να διακρινω κ να επισημαινω οτι ειναι φοβερη γκομενα! ξεκολλειστε με το οτι ειναι βουλευτινα! δεν με ενδιαφερει κ στο συγκεκριμενο thread νομιζω δεν πρπει να ενδιαφερει κανεναν! δηλαδη για να μην μας κατηγορειτε πρεπει να γουσταρουμε μονο τραγουδιαρες κ μοντελα?

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Παντός είναι αμαρτία τέτοια μουνιά να πηγαίνουν τσάμπα στην βουλή θα μπορούσαν να ήταν σε ένα άλλο μετερίζι και να πρόσφεραν κοινωνικό έργο ..... όπως εσείς φαντάζεστε  εγώ δίνω την ιδέα .......

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
18
Πόντοι
66
Παντός είναι αμαρτία τέτοια μουνιά να πηγαίνουν τσάμπα στην βουλή θα μπορούσαν να ήταν σε ένα άλλο μετερίζι και να πρόσφεραν κοινωνικό έργο ..... όπως εσείς φαντάζεστε  εγώ δίνω την ιδέα .......

Lolita, Princess, Baby Gold και άλλα μετερίζια... :dancing:

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
6
E τοτε μπειτε στο εαν δεν εχετε ηδη μπει... να της στειλετε και κομπλιμεντα και διαφορα ωραια σαν σωστοι φανς. Απανταει με μετρο, και αξιοπρεπεια...εννοειται θα ειστε κοσμιοι αλλοιως θα σας βρει το σωμα ηλεκτρονικου εγκληματος και θα σας κανει ντα! ( σοβαρα αυτο)

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
141
Πόντοι
16
E τοτε μπειτε στο εαν δεν εχετε ηδη μπει... να της στειλετε και κομπλιμεντα και διαφορα ωραια σαν σωστοι φανς. Απανταει με μετρο, και αξιοπρεπεια...εννοειται θα ειστε κοσμιοι αλλοιως θα σας βρει το σωμα ηλεκτρονικου εγκληματος και θα σας κανει ντα! ( σοβαρα αυτο)
Εχει ηδη γινει η εθιμοτυπικη επισκεψη!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
17
Πόντοι
16
Το βιογραφικό που παραθέτει πάντως είναι τυπικό της εγχώριας πολιτικής σκηνής: Σπουδές "ψυχολογίας, πληροφορικής και διοίκησης επιχειρήσεων", κάποια εργασία σε "επιχειρήσεις των οπτικοακουστικών μέσων", και συμμετοχή σε πλήθος επιτροπών, από την εθνική άμυνα μέχρι τον πολιτισμό και τη δημόσια τάξη.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
16
με τον dorcel έχει καμια σχέση?

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
6
Το βιογραφικό που παραθέτει πάντως είναι τυπικό της εγχώριας πολιτικής σκηνής: Σπουδές "ψυχολογίας, πληροφορικής και διοίκησης επιχειρήσεων", κάποια εργασία σε "επιχειρήσεις των οπτικοακουστικών μέσων", και συμμετοχή σε πλήθος επιτροπών, από την εθνική άμυνα μέχρι τον πολιτισμό και τη δημόσια τάξη.

Ε τωρα Todok μην εισαι και απολυτος... Που να προλαβει για να δουλεψει η κοπελα? Απο 22 ετων στην πολιτικη ειναι... και στο κατω κατω αμα ειχε παει στο Harvard πολιτικος θα γινονταν???

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
141
Πόντοι
16
Ξανθια ομορφη και μνηστη υπουργου στην Ρωσια.Μας κανει?

Συνημμένα

• r1.jpg
    r1.jpg
    95 KB · Εμφανίσεις: 245
  • r2.jpg
    r2.jpg
    94,1 KB · Εμφανίσεις: 246

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.254
Πόντοι
456
Κανενα ονοματακι εχεις προχειρο?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
16
Ωραια κάποιοι καβλώνετε..
κάποιοι τρελένεστε..
κάποιοι απλα την βρίσκετε αδιαφορη..
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΥΖΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΚΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ?
Ειναι δυνατόν να ΣΑΣ-ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ τόσο την νοημοσύνη και εσεις να λέτε: ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ,ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΚΩΛΟ..
Ντροπή ρε! Ακου εβγαλε πράσινη κάρτα να κάνει τζάμπα γυμναστική στο γυμναστήριο της βουλής ο Μαρτάκης,ο ψευτοδικηγόρος-μαιντανός του deal! ΤΙ ΛΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ! Σε πληρώνω εσένα,θα πληρώσω και τον αγαπητικό της βοσκοπούλας?

Υ.Γ. Το άλλο της σπορτντέι το διαβάσατε?που επι 2 εβδομάδες παρακαλούσε να κλέισει ραντεβού με διοικηση μπαοκ για να δει την πορεία των οικονομικών της ομάδας κ για να βγάλει φώτο..μόλις έβγαλε φώτο,ΤΙΓΚΑΝΑ...

Γιαυτες ζέιτε...Να τις πληρώνετε να δειχνονται σε όλους?

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
141
Πόντοι
16
Εδω κατα την διαρκεια της σοβαρης συζητησης  :headbang1: :headbang1:

Συνημμένα