οντως ακτινοβολει. κι εγω την εχω γνωρισει απο κοντα σε δεξιωση και πραγματι ειναι αρκετα ομορφη και ανοιχτος χαρακτηρας. δυστυχως για αυτην, ποτε δε θα μπορεσει να διωξει τη ρετσινια απο πανω της. (ακομα και αν μπηκε στην πολιτικη με το σπαθι της, αλλα ποιος το πιστευει αυτο? )
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έλενα Ράπτη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ipap
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 431K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Διακρίνω το χαρακτηριστικό σωματότυπο της τυπικής ελληνιδας.
Γεια σου todok φιλε μου. Ακριβως ετσι ειναι. Οποτε παω σε παραλια, οι 9 στις 10 ειναι σαν την Ραπτη. κουκλαρες με βυζια θεικα και κωλο στητο. Ρε, μας δουλευετε τελειως μου φαινεται
οποιος την ακούσει να μιλάει και ακούσει πως χρησιμοποιεί την γραμματική θα καταλάβει για ΤΙ γυναίκα μιλάμε..
Σαπίλα..Κιόμως επειδη εχει μεγάλα βυζια σας κάνει να την ψηφίζετε..Σάπιοι ψηφοφόροι..
Μια χαρα μιλαει , απο τους περισσοτερους παπαρες της βουλης καλυτερα.
Το θεμα ειναι πως εγω την κοιταω και βλεπω μια γυναικαρα , εσυ απλα μια βουλευτινα. Εχουμε διαφορα φιλοσοφιας τι να κανουμε
ρε μαγκες τι μας νοιαζει αν κανει συντακτικα λαθη αν ειναι ψωνισμενη η καλος χαρακτηρας? για την ομορφια μιλαμε εδω κ λεμε πως ειναι μουναρα! εγω προσωπικα δεν θα την ψηφιζα ποτε λογω ομορφιας αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν μπορω να διακρινω κ να επισημαινω οτι ειναι φοβερη γκομενα! ξεκολλειστε με το οτι ειναι βουλευτινα! δεν με ενδιαφερει κ στο συγκεκριμενο thread νομιζω δεν πρπει να ενδιαφερει κανεναν! δηλαδη για να μην μας κατηγορειτε πρεπει να γουσταρουμε μονο τραγουδιαρες κ μοντελα?
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Παντός είναι αμαρτία τέτοια μουνιά να πηγαίνουν τσάμπα στην βουλή θα μπορούσαν να ήταν σε ένα άλλο μετερίζι και να πρόσφεραν κοινωνικό έργο ..... όπως εσείς φαντάζεστε εγώ δίνω την ιδέα .......
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 18
- Πόντοι
- 66
Παντός είναι αμαρτία τέτοια μουνιά να πηγαίνουν τσάμπα στην βουλή θα μπορούσαν να ήταν σε ένα άλλο μετερίζι και να πρόσφεραν κοινωνικό έργο ..... όπως εσείς φαντάζεστε εγώ δίνω την ιδέα .......
Lolita, Princess, Baby Gold και άλλα μετερίζια...

countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
E τοτε μπειτε στο εαν δεν εχετε ηδη μπει... να της στειλετε και κομπλιμεντα και διαφορα ωραια σαν σωστοι φανς. Απανταει με μετρο, και αξιοπρεπεια...εννοειται θα ειστε κοσμιοι αλλοιως θα σας βρει το σωμα ηλεκτρονικου εγκληματος και θα σας κανει ντα! ( σοβαρα αυτο)
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
Εχει ηδη γινει η εθιμοτυπικη επισκεψη!!!E τοτε μπειτε στο εαν δεν εχετε ηδη μπει... να της στειλετε και κομπλιμεντα και διαφορα ωραια σαν σωστοι φανς. Απανταει με μετρο, και αξιοπρεπεια...εννοειται θα ειστε κοσμιοι αλλοιως θα σας βρει το σωμα ηλεκτρονικου εγκληματος και θα σας κανει ντα! ( σοβαρα αυτο)
Το βιογραφικό που παραθέτει πάντως είναι τυπικό της εγχώριας πολιτικής σκηνής: Σπουδές "ψυχολογίας, πληροφορικής και διοίκησης επιχειρήσεων", κάποια εργασία σε "επιχειρήσεις των οπτικοακουστικών μέσων", και συμμετοχή σε πλήθος επιτροπών, από την εθνική άμυνα μέχρι τον πολιτισμό και τη δημόσια τάξη.
countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Το βιογραφικό που παραθέτει πάντως είναι τυπικό της εγχώριας πολιτικής σκηνής: Σπουδές "ψυχολογίας, πληροφορικής και διοίκησης επιχειρήσεων", κάποια εργασία σε "επιχειρήσεις των οπτικοακουστικών μέσων", και συμμετοχή σε πλήθος επιτροπών, από την εθνική άμυνα μέχρι τον πολιτισμό και τη δημόσια τάξη.
Ε τωρα Todok μην εισαι και απολυτος... Που να προλαβει για να δουλεψει η κοπελα? Απο 22 ετων στην πολιτικη ειναι... και στο κατω κατω αμα ειχε παει στο Harvard πολιτικος θα γινονταν???
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.254
- Πόντοι
- 456
Κανενα ονοματακι εχεις προχειρο?
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
Για να κλεισεις ραντεβουδακι?Εδω σου λεμε μνηστη μεγαλουπουργου Ρωσιας.Θες να ρθουν τιποτα μινγκ σπιτι σου?Κανενα ονοματακι εχεις προχειρο?
Ωραια κάποιοι καβλώνετε..
κάποιοι τρελένεστε..
κάποιοι απλα την βρίσκετε αδιαφορη..
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΥΖΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΚΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ?
Ειναι δυνατόν να ΣΑΣ-ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ τόσο την νοημοσύνη και εσεις να λέτε: ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ,ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΚΩΛΟ..
Ντροπή ρε! Ακου εβγαλε πράσινη κάρτα να κάνει τζάμπα γυμναστική στο γυμναστήριο της βουλής ο Μαρτάκης,ο ψευτοδικηγόρος-μαιντανός του deal! ΤΙ ΛΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ! Σε πληρώνω εσένα,θα πληρώσω και τον αγαπητικό της βοσκοπούλας?
Υ.Γ. Το άλλο της σπορτντέι το διαβάσατε?που επι 2 εβδομάδες παρακαλούσε να κλέισει ραντεβού με διοικηση μπαοκ για να δει την πορεία των οικονομικών της ομάδας κ για να βγάλει φώτο..μόλις έβγαλε φώτο,ΤΙΓΚΑΝΑ...
Γιαυτες ζέιτε...Να τις πληρώνετε να δειχνονται σε όλους?
κάποιοι τρελένεστε..
κάποιοι απλα την βρίσκετε αδιαφορη..
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΥΖΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΚΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ?
Ειναι δυνατόν να ΣΑΣ-ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ τόσο την νοημοσύνη και εσεις να λέτε: ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ,ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΚΩΛΟ..
Ντροπή ρε! Ακου εβγαλε πράσινη κάρτα να κάνει τζάμπα γυμναστική στο γυμναστήριο της βουλής ο Μαρτάκης,ο ψευτοδικηγόρος-μαιντανός του deal! ΤΙ ΛΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ! Σε πληρώνω εσένα,θα πληρώσω και τον αγαπητικό της βοσκοπούλας?
Υ.Γ. Το άλλο της σπορτντέι το διαβάσατε?που επι 2 εβδομάδες παρακαλούσε να κλέισει ραντεβού με διοικηση μπαοκ για να δει την πορεία των οικονομικών της ομάδας κ για να βγάλει φώτο..μόλις έβγαλε φώτο,ΤΙΓΚΑΝΑ...
Γιαυτες ζέιτε...Να τις πληρώνετε να δειχνονται σε όλους?