Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
:-* :-*![]()
Είσθαι ........Σαν τις μεγάλες αγάπες κυρία μου
:-* :-*![]()
Είσθαι ........Σαν τις μεγάλες αγάπες κυρία μου
Το μπράβο το αξιζει στην ομάδα που το έστησε και δευτερευοντως σε μένα, που το είχα στο μυαλό μου.. Ακόμα έχει πολυυυ δουλεια όμως..πολύ όμορφα στημένο site...
μπράβο !!!!
Δεν ειναι το θεμα για εσενα γλυκεια μου. Το θεμα ειναι γι αυτο το παιδι, η, και για οσα παιδια σκεφτονται και αντιμετωπιζουν τους αλλους χωρις να τους σεβονται. Τωρα μην αρχιζω τις γεροντοφιλοσοφιες μου. Αλλα αμα δεν ανεχεσαι τους αλλους δεν ανεχεσαι τον εαυτο σου. Αν δεν σεβεσαι τους αλλους δεν σεβεσαι τον εαυτο σου. Αν δεν αγαπας τους αλλους, δεν προκειται ποτε να αγαπησεις τον εαυτο σου.
Αυτά έλεγα και στους ακροατές μου το πρωί.. Ελπίζω να το καταλάβουν. Σοφά μιλάς!
Ναι αλλα φαινομαι και νιωθω τριακοσιαπενηνταεντεκα, τυπε.Και συ οταν γινεις τριακοσιαπενηνταδωδεκα ετωνε θα μιλας ετσι σοφα.![]()
![]()
Ναι αλλα φαινομαι και νιωθω τριακοσιαπενηνταεντεκα, τυπε.
Σοφια γκομενα δεν ειχα ποτε τυπε. Βασικα ουτε αλλη γκομενα ειχα ποτε. :S Λες για αυτο;Αυτο ειναι ενεκα της σοφιας θειο. Σε τρια χρονακια που θα σε φτασω θα σου πω. :S
Ναι αλλα φαινομαι και νιωθω τριακοσιαπενηνταεντεκα, τυπε.
Σοφια γκομενα δεν ειχα ποτε τυπε. Βασικα ουτε αλλη γκομενα ειχα ποτε. :S Λες για αυτο;
παντως το lounge radio ειναι ιδανικος συνδιασμος για βραδυ για να σε παρει ο ύπνος ειναι πολλυ χαλαρωτικες και σεξουαλικες οι επιλογες απο το playlist
εχει πει οτι κανει καθε απογευμα τωρα ωρες ποσα λεφτά κτλ θα σου πει η ιδια. Παντως η φάση θα ειναι καυλα(εγω δε ξερω δεν εχω μπει ποτε) αριθμο εχει στο Προφίλ της στο facebook και instagramΡε τύποι..Το live stream της ελενας στο Viber πως γίνεται να το παρακολουθήσουμε;
Ξέρεις κανένας;
Η δεν καταλαβα καλά και μπαίνει prive?
Prive..Ρε τύποι..Το live stream της ελενας στο Viber πως γίνεται να το παρακολουθήσουμε;
Ξέρεις κανένας;
Η δεν καταλαβα καλά και μπαίνει prive?
... Καλημέρα σας...Prive..
Kαλησπερα
Καλησπερα σε ολους :-* :-*
Σε ευχαριστω καλέ μου κοκορικο. Αν και για να αποκτήσει κάποιος άνεση με το μικρόφωνο θέλει αρκετό χρόνο.. Παντως προσπαθώ να καλυτερευω μέρα με την μερα..... Καλημέρα σας...
Απαιτείται γνώση ενός μεγάλου εύρους θεματικών πεδίων, ορθή χρήση του προφορικού λόγου, απεριόριστη φαντασία και θετική δημιουργικότητα.... Τά έχετε όλα τα ως άνω...ΕΥΓΕ.
οχι ρε.γεια σου ελενακι με το ωραιο το μουνακι,θα πω εγω.Γεια σου ελενα με το ωραιο σκυλακι γεια σου ελενα με το ωραιο σκυλακι![]()
Γεια σου ελενα με το ωραιο σκυλακι γεια σου ελενα με το ωραιο σκυλακι![]()