panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 7.892
- Πόντοι
- 8.816
ποτε θα τελειωσει χασαμε και τις μερεςαντε να τελειωσει ολο αυτο :- γιατι εκτος απο τους οικους ανοχης και συνναφη επαγγελματαθα γεμισουν και τα ψυχιατρεία
![]()
![]()
ποτε θα τελειωσει χασαμε και τις μερεςαντε να τελειωσει ολο αυτο :- γιατι εκτος απο τους οικους ανοχης και συνναφη επαγγελματαθα γεμισουν και τα ψυχιατρεία
![]()
![]()
σε κανα μηνα θα εχουμε αρχισει να τελειωνουμεποτε θα τελειωσει χασαμε και τις μερες
Ούτε εγώ δεν ξέρω... Τα σταμάτησα??Καλησπέρα σε όλους.. συγνώμη για την ερώτηση που θα κάνω, απλά δεν παρακολουθώ τα τεκτενόμενα του νήματος κτλ, η Ελενάρα, πλέον σταμάτησε να κάνει ραντεβού ???
μεχρι να τελειωσει το κουλο θα εχουν ασπρισει τα μαλλια μας ladyΟύτε εγώ δεν ξέρω... Τα σταμάτησα??
Κάτσε να τελειώσει όλο αυτό το κουλό κ θα δουμε
Καλησπερα σε ολους![]()
Αυτό φοβάμαι και γω..μεχρι να τελειωσει το κουλο θα εχουν ασπρισει τα μαλλια μας lady
Καλές γιορτές ομορφιά μου!! Take careΑυτό φοβάμαι και γω..
Οτι δεν θα τελειώσει ποτέ κ ότι θα υπάρξουν καινούργια δεδομένα στο χώρο, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Αυτά περιμένω να δω και να αποφασισω
Αny way καλές γιορτές να έχουμε ολοι με υγεια, (έτσι όπως μας τις κατάντησαν)
Καλές γιορτές έλεναΑny way καλές γιορτές να έχουμε ολοι με υγεια, (έτσι όπως μας τις κατάντησαν)
που με περιμενεις?![]()
Καλημερα
Σας περιμενω
![]()
Προσωπικα, πουθεναπου με περιμενεις?
Επισης γιαβρι μου με υγεια :-*Καλές γιορτές έλενα
ποσο σκληρη πια!Προσωπικα, πουθενα![]()
Καλησπερα και καλο Πασχα να εχεις κ σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ΜαριεΚαλημέρα στην πιο hot προσωπικότητα της Ελλαδος!!!
Ελπιζω Ελενάρα μας οπως και οι πειρσσοτεροι εδω μεσα να χετε υγεια και υπομονη... αντε θα περασει κ αυτο..
Παλι με χρονια με καιρους...
Φιλια πολλα Ελενα!
ποσο σκληρη πια!
Και εσυ γιαβρι μου .... Σου ευχομαι ενα ειρηνικο ΠασχαΚαλές γιορτές ομορφιά μου!! Take care