ulidars69
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2020
- Like
- 220
- Πόντοι
- 6
ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ βουλιαξε ο τιτανικος ;) καλυτερα να το αλλαξειςΚαι εσυ γιαβρι μου .... Σου ευχομαι ενα ειρηνικο Πασχα![]()

απο Οκτώβριο παλι μεσα λενε φαντάσου τα εχουν σχεδιασμενα ολαμεχρι να τελειωσει το κουλο θα εχουν ασπρισει τα μαλλια μας lady
παναγο ,εχει bday σημερα η κυρια?Χρονια πολλα και πολυχρονη αγαπητή ελεναυγεια ευτυχία και ευημερία. Happy birthday
![]()
ναι το ειχε πει στα σοσιαλπαναγο ,εχει bday σημερα η κυρια?
Ούτε εγώ δεν ξέρω... Τα σταμάτησα??
Κάτσε να τελειώσει όλο αυτό το κουλό κ θα δουμε
Καλησπερα σε ολους![]()
μήπως καλύτερα να της ευχηθείς να τελέιώσει με όλα αυτά?
να πάρει ότι έχει βάλει στόχο, να πετυχει αυτά που θέλει και να την κάνει??
Η ζωή <<ποταμάκι>> είναι και πάντα πάει παρακάτω... Δεν θα μπορούσα να αποτελέσω εξαίρεση.μήπως καλύτερα να της ευχηθείς να τελέιώσει με όλα αυτά?

Η ζωή <<ποταμάκι>> είναι και πάντα πάει παρακάτω... Δεν θα μπορούσα να αποτελέσω εξαίρεση.
Όλοι μας προσπαθούμε για το καλύτερο και όταν το βρούμε, παλεύουμε γι αυτό, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΌΤΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ότι κάναμε μέχρι τώρα.
Καλό ξημέρωμα john![]()
Αν πιστευεις οτι αυτο που κανει ειναι μεμπτο, ανηθικο, βρωμικο κτλ ,τοτε τι να πω.....μήπως καλύτερα να της ευχηθείς να τελέιώσει με όλα αυτά?
μήπως καλύτερα να της ευχηθείς να τελέιώσει με όλα αυτά?
Η ζωή <<ποταμάκι>> είναι και πάντα πάει παρακάτω... Δεν θα μπορούσα να αποτελέσω εξαίρεση.
Όλοι μας προσπαθούμε για το καλύτερο και όταν το βρούμε, παλεύουμε γι αυτό, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΌΤΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ότι κάναμε μέχρι τώρα.
Καλό ξημέρωμα john![]()
Τυπε μου θυμιζεις τυπους που πηγαινουν στα μπουρδελα κ καθοντε ντυμενοι στο κρεβατι ενω πηγαν μονο για να συζητησουν με την κοπελα.Έλααααα σκέψου λίγο, δεν ειναι δύσκολο...
Αυτά κατάλαβες ότι είπα?
(Αν το ψάξεις λίγο θα δεις/βρεις καμιά 50αρια κριτικές μου. Και οι κοπέλες που έχω συναντήσει ειναι τουλάχιστον διπλάσιες...)
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το όνειρο κάθε κοπέλας ειναι να συναντάει εμάς μέχρι τα 50+ της.
Εκτιμώ ότι αν όχι όλες, τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία βάζει έναν στόχο και προσπαθεί να τον πετυχει για να προχωρήσει παρακάτω (το αν τα καταφερει είναι άλλη υπόθεση).
Εγώ δε μιλησα πουθενά για βρωμιές, ανηθικότητες κλπ, αυτά είναι δικά σου λόγια.
Όπως επίσης είναι και άλλο θέμα που δεν αφορά στο νήμα της έλενας...
Το συζητάμε αλλού αν θες μιας και εσυ ξέρεις σε ποιο site βρίσκεσαι :S
Κατ αρχας καλημερα σε ολουςΈλενα, λες προσπαθείς για το καλύτερο δηλαδή τοποθετείς τους πρώην πελάτες σου στο χειρότερο, ενώ ταυτόχρονα τους προσκαλείς να σε στηρίξουν σ αυτό το καλύτερο.
Όπως ξέρεις και ξέρουμε όλοι, οι δουλειές που βασίζονται στο σώμα, είτε ποδοσφαιριστής είτε πόρνη, έχουν ημερομηνία λήξης.
Αφού λοιπόν έφτασε η ώρα, άλλαξε δουλειά χωρίς φρου φρου και τριανταφυλλάκια, μην κάνεις παιχνίδι με την καψουρίαση των πρώην και κλείσε τα πάρε δώσε με το bourdela.
Κάθε επιτυχία σου εύχομαι.

Έλενα, λες προσπαθείς για το καλύτερο δηλαδή τοποθετείς τους πρώην πελάτες σου στο χειρότερο, ενώ ταυτόχρονα τους προσκαλείς να σε στηρίξουν σ αυτό το καλύτερο.
Όπως ξέρεις και ξέρουμε όλοι, οι δουλειές που βασίζονται στο σώμα, είτε ποδοσφαιριστής είτε πόρνη, έχουν ημερομηνία λήξης.
Αφού λοιπόν έφτασε η ώρα, άλλαξε δουλειά χωρίς φρου φρου και τριανταφυλλάκια, μην κάνεις παιχνίδι με την καψουρίαση των πρώην και κλείσε τα πάρε δώσε με το bourdela.
Κάθε επιτυχία σου εύχομαι.
..