panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 7.892
- Πόντοι
- 8.816
o νεος σταθμος της ελενας ειναι πολλυ γαματος με ωραια μουσικη να το λινκ

γεια αου φιλε μου καλε![]()
.... ερε τι γινεται κι εγώ μέσα στήν ερημιά μου![]()
![]()
... Πανάγο κοίτα πού είμαι..γεια αου φιλε μου καλε
εισαι αρχοντας σε ζηλευω... Πανάγο κοίτα πού είμαι..
..
Εύβοια;;!!!... Πανάγο κοίτα πού είμαι..
..
Μπααα.. Άστον έτσι όπως είναι.. Τον θέλω σκούροTo τριαντάφυλλο στο κωλο τι το θελεις βρε Ελενα... επίσης πρέπει να κάνεις λεύκανση κώλου γιατί έχει μαυρίσει πολύ και φαίνεσαι σα χεσμένη.![]()
Ημαρτον τυπε. Σε μια κυρία μιλάς. Η δική σου κωλοτρυπιδα είναι πιο άσπρη; Η το μυαλό σου πιο χεσμενο;To τριαντάφυλλο στο κωλο τι το θελεις βρε Ελενα... επίσης πρέπει να κάνεις λεύκανση κώλου γιατί έχει μαυρίσει πολύ και φαίνεσαι σα χεσμένη.![]()
.. ήθελα να του πω ότι είναι μαλακάς αλλά με πρόλαβες..Ημαρτον τυπε. Σε μια κυρία μιλάς. Η δική σου κωλοτρυπιδα είναι πιο άσπρη; Η το μυαλό σου πιο χεσμενο;
Ημαρτον τυπε. Σε μια κυρία μιλάς. Η δική σου κωλοτρυπιδα είναι πιο άσπρη; Η το μυαλό σου πιο χεσμενο;
Ναι καλά κάτι του είπες τώρα.. ;)Ημαρτον τυπε. Σε μια κυρία μιλάς. Η δική σου κωλοτρυπιδα είναι πιο άσπρη; Η το μυαλό σου πιο χεσμενο;
Πολλεεεεεεεεςςςς..Θα κανεις συζητηση (της προκοπης) με τον προκοπη_προικισμενο;;;;;
Ποσες μερες καραντινα φτασαμε ειπαμε;
Ναι καλά κάτι του είπες τώρα.. ;)Εξ άλλου το έχω, δηλώσει δεν βάζω, χημικά πάνω μου. Τα αφήνω γι άλλες και ΑΛΛΟΥΣ
που αρέσκονται στην λεύκανση..
Εσύ πως τα πας με όλο αυτό το κακό που μας βρήκε ους.??
Πολλεεεεεεεεςςςς..
Γκαντέμη ε γκαντέμη.. Ξέρεις γιατί στο λεω ;)![]()