Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Οχι να τον παλινδρομησειςΚαλησπερα ηρθα να τον παιξω![]()
![]()
Τες πα βολεψου καπου
Οχι να τον παλινδρομησειςΚαλησπερα ηρθα να τον παιξω![]()
![]()
Οτι δινεις θα το παρωΟχι να τον παλινδρομησεις![]()
Τες πα βολεψου καπουΝα φερω ενα αναψυκτικο , μια κρυα λεμοναδα να συνελθεις πρωτα
![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
φατην παπάρα μικροτσούτσουνε brabus![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

για 5-6 μηνες ακομα μεχρι να τελειωσει το κοριτσι το σπιτιΟ Τραμου γαμει;![]()
![]()
Υποβρυχιο ...Οτι δινεις θα το παρω![]()
για 5-6 μηνες ακομα μεχρι να τελειωσει το κοριτσι το σπιτι![]()

Λίγα με τους μικρουτσούτσουνους παππούληδες να μην σε αρχίσουμε ομαδικώς στις μαγκουριές και ψάχνεις
έπειτα μέρος για να κρυφτείς...![]()
![]()
![]()
![]()

για 5-6 μηνες ακομα μεχρι να τελειωσει το κοριτσι το σπιτι![]()

μεχρι να του φας και το τελευταιο σεντς απο το εφαπαξ θα σου τον προσεχουμε εμεις καλυτερα κι απο την μ.ε.θ του υγεια

Μετα να την βαρεσεις, διευκολυνει την χωνεψηΒαράω μια μαλακια με τη μαυρισμένη σου κολαρα και πάω να φάω να δυναμωσωαπέκτησε ένα νόημα το μεσημέρι μου με αυτή τη φωτο

Μεσα στον κωλο σου ο κοσμος ολος... :-* :-* :-*Υποβρυχιο ...
Τα αλλα τα φαγε ο Παναγος να δυναμωσει...
Σορρυ κατι διαβαζω ...

Οχι μωρε .. Αραια κ που τα λεμε ... Ειναι συγκρατημενος ο καημενοςμεχρι να του φας και το τελευταιο σεντς απο το εφαπαξ θα σου τον προσεχουμε εμεις καλυτερα κι απο την μ.ε.θ του υγεια![]()

Οχι μωρε .. Αραια κ που τα λεμε ... Ειναισυγκρατημενοςγερολαδας ο καημενος![]()
![]()
μεχρι να του φας και το τελευταιο σεντς απο το εφαπαξ θα σου τον προσεχουμε εμεις καλυτερα κι απο την μ.ε.θ του υγεια![]()

Να σε πω τωρα που το σκεφτομαι δεν εχεις και αδικο...Μεσα στον κωλο σου ο κοσμος ολος... :-* :-* :-*![]()
Πρεπει να σε κανω δωρο στον εαυτο μου εχω αρρωστησειΝα σε πω τωρα που το σκεφτομαι δεν εχεις και αδικο...;) Ενας ενας ομως, μην δημιουργηθει αδιαχωρητο
![]()

τυπε ελπιζουμε να ζησεις να μας διηγηθεις μετα την εμπειρια σουΠρεπει να σε κανω δωρο στον εαυτο μου εχω αρρωστησει![]()

ευελπιστωτυπε ελπιζουμε να ζησεις να μας διηγηθεις μετα την εμπειρια σου
![]()