troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλησπερα σκουλικακο μου :-*

![]()
![]()
![]()
![]()
Καλησπερα σκουλικακο μου :-*

θα σκασει ο τραμυ μαζι μ εναν αλλον στην πορτα κι οταν ανοιξεις θα ρωτησεις τι εγινε τραμυ δεν μου πες οτι θα κανουμε παρτουζαΚουβαλαω απινιδωτη μαζι για παν ενδεχομενο![]()

μην κουμπωσεις απ την πρωτη μερα ολη την καρτελα γιατι το κοριτσι εχει κι ενα σπιτι στα μπετα να τελειωσει![]()
<<Θεα θαλασσα>> restaurant... μερια, αλλα και πιο περα απο εκει.Brighton μεριά ?????
επικίνδυνα ζώα οι Τούρκοι...![]()
θα σκασει ο τραμυ μαζι μ εναν αλλον στην πορτα κι οταν ανοιξεις θα ρωτησεις τι εγινε τραμυ δεν μου πες οτι θα κανουμε παρτουζα
οχι αγαπη μου εγω μονο θα γαμησω αυτος ειναι ο διασωστης του εκαβ![]()

Στηριζωδεν κουμπώνω καρτέλες μπουμπουκο... τα υδραυλικά είναι σε άριστη λειτουργία... ρώτα το κορίτσι![]()

<<Θεα θαλασσα>> restaurant... μερια, αλλα και πιο περα απο εκει.
μεχρι να πεσουν και οι σοβαδες δεν μπορεις να κανεις κι αλλιως μετα οτι μερεμετι απομεινει το τελειωνει ο παναγοςΣτηριζω![]()
![]()
Στηριζω![]()
![]()

Ειχα ανεβασει στο ινστα να διαφημισω και το μαγαζι, γιατι το αξιζεωραία ... έφαγες ψαράκι ?
Mπα, και αυτος με μπαρες πρωτεινης ειναι . Μην τον βλεπεις μικρο και ανθεκτικομεχρι να πεσουν και οι σοβαδες δεν μπορεις να κανεις κι αλλιως μετα οτι μερεμετι απομεινει το τελειωνει ο παναγος![]()

Mπα, και αυτος με μπαρες πρωτεινης ειναι . Μην τον βλεπεις μικρο και ανθεκτικο![]()
αν με χρειαστείτε σφυριχτε μου άλλο που δε θέλω εξάλλου πάντα το όπλο μου είναι ετοιμοπόλεμο bennely αφού... Να με ενημερώσετε να δω αν θα έχω ψιλά η χοντρά σκάγια... Ν 5 μέχρι ν 1 παίζω μπάλα ευχαριστώ πάω γιατί έχω αγώνα!!!μεχρι να πεσουν και οι σοβαδες δεν μπορεις να κανεις κι αλλιως μετα οτι μερεμετι απομεινει το τελειωνει ο παναγος![]()
παντως αμα ημουν στη θεση της μαζι σου καλου κακου θα τα ζηταγα τα λεφτα μπροστακαι εγώ παίρνω φυσικά δυναμωτικά... ζωμό από αιδοίον γάλακτος ....![]()

flap jack και oh yeah μπάρες Για δυνατές καυλες και με υπέροχη γεύση οι χορηγοί μου!!!!Mπα, και αυτος με μπαρες πρωτεινης ειναι . Μην τον βλεπεις μικρο και ανθεκτικο![]()
παντως αμα ημουν στη θεση της μαζι σου καλου κακου θα τα ζηταγα τα λεφτα μπροστα![]()

Ειπε να περασει κατευθειαν στο κυριως πιατο
Καλημερα ψυχη![]()
Aκρως δυναμωτικο και προαγει την μακροζωιακαι εγώ παίρνω φυσικά δυναμωτικά... ζωμό από αιδοίον γάλακτος ....![]()