Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
ενταξει καντε τοτε μονο το γαμηλιο ταξιδι![]()
Τι υπεροχο χιουμορ

ενταξει καντε τοτε μονο το γαμηλιο ταξιδι![]()
Τι υπεροχο χιουμορ

Οχι καλε ... Ειμαι οικονομα εγωτραμυ αποφασισες που θα προσγειωσεις το εφαπαξ? χαρτοπολεμο θα το κανει το κοριτσι![]()
θα φταιω εγω μετα να ανοιξω θρεντ ροντβαιλερ επιτεθικε σε μεσοκοπο ?θα κάνω τακτικές καταθέσεις στα ΑΤΜ της κας Ελενας....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

θα φταιω εγω μετα να ανοιξω θρεντ ροντβαιλερ επιτεθικε σε μεσοκοπο ?![]()

στην εξωτική λούτσα!!!ενταξει καντε τοτε μονο το γαμηλιο ταξιδι![]()

Νου σου εσυ, μην χρεωκοπησεις εκει μακρυα στις ξενυτιες....θα κάνω τακτικές καταθέσεις στα ΑΤΜ της κας Ελενας....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

το κοριτσι ειναι για πορτοφινα για ποζιτανα και για πορτοτσερβα αλλα δυστηχως δεν εχουμε πια πασοκστην εξωτική λούτσα!!!![]()

Νου σου εσυ, μην χρεωκοπησεις εκει μακρυα στις ξενυτιες....
Την περασμενη βδομαδα ημουν στα μερη σου ... Εχουν φτιαξει πολυ (απο περσυ) το παραλιακο μετωπο. Σιγα σιγα την ανεβαζουν την πολη, (και με καποια αλλα που εμαθα of the record ) οτι θα γινουν στο αμεσσο μελλον
Εχουμε Κουλη.. Ερχεται αναπτυξη τερατωδης 8% ...το κοριτσι ειναι για πορτοφινα για ποζιτανα και για πορτοτσερβα αλλα δυστηχως δεν εχουμε πια πασοκ![]()

βλεπω να αφηνεις τα γερικα σου κοκκαλα σε ξενοδοχειο ημιδιαμονης και να ερχεται η σημανση να μπογιαντιζει το ποτηρι με τη μασελατι γεύση να έχει ροτβάιλερ σουβλιστό ???????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

οροσημοΕχουμε Κουλη.. Ερχεται αναπτυξη τερατωδης 8cm ...![]()
![]()
![]()
βλεπω να αφηνεις τα γερικα σου κοκκαλα σε ξενοδοχειο ημιδιαμονης και να ερχεται η σημανση να μπογιαντιζει το ποτηρι με τη μασελα![]()

Παραθαλασσιο... Αλλαξε πολυ η εικονα απο την τελευταια φορα που πηγα . Στο παραποταμιο δεν ειδα . Δεν προκαμα ;)μπαααα κρατάω καβάτζες...
εννοείς το παραποτάμιο ή το παραθαλάσσιο παραλιακό?
Παραθαλασσιο... Αλλαξε πολυ η εικονα απο την τελευταια φορα που πηγα . Στο παραποταμιο δεν ειδα . Δεν προκαμα ;)
Ασε που φοβαμαι κ τους Τουρκους![]()
μην κουμπωσεις απ την πρωτη μερα ολη την καρτελα γιατι το κοριτσι εχει κι ενα σπιτι στα μπετα να τελειωσειο θάνατος που ονειρεύομαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κουβαλαω απινιδωτη μαζι για παν ενδεχομενοβλεπω να αφηνεις τα γερικα σου κοκκαλα σε ξενοδοχειο ημιδιαμονης και να ερχεται η σημανση να μπογιαντιζει το ποτηρι με τη μασελα![]()

μην κουμπωσεις απ την πρωτη μερα ολη την καρτελα γιατι το κοριτσι εχει κι ενα σπιτι στα μπετα να τελειωσει![]()