barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.437
- Πόντοι
- 5.506
Στοργη κ φροντιδα αντε και κανακαπου καπου
Απαπαπαπαπα, αισχος....

Στοργη κ φροντιδα αντε και κανακαπου καπου

Αυτα ειναικαι εμείς την γράφουμε...
αμοιβαία τα αισθήματα...!!!
... Παναγο παιρνε μαθηματα πως ειναι τα σκληρα αγορια

από μικρό και από τρελό σαν εμένα μαθαίνεις την αλήθεια. Πάντως είσαι Πόρσε θέλω να σε ξανά οδηγήσω βρουν βρουμ δε σε λέω φεραρι μη το πάρεις απάνω σουΠοσα ξες εσυ![]()
Γιατι καλεΑπαπαπαπαπα, αισχος....![]()
δωστην την καλή συνταγή να το βάλει στο ξίδι να το κάνει τουρσί...Απαπαπαπαπα, αισχος....![]()
Αυτα ειναι... Παναγο παιρνε μαθηματα πως ειναι τα σκληρα αγορια
![]()
![]()
Κανονισε να κατεβουμε πιστα να παιξουμε .... Τι κωλιεςαπό μικρό και από τρελό σαν εμένα μαθαίνεις την αλήθεια. Πάντως είσαι Πόρσε θέλω να σε ξανά οδηγήσω βρουν βρουμ δε σε λέω φεραρι μη το πάρεις απάνω σου
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙς ΜΠΑΡΕς ΟΜΩΣ 
για τον ραοπαο ελεγα αλλα αμα σε φωναζει κ εσενα η κυρα,να μη σε κραταω..έχω γίνει κακό παιδί τώρα τελευταία δε κοιμαμε νωρίς και άρχισα και το κάπνισμα. Θα πάω και στον ολυμπιακό πήρα διαρκειας
από κάτω της και από πίσω της είναι σίγουρο ότι θα το πάρει...από μικρό και από τρελό σαν εμένα μαθαίνεις την αλήθεια. Πάντως είσαι Πόρσε θέλω να σε ξανά οδηγήσω βρουν βρουμ δε σε λέω φεραρι μη το πάρεις απάνω σου
έτσι να με μαθαίνετε να είμαι σκληρος και να τακτοποιώ κατάλληλα τα διάφορων ειδών καριολακια και να τα βάζω στη θέση τους.Αυτα ειναι... Παναγο παιρνε μαθηματα πως ειναι τα σκληρα αγορια
![]()
![]()
Οχι καλε ... Αφου βλεπεις ειμαι ευγενικη και προσεχω να μην δημιουργησω θεμα κ προγγιξειΜην του γραψεις ομως οτι τα θελεις και τα πουτσοσκαμπιλα σου και κοκκινησει και ξελογκαρει ο ανθρωπας......
έτσι να με μαθαίνετε να είμαι σκληρος και να τακτοποιώ κατάλληλα τα διάφορων ειδών καριολακια και να τα βάζω στη θέση τους.

Καθολουαπό κάτω της και από πίσω της είναι σίγουρο ότι θα το πάρει...
για πάνω της είναι λίγο δύσκολο...![]()
![]()
![]()
...... Ευκολο 
ΠαλαιοθενΕισθε ξετσιπωτη.![]()

θα σε πάω στα Μέγαρα στη πίστα και θα σου αλλάξω σασί από τα χειροφρενα με Πόρσε δε συναναστρεφομαι συχνά μόνο κάτι παλιό Fiat και στη καλύτερη Toyota οδηγαω...Κανονισε να κατεβουμε πιστα να παιξουμε .... Τι κωλιεςΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙς ΜΠΑΡΕς ΟΜΩΣ
![]()
Οουυυυυυγια τον ραοπαο ελεγα αλλα αμα σε φωναζει κ εσενα η κυρα,να μη σε κραταω..

Παλαιοθεν![]()