tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.030
- Πόντοι
- 1.406
θα μας κλασεις τα παπαρια ρε κουασιμοδεΚαταρχας εγω εχω τα μισα τους χρονια..και ειμαι και παιδαρος...
Τα εχω γραμμενα στην καραπουτσακλαρα μου τα γεροντια...

θα μας κλασεις τα παπαρια ρε κουασιμοδεΚαταρχας εγω εχω τα μισα τους χρονια..και ειμαι και παιδαρος...

Ε ρε κ σε παρουν χαμπαρι κ μαζευτουν κατα δω.. Γελια που θα κανουμεΚαταρχας εγω εχω τα μισα τους χρονια..και ειμαι και παιδαρος...

Τα ακους? Τα κω να λεςθα μας κλασεις τα παπαρια ρε κουασιμοδε![]()
και φιλτρο βενζινης λεω.. Κανει κατι κουλα οταν το βαζω μπροσταθέλει ξεκούραση το κορίτσι γιατί είπαμε είναι τουρμπατο αμάξι αλλά δε μπορεί να δουλεύει συνέχεια στο κόφτη θα κλατάρει. Θέλει να ηρεμήσει να αλλάξει λάδια φίλτρα κτλ
Μπα ουτε κατα διανοια.. Αξιοπρεπεστατοςδεν πιστεύω να κοκκίνισες...![]()
![]()
![]()

αυτό δεν είναι τίποτα τη τουρμπίνα και τα πιστόνια να προσέχεις αν και πιστόνια από ότι σε είδα έχεις σφυρηλατα...και φιλτρο βενζινης λεω.. Κανει κατι κουλα οταν το βαζω μπροστα![]()
Μπα ουτε κατα διανοια.. Αξιοπρεπεστατος![]()
Απολυτα.. Τωρα το καλοκαιρι εχεις σκληθρες και αγκυλωνουν.. Και οσο για προχτες ηταν αδυνατον να σε παρω μετα. Ειχα δουλεια... Ξερεις τι δουλεια ;)
Απολυτα.. Τωρα το καλοκαιρι εχεις σκληθρες και αγκυλωνουν.. Και οσο για προχτες ηταν αδυνατον να σε παρω μετα. Ειχα δουλεια... Ξερεις τι δουλεια ;)είσαι σίγουρη γι αυτό...?![]()
![]()
![]()
Στοργη κ φροντιδα αντε και κανα
καπου καπουΕλα βρε γκρινιαρη.. Αφου εμπλεξα αυτές τις μερεςΜε μια καλημέρα το πρωί και μια καληνύχτα το βράδυ μας έχει η Κυρία,
Τον άλλο μήνα το πρωί θα μας λέει καλημέρα και καληνύχτα μαζί.
Μπα ουτε κατα διανοια.. Αξιοπρεπεστατος![]()
κάνει οικονομία ...Με μια καλημέρα το πρωί και μια καληνύχτα το βράδυ μας έχει η Κυρία,
Τον άλλο μήνα το πρωί θα μας λέει καλημέρα και καληνύχτα μαζί.
καλά ντε δεν μας είπε και τίποτα...Μη τα λες ολα γιατι ειναι και κουσκουσιαρηδες
Κρατα λογια ...
μας γράφει για να κολλήσουμε... Ξέρει τι κάνει η κυρία... Είναι ο Κριστιανο Ροναλντο σε αυτακάνει οικονομία ...
μην δίνεις σημασία...![]()
![]()
![]()
και εμείς την γράφουμε...μας γράφει για να κολλήσουμε... Ξέρει τι κάνει η κυρία... Είναι ο Κριστιανο Ροναλντο σε αυτα
Ποσα ξες εσυαυτό δεν είναι τίποτα τη τουρμπίνα και τα πιστόνια να προσέχεις αν και πιστόνια από ότι σε είδα έχεις σφυρηλατα...
έχω γίνει κακό παιδί τώρα τελευταία δε κοιμαμε νωρίς και άρχισα και το κάπνισμα. Θα πάω και στον ολυμπιακό πήρα διαρκειαςρευπουι σε φωναξε η γυναικα για υπνο?![]()