Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Εμα ... δεν λυπασαι το τραπεζι
Εμα ... δεν λυπασαι το τραπεζι
Στα πλακακια νομιζω κοπανανε τη μουρη τους για να ειναι ετσι πλακουτσωτη

Εμα ... δεν λυπασαι το τραπεζι![]()

οσο πας και πλησιαζεις τα πλακακιαΛες να εβρω κανεναν ευκαιρο κωλο που δε θελει λυπηση;![]()

ρευπουι σε φωναξε η γυναικα για υπνο?![]()
Με έχει υπό στενή παρακολούθηση η ρουφιανιά...ούτε καμία τσόντα στο ίντερνετ δεν μπορώ να δω με την ησυχία μου.... ευτυχως που δεν μου έκοψε και τα μπαράκια ακόμα... :S
Λοιπον να μαθετε κατι πρωτα απο μενα .... ;)
Το Σεπτεμβρη θα εχουμε μεγααααλο casting για ανδρες γυναικες και gay (και των δυο φυλων) ηλικιας ανω των 21 (αποδεδειγμενο με ταυτοτητα ), για συμμετοχη τους σε παραγωγες του *****.... Casting που θα προβληθει επαρκως απο τα social....
θα βγεις στο ρεδτουμπε και θα σε δει ο πεθεροςΆμα γίνεται να υπάρχει μωσαϊκό στην μάπα, θα δηλώσω συμμετοχή (μόνο όμως με γυναίκες, όχι πουστριλικια και πουτσομαχιες)....
θα βγεις στο ρεδτουμπε και θα σε δει ο πεθερος
Γι αυτό πρέπει οπωσδήποτε μωσαϊκό στην μάπα για να μην ξεφτυλιστουμε... :S

ο πεθερος το ξερει οτι την εχει μικρηΔηλαδη φοβασαι μην ξεφτιλιστεις λογω μαπας και οχι λογω μελατης;![]()

Δηλαδη φοβασαι μην ξεφτιλιστεις λογω μαπας και οχι λογω μελατης;![]()
Η καραπουτσακλαρα μου σφύζει από ζωή ρε γρουσούζη!
Δεν παιζουν τετοια.. Μωσαικα κλπ κλπ.. Ειναι μονο για οσουν θελουν ασχοληθουν με αυτο το επαγγελμα.. Οποτε καταλαβαινεις :-Άμα γίνεται να υπάρχει μωσαϊκό στην μάπα, θα δηλώσω συμμετοχή (μόνο όμως με γυναίκες, όχι πουστριλικια και πουτσομαχιες)....
Και φερυ (οχι μπωτ) .. Κραταει πολυ κ διαλυει κ τα λιπη..Ενταξει, εισαι σκληρος καργιολης. Τα πιατα μονο με ζεστο νερο παντα, ε;

Να κρατήσουμε και τη νεολαία στην ελλάδα,Δεν παιζουν τετοια.. Μωσαικα κλπ κλπ.. Ειναι μονο για οσουν θελουν ασχοληθουν με αυτο το επαγγελμα.. Οποτε καταλαβαινεις :-
Με έχει υπό στενή παρακολούθηση η ρουφιανιά...ούτε καμία τσόντα στο ίντερνετ δεν μπορώ να δω με την ησυχία μου.... ευτυχως που δεν μου έκοψε και τα μπαράκια ακόμα... :S
ΤΟ πιο καυτο τριδυμο εισαστε..οσο πας και πλησιαζεις τα πλακακια![]()
+ Barock βεβαιως βεβαιως 

Ετσι... Αμαν πια να φευγουν οι νεοι ανθρωποι απο τον τοπο.. Σωστα ομιλησεςΝα κρατήσουμε και τη νεολαία στην ελλάδα,
Με τη νέα κυβέρνηση.

έρχομαι να σε αλειψω καροτεν στη πλατουλα αφιλοκερδώς να μαυρίσει. Ένα καφέ με κερνάς και μου πασάρεις καμία φίλη σου δεν είμαι απαιτητικό παιδί...ΤΟ πιο καυτο τριδυμο εισαστε..+ Barock βεβαιως βεβαιως
Νανι εγω ομως τωρα.. Αυριο πλατσα πλουτσα..![]()
![]()
![]()