Aρα ολα θα πανε πριμα ... Και αμα εισαι αρκετα μαυρος θα παμε παρακατω![]()
![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Aρα ολα θα πανε πριμα ... Και αμα εισαι αρκετα μαυρος θα παμε παρακατω![]()
![]()
Tι να κανω ? Πολλα τα εξοδα :-Διαφήμιση jumbo?
Καλημέρα. Έλενα τη φωτογραφία θα την σχολιάσω ως εξής: Τόσα χρόνια βαρελάς τέτοιο πάτο δεν ξανάδα!!!Kαλησπερα![]()
![]()
Ολα καλα εδω![]()

Κύρια Χατζή τα σέβη μου , θερμή Παράκληση όταν είναι να ανεβάσετε φωτογραφίες κάντε μία προειδοποίηση πρώτα ,να έχουμε λίγο κρύο νεράκι διπλά μας για τυχόν απρόοπτα εγκεφαλικά!!Kαλησπερα![]()
![]()
Ολα καλα εδω![]()
Οκ . Θα βαζω κατι τετοιο πριν αλλη φορα ...Κύρια Χατζή τα σέβη μου , θερμή Παράκληση όταν είναι να ανεβάσετε φωτογραφίες κάντε μία προειδοποίηση πρώτα ,να έχουμε λίγο κρύο νεράκι διπλά μας για τυχόν απρόοπτα εγκεφαλικά!!

Μπα μην το λες ... η γωνια ληψης φταιειΚαλημέρα. Έλενα τη φωτογραφία θα την σχολιάσω ως εξής: Τόσα χρόνια βαρελάς τέτοιο πάτο δεν ξανάδα!!!
![]()
![]()
Χ_ _ _ _ _ α μπιτς;Kαλησπερα![]()
![]()
Ολα καλα εδω![]()
Μπέμπα θα σου έρθω από τα βαθειά με το ψαροντούφεκο.. ;)
Οχι αποτομα ομως και σκιαχτωΜπέμπα θα σου έρθω από τα βαθειά με το ψαροντούφεκο.. ;)
Δεν φοβάσαι τίπουτα εσύ ,εδώ ολόκληρο Αράπη κατάμαυρο θέλεις να δεις στο καλαμάκι θα κόλλησης!!Οχι αποτομα ομως και σκιαχτω![]()
... Με το μαλακο :- :-

α ρε μαυρισμενε καυλοπατε,γαμισι που το θελεις.να πεις το δεσποτη,παναγιωτη.Kαλησπερα![]()
![]()
Ολα καλα εδω![]()
Το νου σου..Οχι αποτομα ομως και σκιαχτω![]()
... Με το μαλακο :- :-

Εγώ δεν έχω πρόβλημα, βάζε ότι φώτο θες, όποτε θες.Οκ . Θα βαζω κατι τετοιο πριν αλλη φορα ...![]()
![]()
Tο ενα βρηκα.. Το αλλο δεν θυμαμαι που τ αφησα.
Σε φτανει![]()
Εντάξει,Τίποτα από εσάς δεν μας φτάνει.
Είστε γυναίκα που δεν την χορταίνουμε!!!