Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Tο ενα βρηκα.. Το αλλο δεν θυμαμαι που τ αφησα.
Σε φτανει![]()

Tο ενα βρηκα.. Το αλλο δεν θυμαμαι που τ αφησα.
Σε φτανει![]()

Κυρία Έλενα δεν έχετε πάρει ακόμα χρωματακι βλέπω βέβαια είναι νωρίς ακόμα. Βάλτε σε Σειρα ποιος θα σας πρώτο βάλει λαδάκι στην ωραία σας πλατουλα![]()
Είσαι απιθανη μωρό!!!Tο ενα βρηκα.. Το αλλο δεν θυμαμαι που τ αφησα.
Σε φτανει![]()
πρέπει να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας δε γίνεται αλλιώς όσο για το τρυπουλα ας είμαστε και ρομαντικά αγοράκια ένεκα καλοκαιριού και φεγγαριούΑναλαμβάνω χρέη να βάζω λάδι στην Κύρια Έλενα αφιλοκερδώς...
Φιλια γιαβρι μου :-* :-* . Το καλυτερη το λαμβανω σαν υποκειμενικο ;) Διαφορετικοι ανθρωποι , διαφορετικα γουστα , διαφορετικες αναγκες !Είσαι απιθανη μωρό!!!
Η καλύτερη δεν σε πιάνει καμία
Αχ και να ήμουν η πετσέτα που καλύπτει την κορμάρα σου τώρα το καλοκαίρι
Και το λάδι που θα προστατεύει το κορμί σου από τον ήλιο
Φιλιά κουκλάρα!!

Εχω προσλαβει μαυρο ....Αναλαμβάνω χρέη να βάζω λάδι στην Κύρια Έλενα αφιλοκερδώς...

Και εγώ μαύρος είμαι ,και ποίο οικονομικώς!!Εχω προσλαβει μαυρο ....![]()
![]()

Θα σε τσεκαρω απο κοντα πρωτα και μετα ...Και εγώ μαύρος είμαι ,και ποίο οικονομικώς!!![]()
Έγινε μην μου τρομάξεις όμως και φύγειςΘα σε τσεκαρω απο κοντα πρωτα και μετα ...![]()
![]()

Η Παλια βρε θα τρομαξει .. Η παλια ?Έγινε μην μου τρομάξεις όμως και φύγεις![]()
![]()
Δεν σε φοβάμαι , απλά για να είμαι σίγουρος το είπαΗ Παλια βρε θα τρομαξει .. Η παλια ?

Aρα ολα θα πανε πριμα ... Και αμα εισαι αρκετα μαυρος θα παμε παρακατωΔεν σε φοβάμαι , απλά για να είμαι σίγουρος το είπα![]()
μετριόφρων η κυρία Έλενα είναι και αυτό ατου τηςΦιλια γιαβρι μου :-* :-* . Το καλυτερη το λαμβανω σαν υποκειμενικο ;) Διαφορετικοι ανθρωποι , διαφορετικα γουστα , διαφορετικες αναγκες !
Σε ευχαροιστω παντως για τα καλα σου λογια![]()
Και λαδοτηρες με castingΘα σε τσεκαρω απο κοντα πρωτα και μετα ...![]()
![]()

Μπράβο Έλενα, ωραία είσαι. Μπήκα μόλις τώρα είδα την φωτογραφία και ψάχνω τρύπα να τον βάλω αλλά πουTο ενα βρηκα.. Το αλλο δεν θυμαμαι που τ αφησα.
Σε φτανει![]()