Παρεκτρέπεσαι Παναγο τι πράγματα ειναι αυτα...εγώ θελω φιλακιιιιιι ματς μουτςςςςς μακιααααα
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Παρεκτρέπεσαι Παναγο τι πράγματα ειναι αυτα...εγώ θελω φιλακιιιιιι ματς μουτςςςςς μακιααααα
στο μάγουλο το θέλω. Όταν φοράω τα ρούχα μου είμαι σεμνός. Όταν τα βγάζω γίνομαι καριοληςΠαρεκτρέπεσαι Παναγο τι πράγματα ειναι αυτα...
να το προσέξεις αυτο το ¨καριολης¨στο μάγουλο το θέλω. Όταν φοράω τα ρούχα μου είμαι σεμνός. Όταν τα βγάζω γίνομαι καριολης
Καλησπέρα :-* :-*Γεια σου κουκλαρα....
ναι broνα το προσέξεις αυτο το ¨καριολης¨
τελευταια φορα που βοηθαω ξηγημένη τελος >την αλλη φορα μετεξεταστέα
![]()
![]()

καλως τον κλωνο χαθηκες σου εβαλα απουσια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο ρε φιλαράκι Τάσο.Να είσαι καλά!!Πααααρα πολύ καλό.Εσκασα στα γέλια!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Χίλια συγνώμη φιλαράκο για την απουσία μου.Επειδη στεναχωρέθηκα που δεν έφαγες 2 ημέρες εξαιτίας μου σου παραγγειλα το αγαπημένο σου.Καλη σου όρεξη αγαπημένε μου φίλε!!καλως τον κλωνο χαθηκες σου εβαλα απουσια![]()
μην το ξανακανεις αυτο απο την στεναχωρια μου δεν εχω φαΐ 2 ημερες :-
![]()
πως τα ξερεις ολα ;) ειδικα απο πουτσες σε βλεπω ενημερωμένοΧίλια συγνώμη φιλαράκο για την απουσία μου.Επειδη στεναχωρέθηκα που δεν έφαγες 2 ημέρες εξαιτίας μου σου παραγγειλα το αγαπημένο σου.Καλη σου όρεξη αγαπημένε μου φίλε!!

Έτσι είναι ρε φίλε!Αν θέλεις να εξυπηρετήσεις τα φιλαράκια σου (καλή ώρα όπως εγώ εσένα) πρέπει να είσαι ενημερωμένος και για τις αδυναμίες τους.πως τα ξερεις ολα ;) ειδικα απο πουτσες σε βλεπω ενημερωμένο![]()
μια σοβαρη ερωτηση ;) ας μας συγχωρεση η νηματοθετρια ;) γαμας καθολου ;)Έτσι είναι ρε φίλε!Αν θέλεις να εξυπηρετήσεις τα φιλαράκια σου (καλή ώρα όπως εγώ εσένα) πρέπει να είσαι ενημερωμένος και για τις αδυναμίες τους.
Καλό υπόλοιπο Τασουλινο!
και μονο την χηρα με τα 5 ορφανα βολευης εεε ;)

Ζητώντας και εγώ συγνώμη από την Έλενα ,να σου πω ότι είναι η ποιο ηλίθια ερώτηση που έχω ακούσει!μια σοβαρη ερωτηση ;) ας μας συγχωρεση η νηματοθετρια ;) γαμας καθολου ;)![]()
η δεν κανεις τετοια πραγματα επειδη εισαι καλο παιδι
![]()
και μονο την χηρα με τα 5 ορφανα βολευης εεε ;)
![]()
![]()

φιλος οχι ποτε ;) απο την αλλη κατεβασε τουλαχιστον την ψευτικη κριτικη που εχεις βαλει αφου δενΖητώντας και εγώ συγνώμη από την Έλενα ,να σου πω ότι είναι η ποιο ηλίθια ερώτηση που έχω ακούσει!
Στειρωμενος (Καστράτος) και θα κάνω σεξ?????Άμα μπορούσα θα είχε τοοοοσα νεύρα η Λουκρητία??
Και επειδή θεωρώ ότι "χαλάμε" το νήμα εγώ προσωπικά σταματάω εδώ.Εσυ καλέ μου φίλε κάνε ότι καταλαβαίνεις.Αν μπορείς να καταλάβεις!!![]()
σκουπιδι στο καλο

καλημεραΑχ καλε τι ωραια που τσακωνεστε![]()
![]()
![]()
εδω ?
![]()
![]()
Λοιπον σας εχω ΝΕΑ![]()
![]()
Κανει ζεστη .....![]()
![]()
εγω δεν τσακώνομαι ποτε με κλωνους
τους αγαπαω πολυ
μην λες ψέμματα

Καλό τριήμερο σε όλους όσοι μπορούν να εκδράμουν. Έλενα μουνάρα μου μας καύλωσες πάλι πρωινιάτικαΑχ καλε τι ωραια που τσακωνεστε![]()
![]()
![]()
εδω ?
![]()
![]()
Λοιπον σας εχω ΝΕΑ![]()
![]()
Κανει ζεστη .....![]()
![]()