Νέα

Elegance

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 850
  • Εμφανίσεις 279K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

geogeo12

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2025
Like
8
Πόντοι
0
Έστειλα μυνημα στο imperial στο Viber και από εκεί κλείνεις για τα αλλά

georgekapa

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2025
Like
34
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Πέρασμα με Βερόνικα στο prestige την πέμπτη. Πολύ καλή εμπειρία άλλωστε από ότι διαβάζω οι περισσότεροι την ξέρετε. Στα 70€ με καλαμάκι. Είδα όμως και μια άλλη κοπέλα εκεί πιο νέα αλλά δεν τόλμησα να ρωτήσω αν παρέχει υπηρεσίες . Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι ? Αν υπάρχει φουλ πρόγραμμα και με τις δύο ?

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.161
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα! Πέρασμα με Βερόνικα στο prestige την πέμπτη. Πολύ καλή εμπειρία άλλωστε από ότι διαβάζω οι περισσότεροι την ξέρετε. Στα 70€ με καλαμάκι. Είδα όμως και μια άλλη κοπέλα εκεί πιο νέα αλλά δεν τόλμησα να ρωτήσω αν παρέχει υπηρεσίες . Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι ? Αν υπάρχει φουλ πρόγραμμα και με τις δύο ?
Κάτσε ρε τύπε γιατί τα έκανες κουλουβάχατα. Γράφεις στο νήμα του Elegance και μας γράφεις γιατί την Βερόνικα του prestige . Πρώτον δεν έχουμε δεί σχόλιο για Βερόνικα άρα δεν την ξέρουμε όλοι. Δεύτερον αν δεν είναι συγκοινωνούντα δοχεία το prestige με το Elegance πρόκειται για συνωνυμία. Τρίτον χωρίς όνομα της άλλης κοπέλας που να καταλάβουμε για ποια λες.

georgekapa

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2025
Like
34
Πόντοι
0
Κάτσε ρε τύπε γιατί τα έκανες κουλουβάχατα. Γράφεις στο νήμα του Elegance και μας γράφεις γιατί την Βερόνικα του prestige . Πρώτον δεν έχουμε δεί σχόλιο για Βερόνικα άρα δεν την ξέρουμε όλοι. Δεύτερον αν δεν είναι συγκοινωνούντα δοχεία το prestige με το Elegance πρόκειται για συνωνυμία. Τρίτον χωρίς όνομα της άλλης κοπέλας που να

Κάτσε ρε τύπε γιατί τα έκανες κουλουβάχατα. Γράφεις στο νήμα του Elegance και μας γράφεις γιατί την Βερόνικα του prestige . Πρώτον δεν έχουμε δεί σχόλιο για Βερόνικα άρα δεν την ξέρουμε όλοι. Δεύτερον αν δεν είναι συγκοινωνούντα δοχεία το prestige με το Elegance πρόκειται για συνωνυμία. Τρίτον χωρίς όνομα της άλλης κοπέλας που να καταλάβουμε για ποια λες.
Συγνώμη λάθος νήμα φίλε μου. Το prestige πρώην elegance εννοώ και η ξανθιά κοπέλα πρέπει να ήταν η Μίλενα

MiGeCh

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2025
Like
162
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι. στο Victoriya’s spa. Στοχευμένα από τα μηνύματα κιόλας αναφέρω ότι επιλέγω την Φένια. Πράγματι φτάνω στο χώρο ο οποίος είναι εκπληκτικός, καθαρός και προσεγμένος. Στα δωμάτια ωραία μασαζοκρεβατα, καθαρό ντουζ. Μου εξηγεί τα προγράμματα χωρις ντροπές και νάζια και επιλέγω των 70€. Στο πρώτο μέρος ωραίες κινήσεις από τα πέλματα μέχρι και τον αυχένα. Αυτό το έντονο χάιδεμα που λέτε μου αρκεί για να ανακουφιστώ από την τρέλα της ημερας και να κυκλοφορήσει το αίμα όσο πρέπει. Στο δεύτερο μέρος χαλαρά με γυρίζει, ρυθμίζει το κρεβάτι, χαμηλώνει τον φωτισμό και ξεκινάει. Με είδε με την αγωνία μου και αμέσως ήρθε προς το μέρος μου και γδύθηκε τελείως. Όμορφο κορίτσι με ωραίο δέρμα και μέσα στην καυλα, ξεκίνησε να τον παίζει, δεν ήθελε πολύ να γίνει πέτρα, και ξεκίνησε το καλαμάκι. Η τυπισσα πρέπει να μου εκανε το καλύτερο τσιμπούκι που έχω απολαύσει. Φουλ deepthroat, παίξιμο στα μπαλάκια, φτυσίματα ακόμα και ο αισθησιασμός που έβαζε για να φιλήσει λαιμό ή για να παίξει με ρώγες. Το κορίτσι παραδίδει σεμινάριο και κατάλαβα γιατί είναι τόσο διαφημισμένη. Κρατήθηκα να μην χύσω γρήγορα και ανησύχησε ότι δεν έκανε κάτι καλά. Που να ήξερε σε τι δοκιμασία με έβαλε. Αν είσαι περιποιημένος και καθαρός δεν κολλάει πουθενά. Ούτε τα προσπερματικα υγρά την ενοχλούν και πρώτη φορά μου είπε κοπέλα του χώρου χυσε στο στόμα χωρίς έξτρα χρέωση. Την ταλαιπώρησα αλλά πραγματικά μένει αξέχαστη. Θα με κάνει θαμώνα και μπράβο της.

1985kostasthess

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
97
Πόντοι
1
Καλημέρα .που μπορούμε να βρούμε τηλέφωνο από το μαγαζί ;

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.161
Πόντοι
3.506
Επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι. στο Victoriya’s spa. Στοχευμένα από τα μηνύματα κιόλας αναφέρω ότι επιλέγω την Φένια. Πράγματι φτάνω στο χώρο ο οποίος είναι εκπληκτικός, καθαρός και προσεγμένος. Στα δωμάτια ωραία μασαζοκρεβατα, καθαρό ντουζ. Μου εξηγεί τα προγράμματα χωρις ντροπές και νάζια και επιλέγω των 70€. Στο πρώτο μέρος ωραίες κινήσεις από τα πέλματα μέχρι και τον αυχένα. Αυτό το έντονο χάιδεμα που λέτε μου αρκεί για να ανακουφιστώ από την τρέλα της ημερας και να κυκλοφορήσει το αίμα όσο πρέπει. Στο δεύτερο μέρος χαλαρά με γυρίζει, ρυθμίζει το κρεβάτι, χαμηλώνει τον φωτισμό και ξεκινάει. Με είδε με την αγωνία μου και αμέσως ήρθε προς το μέρος μου και γδύθηκε τελείως. Όμορφο κορίτσι με ωραίο δέρμα και μέσα στην καυλα, ξεκίνησε να τον παίζει, δεν ήθελε πολύ να γίνει πέτρα, και ξεκίνησε το καλαμάκι. Η τυπισσα πρέπει να μου εκανε το καλύτερο τσιμπούκι που έχω απολαύσει. Φουλ deepthroat, παίξιμο στα μπαλάκια, φτυσίματα ακόμα και ο αισθησιασμός που έβαζε για να φιλήσει λαιμό ή για να παίξει με ρώγες. Το κορίτσι παραδίδει σεμινάριο και κατάλαβα γιατί είναι τόσο διαφημισμένη. Κρατήθηκα να μην χύσω γρήγορα και ανησύχησε ότι δεν έκανε κάτι καλά. Που να ήξερε σε τι δοκιμασία με έβαλε. Αν είσαι περιποιημένος και καθαρός δεν κολλάει πουθενά. Ούτε τα προσπερματικα υγρά την ενοχλούν και πρώτη φορά μου είπε κοπέλα του χώρου χυσε στο στόμα χωρίς έξτρα χρέωση. Την ταλαιπώρησα αλλά πραγματικά μένει αξέχαστη. Θα με κάνει θαμώνα και μπράβο της.
Ρε φίλε η Φένια έχει κάνει σπερμοδιάγραμα σε όλη τη βόρεια Ελλάδα. Στα προγράμματα σου είπε και για παραπάνω χρεώσεις; Και αν ναι τι περιελάμβανε;

Truebelief

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2025
Like
82
Πόντοι
0
Καλησπέρα μπορείς να με δώσεις τα φώτα σου για το Viktoriya’s spa γιατί πήγα χτες και δεν είχε ούτε φραπέ ούτε καλαμάκι …μήπως πρέπει να ζητήσω κάτι στην γραμματεία ;
Κλείνεις ραντεβού στο imperial που είναι το ίδιο με το Victoria's spa. Αυτό είναι το κόλπο

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
75
Πόντοι
1
καλησπέρα
η Πάμελα τι λέει ρε παιδιά γιατί ψήνομαι για μιλφοκατασταση

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.161
Πόντοι
3.506
καλησπέρα
η Πάμελα τι λέει ρε παιδιά γιατί ψήνομαι για μιλφοκατασταση
Αν κάνεις τον κόπο μια δυο σελίδες πίσω έχουν γράψει μύστες την εμπειρία τους αλλά όλες οι εμπειρίες είναι πολύ υποκειμενικές. Η καλύτερη άποψη είναι η δική μας. Κάνε μια αυτοψία και ρίξε και μια ενημερωσουλα.

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
75
Πόντοι
1
Αν κάνεις τον κόπο μια δυο σελίδες πίσω έχουν γράψει μύστες την εμπειρία τους αλλά όλες οι εμπειρίες είναι πολύ υποκειμενικές. Η καλύτερη άποψη είναι η δική μας. Κάνε μια αυτοψία και ρίξε και μια ενημερωσουλα.
από τις αναφορές ψήθηκα και γι αυτό λεω να δοκιμάσω
απλα οποία πληροφορία ειναι καλοδεχούμενη
ενημεροσουλα θα υπάρξει είναι το μόνο σίγουρο.

MiGeCh

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2025
Like
162
Πόντοι
0
Ρε φίλε η Φένια έχει κάνει σπερμοδιάγραμα σε όλη τη βόρεια Ελλάδα. Στα προγράμματα σου είπε και για παραπάνω χρεώσεις; Και αν ναι τι περιελάμβανε;
50€ μασάζ και φραπε
70€ μασάζ και καλαμακι
80€ επαγγελματικό μασάζ και φραπέ από άλλη κοπέλα
100€ επαγγελματικό μασάζ και καλαμάκι από άλλη κοπέλα.

Για παραπάνω δεν μου ανέφερε. Μάλλον γιατί με είδαν πρώτη φορά αλλά οκ σε αυτά σκοπεύω να επενδύσω και τις επόμενες φορές.

Manolaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Παίδες ΣΟΣ!
Έκλεισα ραντεβού στο imperial μέσω viber, ρώτησα για το πρόγραμματα προσφέρουν ώστε να οδηγήσω τη συζήτηση στο να επιλέξω πρόγραμμα και να γίνει κατανοητό αυτό που ψάχνω αλλά μου είπαν θα μου τα πουν από κοντά. Παρόμοια εμπειρία κάποιος; Θέλω να αποφύγω αυτά που έχουν αναφέρει άλλοι μόνο μασάζ ή άλλη κοπέλα μασάζ και άλλη για το δεύτερο μέρος
.

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
75
Πόντοι
1
Τελικά η παμελα είναι όπως την περιγράφουν και οι υπόλοιποι συναγωνιστες
το αρνητικο είναι ότι δεν υπήρξε καθόλου μασάζ.
Μπήκαμε κατευθείαν στο παρασύνθημα (αρα ο χρόνος παραμονής ήταν περίπου στα 30 λεπτά )
Το θετικο είναι ότι ενιωσα να με βιάζουν
απλα ΛΥΣΑΡΑ.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.161
Πόντοι
3.506
Τελικά η παμελα είναι όπως την περιγράφουν και οι υπόλοιποι συναγωνιστες
το αρνητικο είναι ότι δεν υπήρξε καθόλου μασάζ.
Μπήκαμε κατευθείαν στο παρασύνθημα (αρα ο χρόνος παραμονής ήταν περίπου στα 30 λεπτά )
Το θετικο είναι ότι ενιωσα να με βιάζουν
απλα ΛΥΣΑΡΑ.
Μασάζ γιατί δεν είχε σε γύρισε κατευθείαν για να στην παίξει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom