You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Elegance
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 850
- Εμφανίσεις 279K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
georgekapa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2025
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα! Πέρασμα με Βερόνικα στο prestige την πέμπτη. Πολύ καλή εμπειρία άλλωστε από ότι διαβάζω οι περισσότεροι την ξέρετε. Στα 70€ με καλαμάκι. Είδα όμως και μια άλλη κοπέλα εκεί πιο νέα αλλά δεν τόλμησα να ρωτήσω αν παρέχει υπηρεσίες . Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι ? Αν υπάρχει φουλ πρόγραμμα και με τις δύο ?
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.161
- Πόντοι
- 3.506
Κάτσε ρε τύπε γιατί τα έκανες κουλουβάχατα. Γράφεις στο νήμα του Elegance και μας γράφεις γιατί την Βερόνικα του prestige . Πρώτον δεν έχουμε δεί σχόλιο για Βερόνικα άρα δεν την ξέρουμε όλοι. Δεύτερον αν δεν είναι συγκοινωνούντα δοχεία το prestige με το Elegance πρόκειται για συνωνυμία. Τρίτον χωρίς όνομα της άλλης κοπέλας που να καταλάβουμε για ποια λες.Καλησπέρα! Πέρασμα με Βερόνικα στο prestige την πέμπτη. Πολύ καλή εμπειρία άλλωστε από ότι διαβάζω οι περισσότεροι την ξέρετε. Στα 70€ με καλαμάκι. Είδα όμως και μια άλλη κοπέλα εκεί πιο νέα αλλά δεν τόλμησα να ρωτήσω αν παρέχει υπηρεσίες . Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι ? Αν υπάρχει φουλ πρόγραμμα και με τις δύο ?
georgekapa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2025
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Κάτσε ρε τύπε γιατί τα έκανες κουλουβάχατα. Γράφεις στο νήμα του Elegance και μας γράφεις γιατί την Βερόνικα του prestige . Πρώτον δεν έχουμε δεί σχόλιο για Βερόνικα άρα δεν την ξέρουμε όλοι. Δεύτερον αν δεν είναι συγκοινωνούντα δοχεία το prestige με το Elegance πρόκειται για συνωνυμία. Τρίτον χωρίς όνομα της άλλης κοπέλας που να
Συγνώμη λάθος νήμα φίλε μου. Το prestige πρώην elegance εννοώ και η ξανθιά κοπέλα πρέπει να ήταν η ΜίλεναΚάτσε ρε τύπε γιατί τα έκανες κουλουβάχατα. Γράφεις στο νήμα του Elegance και μας γράφεις γιατί την Βερόνικα του prestige . Πρώτον δεν έχουμε δεί σχόλιο για Βερόνικα άρα δεν την ξέρουμε όλοι. Δεύτερον αν δεν είναι συγκοινωνούντα δοχεία το prestige με το Elegance πρόκειται για συνωνυμία. Τρίτον χωρίς όνομα της άλλης κοπέλας που να καταλάβουμε για ποια λες.
Επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι. στο Victoriya’s spa. Στοχευμένα από τα μηνύματα κιόλας αναφέρω ότι επιλέγω την Φένια. Πράγματι φτάνω στο χώρο ο οποίος είναι εκπληκτικός, καθαρός και προσεγμένος. Στα δωμάτια ωραία μασαζοκρεβατα, καθαρό ντουζ. Μου εξηγεί τα προγράμματα χωρις ντροπές και νάζια και επιλέγω των 70€. Στο πρώτο μέρος ωραίες κινήσεις από τα πέλματα μέχρι και τον αυχένα. Αυτό το έντονο χάιδεμα που λέτε μου αρκεί για να ανακουφιστώ από την τρέλα της ημερας και να κυκλοφορήσει το αίμα όσο πρέπει. Στο δεύτερο μέρος χαλαρά με γυρίζει, ρυθμίζει το κρεβάτι, χαμηλώνει τον φωτισμό και ξεκινάει. Με είδε με την αγωνία μου και αμέσως ήρθε προς το μέρος μου και γδύθηκε τελείως. Όμορφο κορίτσι με ωραίο δέρμα και μέσα στην καυλα, ξεκίνησε να τον παίζει, δεν ήθελε πολύ να γίνει πέτρα, και ξεκίνησε το καλαμάκι. Η τυπισσα πρέπει να μου εκανε το καλύτερο τσιμπούκι που έχω απολαύσει. Φουλ deepthroat, παίξιμο στα μπαλάκια, φτυσίματα ακόμα και ο αισθησιασμός που έβαζε για να φιλήσει λαιμό ή για να παίξει με ρώγες. Το κορίτσι παραδίδει σεμινάριο και κατάλαβα γιατί είναι τόσο διαφημισμένη. Κρατήθηκα να μην χύσω γρήγορα και ανησύχησε ότι δεν έκανε κάτι καλά. Που να ήξερε σε τι δοκιμασία με έβαλε. Αν είσαι περιποιημένος και καθαρός δεν κολλάει πουθενά. Ούτε τα προσπερματικα υγρά την ενοχλούν και πρώτη φορά μου είπε κοπέλα του χώρου χυσε στο στόμα χωρίς έξτρα χρέωση. Την ταλαιπώρησα αλλά πραγματικά μένει αξέχαστη. Θα με κάνει θαμώνα και μπράβο της.
1985kostasthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα .που μπορούμε να βρούμε τηλέφωνο από το μαγαζί ;
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 714
- Πόντοι
- 81
+306949631244 viper. Στείλε μνμΚαλημέρα .που μπορούμε να βρούμε τηλέφωνο από το μαγαζί ;
1985kostasthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ+306949631244 viper. Στείλε μνμ
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.161
- Πόντοι
- 3.506
Ρε φίλε η Φένια έχει κάνει σπερμοδιάγραμα σε όλη τη βόρεια Ελλάδα. Στα προγράμματα σου είπε και για παραπάνω χρεώσεις; Και αν ναι τι περιελάμβανε;Επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι. στο Victoriya’s spa. Στοχευμένα από τα μηνύματα κιόλας αναφέρω ότι επιλέγω την Φένια. Πράγματι φτάνω στο χώρο ο οποίος είναι εκπληκτικός, καθαρός και προσεγμένος. Στα δωμάτια ωραία μασαζοκρεβατα, καθαρό ντουζ. Μου εξηγεί τα προγράμματα χωρις ντροπές και νάζια και επιλέγω των 70€. Στο πρώτο μέρος ωραίες κινήσεις από τα πέλματα μέχρι και τον αυχένα. Αυτό το έντονο χάιδεμα που λέτε μου αρκεί για να ανακουφιστώ από την τρέλα της ημερας και να κυκλοφορήσει το αίμα όσο πρέπει. Στο δεύτερο μέρος χαλαρά με γυρίζει, ρυθμίζει το κρεβάτι, χαμηλώνει τον φωτισμό και ξεκινάει. Με είδε με την αγωνία μου και αμέσως ήρθε προς το μέρος μου και γδύθηκε τελείως. Όμορφο κορίτσι με ωραίο δέρμα και μέσα στην καυλα, ξεκίνησε να τον παίζει, δεν ήθελε πολύ να γίνει πέτρα, και ξεκίνησε το καλαμάκι. Η τυπισσα πρέπει να μου εκανε το καλύτερο τσιμπούκι που έχω απολαύσει. Φουλ deepthroat, παίξιμο στα μπαλάκια, φτυσίματα ακόμα και ο αισθησιασμός που έβαζε για να φιλήσει λαιμό ή για να παίξει με ρώγες. Το κορίτσι παραδίδει σεμινάριο και κατάλαβα γιατί είναι τόσο διαφημισμένη. Κρατήθηκα να μην χύσω γρήγορα και ανησύχησε ότι δεν έκανε κάτι καλά. Που να ήξερε σε τι δοκιμασία με έβαλε. Αν είσαι περιποιημένος και καθαρός δεν κολλάει πουθενά. Ούτε τα προσπερματικα υγρά την ενοχλούν και πρώτη φορά μου είπε κοπέλα του χώρου χυσε στο στόμα χωρίς έξτρα χρέωση. Την ταλαιπώρησα αλλά πραγματικά μένει αξέχαστη. Θα με κάνει θαμώνα και μπράβο της.
Truebelief
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2025
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Κλείνεις ραντεβού στο imperial που είναι το ίδιο με το Victoria's spa. Αυτό είναι το κόλποΚαλησπέρα μπορείς να με δώσεις τα φώτα σου για το Viktoriya’s spa γιατί πήγα χτες και δεν είχε ούτε φραπέ ούτε καλαμάκι …μήπως πρέπει να ζητήσω κάτι στην γραμματεία ;
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.161
- Πόντοι
- 3.506
Αν κάνεις τον κόπο μια δυο σελίδες πίσω έχουν γράψει μύστες την εμπειρία τους αλλά όλες οι εμπειρίες είναι πολύ υποκειμενικές. Η καλύτερη άποψη είναι η δική μας. Κάνε μια αυτοψία και ρίξε και μια ενημερωσουλα.καλησπέρα
η Πάμελα τι λέει ρε παιδιά γιατί ψήνομαι για μιλφοκατασταση
από τις αναφορές ψήθηκα και γι αυτό λεω να δοκιμάσωΑν κάνεις τον κόπο μια δυο σελίδες πίσω έχουν γράψει μύστες την εμπειρία τους αλλά όλες οι εμπειρίες είναι πολύ υποκειμενικές. Η καλύτερη άποψη είναι η δική μας. Κάνε μια αυτοψία και ρίξε και μια ενημερωσουλα.
απλα οποία πληροφορία ειναι καλοδεχούμενη
ενημεροσουλα θα υπάρξει είναι το μόνο σίγουρο.
50€ μασάζ και φραπεΡε φίλε η Φένια έχει κάνει σπερμοδιάγραμα σε όλη τη βόρεια Ελλάδα. Στα προγράμματα σου είπε και για παραπάνω χρεώσεις; Και αν ναι τι περιελάμβανε;
70€ μασάζ και καλαμακι
80€ επαγγελματικό μασάζ και φραπέ από άλλη κοπέλα
100€ επαγγελματικό μασάζ και καλαμάκι από άλλη κοπέλα.
Για παραπάνω δεν μου ανέφερε. Μάλλον γιατί με είδαν πρώτη φορά αλλά οκ σε αυτά σκοπεύω να επενδύσω και τις επόμενες φορές.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 2.196
- Πόντοι
- 506
Αυτό το νούμερο βγαζει το ελεγκανς+306949631244 viper. Στείλε μνμ
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 714
- Πόντοι
- 81
Είναι το Elegance που ονομάστηκε Imperial. Έχει αναφερθεί 100 φορές στο παρελθόν. Μη κολλάτε στο όνομαΑυτό το νούμερο βγαζει το ελεγκανς
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 2.196
- Πόντοι
- 506
Ναι αλλά αυτός γράφει ότι πήρε την Φένια στο βικτωριαΕίναι το Elegance που ονομάστηκε Imperial. Έχει αναφερθεί 100 φορές στο παρελθόν. Μη κολλάτε στο όνομα
Manolaras11
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2025
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Παίδες ΣΟΣ!
Έκλεισα ραντεβού στο imperial μέσω viber, ρώτησα για το πρόγραμματα προσφέρουν ώστε να οδηγήσω τη συζήτηση στο να επιλέξω πρόγραμμα και να γίνει κατανοητό αυτό που ψάχνω αλλά μου είπαν θα μου τα πουν από κοντά. Παρόμοια εμπειρία κάποιος; Θέλω να αποφύγω αυτά που έχουν αναφέρει άλλοι μόνο μασάζ ή άλλη κοπέλα μασάζ και άλλη για το δεύτερο μέρος
.
Έκλεισα ραντεβού στο imperial μέσω viber, ρώτησα για το πρόγραμματα προσφέρουν ώστε να οδηγήσω τη συζήτηση στο να επιλέξω πρόγραμμα και να γίνει κατανοητό αυτό που ψάχνω αλλά μου είπαν θα μου τα πουν από κοντά. Παρόμοια εμπειρία κάποιος; Θέλω να αποφύγω αυτά που έχουν αναφέρει άλλοι μόνο μασάζ ή άλλη κοπέλα μασάζ και άλλη για το δεύτερο μέρος
.
Τελικά η παμελα είναι όπως την περιγράφουν και οι υπόλοιποι συναγωνιστες
το αρνητικο είναι ότι δεν υπήρξε καθόλου μασάζ.
Μπήκαμε κατευθείαν στο παρασύνθημα (αρα ο χρόνος παραμονής ήταν περίπου στα 30 λεπτά )
Το θετικο είναι ότι ενιωσα να με βιάζουν
απλα ΛΥΣΑΡΑ.
Μπήκαμε κατευθείαν στο παρασύνθημα (αρα ο χρόνος παραμονής ήταν περίπου στα 30 λεπτά )
απλα ΛΥΣΑΡΑ.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.161
- Πόντοι
- 3.506
Μασάζ γιατί δεν είχε σε γύρισε κατευθείαν για να στην παίξει;Τελικά η παμελα είναι όπως την περιγράφουν και οι υπόλοιποι συναγωνιστες
απλα ΛΥΣΑΡΑ.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 167
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις