Νέα

Elegance

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 545
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
578
Πόντοι
81
Θα έπρεπε να κρατήσει το καλαμάκι στα 80€ και την μπριζολίτσα στα 120€. Ή Σοφία παλιά λειτουργούσε επικουρικά ώστε να μην κουράζονται τα κορίτσια στο μασάζ.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.042
Πόντοι
3.506
Θα έπρεπε να κρατήσει το καλαμάκι στα 80€ και την μπριζολίτσα στα 120€. Ή Σοφία παλιά λειτουργούσε επικουρικά ώστε να μην κουράζονται τα κορίτσια στο μασάζ.
Πολύ κρίμα που έφυγε το Σοφάκι γιατί έκανε αξιόλογο μασάζ και ήταν ωραίο μωράκι. Εμένα με καύλωνε σαν γυναίκα.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.824
Πόντοι
3.846
Ποτέ δεν μου άρεσε αυτό το σύστημα. Η καύλα και η φαντασίωση είναι να σε παίρνει πίπα ή να στο παίζει η μασέζ, η ίδια δηλαδή που ξεκινάει το μασάζ.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.042
Πόντοι
3.506
Ποτέ δεν μου άρεσε αυτό το σύστημα. Η καύλα και η φαντασίωση είναι να σε παίρνει πίπα ή να στο παίζει η μασέζ, η ίδια δηλαδή που ξεκινάει το μασάζ.
Όλα έχουν την χάρη τους. Και το να έπαιρνε η Σοφία πίπα ή να έπαιρνε μάτι την άλλη που θα παίρνει πίπα. Ας δούμε τι θα γίνει και με τις καινούριες

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.824
Πόντοι
3.846
Όλα έχουν την χάρη τους. Και το να έπαιρνε η Σοφία πίπα ή να έπαιρνε μάτι την άλλη που θα παίρνει πίπα. Ας δούμε τι θα γίνει και με τις καινούριες
Σίγουρα η μεγαλύτερη καύλα προκύπτει από το απροσδόκητο

Italian71

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2024
Like
140
Πόντοι
0
Εννοώ οτι όλες έφυγαν σε άδεια και απ ότι κατάλαβα έμεινε η Φένια , η Ντίνα (που κανείς δεν έχει πεί τίποτα γι αυτήν) και η Βαλέρια. Απο τις εναπομείναντες τώρα η Ντίνα κάνει μόνο μασάζ η Βαλέρια απαντάει στο viper και στο μαγαζί να βγάζει την δουλειά μας έμεινε μόνο η Φένια.
Δεν υπονοώ τίποτα άλλο.
Τι εννοείς φίλε το συνδυαστικό?? Δλδ αν πάρεις Ντίνα και Φένια 100€ ενώ αν ξεκινήσεις κ τελειώσεις με Φένια 70€??

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.042
Πόντοι
3.506
Τι εννοείς φίλε το συνδυαστικό?? Δλδ αν πάρεις Ντίνα και Φένια 100€ ενώ αν ξεκινήσεις κ τελειώσεις με Φένια 70€??
Εγώ δεν εννοώ κάτι εγώ μετέφερα αυτό που διάβασα. Αν ξέρει κάποιος περισσότερα ας πεί, θα πρέπει να έχει επισκεφτεί στα κοντά.

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
578
Πόντοι
81
Ωραίο αυτό που είπες. Να παίρνει μάτι η άλλη. Μ άρεσε!

Maniak88

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Περασμα με Κριστι. Η κοπελα ειναι πολυ ευγενικη και τα εξηγει ωραια χωρις ντροπες. Μαυρομαλλα ομορφο προσωπο με καλα πιασιματα για τους λατρεις. Στα του μασαζ εκανε μια τιμια προσπαθεια. Στο δευτερο κομματι τιμηθηκε το πακετο των 70 ευρω αφου μου ειπε οτι μεχρι εκει κανει. Σιγουρα θα την ξαναεπισκεφτω και σιγουρα θα εκανα και κατι παραπανω αν μπει στο προγραμμα της.

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
251
Πόντοι
21
Περασμα με Κριστι. Η κοπελα ειναι πολυ ευγενικη και τα εξηγει ωραια χωρις ντροπες. Μαυρομαλλα ομορφο προσωπο με καλα πιασιματα για τους λατρεις. Στα του μασαζ εκανε μια τιμια προσπαθεια. Στο δευτερο κομματι τιμηθηκε το πακετο των 70 ευρω αφου μου ειπε οτι μεχρι εκει κανει. Σιγουρα θα την ξαναεπισκεφτω και σιγουρα θα εκανα και κατι παραπανω αν μπει στο προγραμμα της.
χέρι ή πίπα;

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
17.820
Πόντοι
3.506
Bυζια εχει αυτη η κριστη;

Maniak88

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Bυζια εχει αυτη η κριστη

Bυζια εχει αυτη η κριστη;
φουλ βυζια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

χερι 50, πιπα 70. εγω πηρα το 70αρι

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
17.820
Πόντοι
3.506

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.042
Πόντοι
3.506
Ναι να πάω αλλά να ξέρω πρώτα ,μη γαμησω τίποτα εδώ μέσα....όλοι λειψες πληροφορίες δίνετε ....
Είναι δύσκολη η πληροφορία εδώ μέσα αφού δεν υπάρχει κοινό μέτρο. Στο συγκεκριμένο ίδρυμα η απευθείας ερώτηση στο Viber πιστεύω θα σε κατατοπίσει.

giorgioSS7

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
122
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Έχω πάει στο elegance και περασα και με Φένια και με Ντάρια. Αυτή όμως που θέλω να περάσω αν και δεν την ειδα τις τελευταίες φορές είναι η Βαλέρια. πως θα γίνει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom