kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 578
- Πόντοι
- 81
Θα έπρεπε να κρατήσει το καλαμάκι στα 80€ και την μπριζολίτσα στα 120€. Ή Σοφία παλιά λειτουργούσε επικουρικά ώστε να μην κουράζονται τα κορίτσια στο μασάζ.
Πολύ κρίμα που έφυγε το Σοφάκι γιατί έκανε αξιόλογο μασάζ και ήταν ωραίο μωράκι. Εμένα με καύλωνε σαν γυναίκα.Θα έπρεπε να κρατήσει το καλαμάκι στα 80€ και την μπριζολίτσα στα 120€. Ή Σοφία παλιά λειτουργούσε επικουρικά ώστε να μην κουράζονται τα κορίτσια στο μασάζ.
Ποτέ δεν μου άρεσε αυτό το σύστημα. Η καύλα και η φαντασίωση είναι να σε παίρνει πίπα ή να στο παίζει η μασέζ, η ίδια δηλαδή που ξεκινάει το μασάζ.Θα έπρεπε να κρατήσει το καλαμάκι στα 80€ και την μπριζολίτσα στα 120€. Ή Σοφία παλιά λειτουργούσε επικουρικά ώστε να μην κουράζονται τα κορίτσια στο μασάζ.
Όλα έχουν την χάρη τους. Και το να έπαιρνε η Σοφία πίπα ή να έπαιρνε μάτι την άλλη που θα παίρνει πίπα. Ας δούμε τι θα γίνει και με τις καινούριεςΠοτέ δεν μου άρεσε αυτό το σύστημα. Η καύλα και η φαντασίωση είναι να σε παίρνει πίπα ή να στο παίζει η μασέζ, η ίδια δηλαδή που ξεκινάει το μασάζ.
Σίγουρα η μεγαλύτερη καύλα προκύπτει από το απροσδόκητοΌλα έχουν την χάρη τους. Και το να έπαιρνε η Σοφία πίπα ή να έπαιρνε μάτι την άλλη που θα παίρνει πίπα. Ας δούμε τι θα γίνει και με τις καινούριες
Τι εννοείς φίλε το συνδυαστικό?? Δλδ αν πάρεις Ντίνα και Φένια 100€ ενώ αν ξεκινήσεις κ τελειώσεις με Φένια 70€??Εννοώ οτι όλες έφυγαν σε άδεια και απ ότι κατάλαβα έμεινε η Φένια , η Ντίνα (που κανείς δεν έχει πεί τίποτα γι αυτήν) και η Βαλέρια. Απο τις εναπομείναντες τώρα η Ντίνα κάνει μόνο μασάζ η Βαλέρια απαντάει στο viper και στο μαγαζί να βγάζει την δουλειά μας έμεινε μόνο η Φένια.
Δεν υπονοώ τίποτα άλλο.
Εγώ δεν εννοώ κάτι εγώ μετέφερα αυτό που διάβασα. Αν ξέρει κάποιος περισσότερα ας πεί, θα πρέπει να έχει επισκεφτεί στα κοντά.Τι εννοείς φίλε το συνδυαστικό?? Δλδ αν πάρεις Ντίνα και Φένια 100€ ενώ αν ξεκινήσεις κ τελειώσεις με Φένια 70€??
Ωραίο αυτό που είπες. Να παίρνει μάτι η άλλη. Μ άρεσε!Όλα έχουν την χάρη τους. Και το να έπαιρνε η Σοφία πίπα ή να έπαιρνε μάτι την άλλη που θα παίρνει πίπα. Ας δούμε τι θα γίνει και με τις καινούριες
Και αν ψηθεί, ψήθηκεΩραίο αυτό που είπες. Να παίρνει μάτι η άλλη. Μ άρεσε!
χέρι ή πίπα;Περασμα με Κριστι. Η κοπελα ειναι πολυ ευγενικη και τα εξηγει ωραια χωρις ντροπες. Μαυρομαλλα ομορφο προσωπο με καλα πιασιματα για τους λατρεις. Στα του μασαζ εκανε μια τιμια προσπαθεια. Στο δευτερο κομματι τιμηθηκε το πακετο των 70 ευρω αφου μου ειπε οτι μεχρι εκει κανει. Σιγουρα θα την ξαναεπισκεφτω και σιγουρα θα εκανα και κατι παραπανω αν μπει στο προγραμμα της.
Bυζια εχει αυτη η κριστη;Περασμα με Κριστι. Η κοπελα ειναι πολυ ευγενικη και τα εξηγει ωραια χωρις ντροπες. Μαυρομαλλα ομορφο προσωπο με καλα πιασιματα για τους λατρεις. Στα του μασαζ εκανε μια τιμια προσπαθεια. Στο δευτερο κομματι τιμηθηκε το πακετο των 70 ευρω αφου μου ειπε οτι μεχρι εκει κανει. Σιγουρα θα την ξαναεπισκεφτω και σιγουρα θα εκανα και κατι παραπανω αν μπει στο προγραμμα της.
Προφανώς πίπα.Με χέρι είναι στα 50.Επιτέλους η πρώτη κριτική για την Κρίστη!χέρι ή πίπα;
Ειναι στα έξτρα μάλλον, πχ 20 ευρώ ενα βυζι, με 50 εχεις δώρο φρουτοσαλατα...Bυζια εχει αυτη η κριστη;
Bυζια εχει αυτη η κριστη
φουλ βυζιαBυζια εχει αυτη η κριστη;
χερι 50, πιπα 70. εγω πηρα το 70αριχέρι ή πίπα;
Δε πας να μας λυθεί και η απορία και για αυτή και για τα άλλα κορίτσιαΤελικά αυτή η Κριστή πόσο μεγάλα βυζιά έχει
Ναι να πάω αλλά να ξέρω πρώτα ,μη γαμησω τίποτα εδώ μέσα....όλοι λειψες πληροφορίες δίνετε ....Δε πας να μας λυθεί και η απορία και για αυτή και για τα άλλα κορίτσια
Είναι δύσκολη η πληροφορία εδώ μέσα αφού δεν υπάρχει κοινό μέτρο. Στο συγκεκριμένο ίδρυμα η απευθείας ερώτηση στο Viber πιστεύω θα σε κατατοπίσει.Ναι να πάω αλλά να ξέρω πρώτα ,μη γαμησω τίποτα εδώ μέσα....όλοι λειψες πληροφορίες δίνετε ....