ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.161
- Πόντοι
- 3.506
Τι έγινε ρε; Δε σε προλαβαίνουμε. Μύγα παχιά σε τσίμπησε;Μπελλα ειχαμε....οτι πιο σαπιο πλεον...
Τι έγινε ρε; Δε σε προλαβαίνουμε. Μύγα παχιά σε τσίμπησε;Μπελλα ειχαμε....οτι πιο σαπιο πλεον...
Οχι αυτή είναι η άποψη μου μήνες τώρα ....Σάπισε η η συγκεκριμένηΤι έγινε ρε; Δε σε προλαβαίνουμε. Μύγα παχιά σε τσίμπησε;
Δε θα του κάθεται πλέονΤι έγινε ρε; Δε σε προλαβαίνουμε. Μύγα παχιά σε τσίμπησε;
μπα οχι...αλλα ειναι ξεπετα φουλΔε θα του κάθεται πλέον
Λογικό έτσι όπως είσαιμπα οχι...αλλα ειναι ξεπετα φουλ

Αν μιλούσε ελληνικά, λογικά είναι η ΦενιαΤηλ στο ίδρυμα..κλείνω με Ντάρια..μου ανοίγει ένα μέτριο προς κοντό ξανθούλικο αδυνατο(όποιος ξέρει όνομα ας πει παρακαλώ). Μπαίνω δωμάτιο έρχεται η γιατρέσα(ωραία η στολή) συννενόηση σφυρί καλεί δρεπάνι όβερ. Τα βγαζει όλα και χαϊδεύει για λίγο(2-3 λεπτά). Τα στήθη τορπίλες μετά την επέμβαση αλλά όχι τόσο όμορφα κατά εμε. Ξεκινάει το καλαμάκι,ωραίο μπορώ να πω,βαθύ,υγρό. Καλλιγράμμο κορμί που πασπατευεις με όρεξη. Η κατάληξη γνωστή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Λογικά κάποια στιγμή θα την ξανατιμησω για φουλ πρόγραμμα.
Λογικά η Μιλένα.Τηλ στο ίδρυμα..κλείνω με Ντάρια..μου ανοίγει ένα μέτριο προς κοντό ξανθούλικο αδυνατο(όποιος ξέρει όνομα ας πει παρακαλώ). Μπαίνω δωμάτιο έρχεται η γιατρέσα(ωραία η στολή) συννενόηση σφυρί καλεί δρεπάνι όβερ. Τα βγαζει όλα και χαϊδεύει για λίγο(2-3 λεπτά). Τα στήθη τορπίλες μετά την επέμβαση αλλά όχι τόσο όμορφα κατά εμε. Ξεκινάει το καλαμάκι,ωραίο μπορώ να πω,βαθύ,υγρό. Καλλιγράμμο κορμί που πασπατευεις με όρεξη. Η κατάληξη γνωστή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Λογικά κάποια στιγμή θα την ξανατιμησω για φουλ πρόγραμμα.
Κι εγώ τη δοκίμασα αλλά δεν νομίζω να τη ξανατιμήσωΠέρασμα με Φενια και μπορώ να πω ότι σαν σύνολο έμεινα ευχαριστημένος.
Ωραία κοπέλα (γούστα είναι αυτά)
Πεντακάθαρα όλα
Μασάζ όχι κάτι ιδιαίτερο
Δεύτερο μέρος πολύ καλό με υγρή πίπα και ρούφηγμα .
Κόστος 70€
Αν θα πάω ξανά ; Ναι !!!
Αυτά από εμένα . Να είμαστε όλοι καλά!!!
Λογικά η Μιλενα σου άνοιξε, αν κρίνω από την περιγραφή.Τηλ στο ίδρυμα..κλείνω με Ντάρια..μου ανοίγει ένα μέτριο προς κοντό ξανθούλικο αδυνατο(όποιος ξέρει όνομα ας πει παρακαλώ). Μπαίνω δωμάτιο έρχεται η γιατρέσα(ωραία η στολή) συννενόηση σφυρί καλεί δρεπάνι όβερ. Τα βγαζει όλα και χαϊδεύει για λίγο(2-3 λεπτά). Τα στήθη τορπίλες μετά την επέμβαση αλλά όχι τόσο όμορφα κατά εμε. Ξεκινάει το καλαμάκι,ωραίο μπορώ να πω,βαθύ,υγρό. Καλλιγράμμο κορμί που πασπατευεις με όρεξη. Η κατάληξη γνωστή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Λογικά κάποια στιγμή θα την ξανατιμησω για φουλ πρόγραμμα.
Η Φένια γλείφει τις μπάλες;Λογικά η Μιλενα σου άνοιξε, αν κρίνω από την περιγραφή.
Επίσης να συμπληρώσω αν μου επιτρέπεται φυσικά, ότι το Ρωσικό άλογο...ρουφάει με μαεστρία τις μπάλες.
Εμένα προσωπικά, όχι.Η Φένια γλείφει τις μπάλες;
Η Φενια πρεπει να ακολουθησει το παραδειγμα της Νταριας για αρχη και βαλει και αυτη μπαλες στα βυζακια της....Μετα βλεπουμε για τις δικες μας τις μπαλες....Η Φένια γλείφει τις μπάλες;
Ε βρε μανία με τη σιλικόνη.Άσε να έχουν κάποιες φυσική ομορφιά.Υπάρχουν επιλογές για βυζάρες.Η Φενια πρεπει να ακολουθησει το παραδειγμα της Νταριας για αρχη και βαλει και αυτη μπαλες στα βυζακια της....Μετα βλεπουμε για τις δικες μας τις μπαλες....
Εδω μιλαμε για μεγεθος οχι φυσικη η ψευτικη ομορφια....ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ αναβαθμιση τοσα χρονια η ιδια ....Ε βρε μανία με τη σιλικόνη.Άσε να έχουν κάποιες φυσική ομορφιά.Υπάρχουν επιλογές για βυζάρες.
Η Μιλενα και η Νταρια όμως τις ρουφάνε καλά.Εμένα προσωπικά, όχι.
Διαφωνώ αλλά σέβομαι την άποψη σουΕδω μιλαμε για μεγεθος οχι φυσικη η ψευτικη ομορφια....ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ αναβαθμιση τοσα χρονια η ιδια ....
Αν μου επιτρέπεται κύριοι, προσωπικά μου αρέσει η φύση και οι ομορφιές της.Διαφωνώ αλλά σέβομαι την άποψη σου
Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο και θα πεταχτώ στο άσχετο και θα πω ότι κι εγώ προτιμώ όχι μόνο το φυσικό στήθος αλλά γενικότερα τις πιο «φυσικά» όμορφες κοπέλες . Η Φενια ανήκει σε αυτές οπότε κι εγώ ψηφίζω να μην ασχοληθεί με πλαστικές κλπΑν μου επιτρέπεται κύριοι, προσωπικά μου αρέσει η φύση και οι ομορφιές της.