Νέα

Elegance

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 544
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
17.293
Πόντοι
3.506
Περίοδος μεταγραφών ας κάνει πρόταση στο Κρίσταλ να πάρει την Μπέλλα. Ας την πάρει πρώτα σαν δανεική και αν το πάει καλά το γράμμα ας την πάρει με κανονική μεταγραφή.
Μπελλα ειχαμε....οτι πιο σαπιο πλεον...

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
17.293
Πόντοι
3.506

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Τηλ στο ίδρυμα..κλείνω με Ντάρια..μου ανοίγει ένα μέτριο προς κοντό ξανθούλικο αδυνατο(όποιος ξέρει όνομα ας πει παρακαλώ). Μπαίνω δωμάτιο έρχεται η γιατρέσα(ωραία η στολή) συννενόηση σφυρί καλεί δρεπάνι όβερ. Τα βγαζει όλα και χαϊδεύει για λίγο(2-3 λεπτά). Τα στήθη τορπίλες μετά την επέμβαση αλλά όχι τόσο όμορφα κατά εμε. Ξεκινάει το καλαμάκι,ωραίο μπορώ να πω,βαθύ,υγρό. Καλλιγράμμο κορμί που πασπατευεις με όρεξη. Η κατάληξη γνωστή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Λογικά κάποια στιγμή θα την ξανατιμησω για φουλ πρόγραμμα.

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
578
Πόντοι
81
Τηλ στο ίδρυμα..κλείνω με Ντάρια..μου ανοίγει ένα μέτριο προς κοντό ξανθούλικο αδυνατο(όποιος ξέρει όνομα ας πει παρακαλώ). Μπαίνω δωμάτιο έρχεται η γιατρέσα(ωραία η στολή) συννενόηση σφυρί καλεί δρεπάνι όβερ. Τα βγαζει όλα και χαϊδεύει για λίγο(2-3 λεπτά). Τα στήθη τορπίλες μετά την επέμβαση αλλά όχι τόσο όμορφα κατά εμε. Ξεκινάει το καλαμάκι,ωραίο μπορώ να πω,βαθύ,υγρό. Καλλιγράμμο κορμί που πασπατευεις με όρεξη. Η κατάληξη γνωστή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Λογικά κάποια στιγμή θα την ξανατιμησω για φουλ πρόγραμμα.
Αν μιλούσε ελληνικά, λογικά είναι η Φενια

• Like
Αντιδράσεις: Cecell

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.974
Πόντοι
3.506
Λογικά η Μιλένα.

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
702
Πόντοι
81
Πέρασμα με Φενια και μπορώ να πω ότι σαν σύνολο έμεινα ευχαριστημένος.
Ωραία κοπέλα (γούστα είναι αυτά)
Πεντακάθαρα όλα
Μασάζ όχι κάτι ιδιαίτερο
Δεύτερο μέρος πολύ καλό με υγρή πίπα και ρούφηγμα .
Κόστος 70€
Αν θα πάω ξανά ; Ναι !!!
Αυτά από εμένα . Να είμαστε όλοι καλά!!!

OP
OP
Akarnan

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.406
Πόντοι
216
Πέρασμα με Φενια και μπορώ να πω ότι σαν σύνολο έμεινα ευχαριστημένος.
Ωραία κοπέλα (γούστα είναι αυτά)
Πεντακάθαρα όλα
Μασάζ όχι κάτι ιδιαίτερο
Δεύτερο μέρος πολύ καλό με υγρή πίπα και ρούφηγμα .
Κόστος 70€
Αν θα πάω ξανά ; Ναι !!!
Αυτά από εμένα . Να είμαστε όλοι καλά!!!
Κι εγώ τη δοκίμασα αλλά δεν νομίζω να τη ξανατιμήσω
Εντάξει καλή η πίπα της αλλά βιάστηκε να με ξεπεταξει χωρίς μασάζ και όχι ιδιαίτερα πρόθυμη .
Νομίζω η Μιλένα έχει (λόγω και μικρότερης εμπειρίας) καλύτερη συμπεριφορά.

Michalis1971

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2023
Like
164
Πόντοι
0
Λογικά η Μιλενα σου άνοιξε, αν κρίνω από την περιγραφή.
Επίσης να συμπληρώσω αν μου επιτρέπεται φυσικά, ότι το Ρωσικό άλογο...ρουφάει με μαεστρία τις μπάλες.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.786
Πόντοι
3.846
Λογικά η Μιλενα σου άνοιξε, αν κρίνω από την περιγραφή.
Επίσης να συμπληρώσω αν μου επιτρέπεται φυσικά, ότι το Ρωσικό άλογο...ρουφάει με μαεστρία τις μπάλες.
Η Φένια γλείφει τις μπάλες;

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
17.293
Πόντοι
3.506
Η Φένια γλείφει τις μπάλες;
Η Φενια πρεπει να ακολουθησει το παραδειγμα της Νταριας για αρχη και βαλει και αυτη μπαλες στα βυζακια της....Μετα βλεπουμε για τις δικες μας τις μπαλες....

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.786
Πόντοι
3.846
Η Φενια πρεπει να ακολουθησει το παραδειγμα της Νταριας για αρχη και βαλει και αυτη μπαλες στα βυζακια της....Μετα βλεπουμε για τις δικες μας τις μπαλες....
Ε βρε μανία με τη σιλικόνη.Άσε να έχουν κάποιες φυσική ομορφιά.Υπάρχουν επιλογές για βυζάρες.

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
17.293
Πόντοι
3.506
Ε βρε μανία με τη σιλικόνη.Άσε να έχουν κάποιες φυσική ομορφιά.Υπάρχουν επιλογές για βυζάρες.
Εδω μιλαμε για μεγεθος οχι φυσικη η ψευτικη ομορφια....ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ αναβαθμιση τοσα χρονια η ιδια ....

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.786
Πόντοι
3.846

Stories

Νέο!