xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 667
- Πόντοι
- 86
??μαντεψε ποιο μελος ειναι η Εφη
??μαντεψε ποιο μελος ειναι η Εφη
δεν ηξερα να αλλαξω το προγραμμα μου για εσενα αδερφαραΤον Τσουκαλα μην ξεχάσεις....χωρις "αντε γεια" δεν λειτουργω!!!!Α μωρη κοτα στρουμπουλη που θες εναν στρατό...πισω σου για να φανείς κοκκόρι...συντριμμι κανονικο εισαι τελικα...και ναυάγιο...και ιεροσυλος που εχεις τον Τουφα στην φωτο1!!!Αλλαξε την τον ξεφτιλιζεις....τρύπιε!!!!
δες τα προηγουμενα μηνυματα ενας ξεχωριζει αν και υπαρχουν και κανα δυο υποτακτικοι της ακομα που δεν δεχονται οτι δεν αρεσει σε ολους ο κωλος της
Ποιο πρόγραμμα ρε κωλούρι???Πας στην Θύρα 7 να μοιράσεις δωρεαν γελιο με την μαλακια σου...η να προμηθευτείς κανα stuff...απο τα μόρτικα????Δεν εξηγείται αλλιως τετειο κενο αερος στον εγκεφαλο σου...σαν ελβετικο τυρι ειναι...ρουφάς οτι ρουφιέται???Συμπάσχω...κοιτα να τα κοψεις!!!!δεν ηξερα να αλλαξω το προγραμμα μου για εσενα αδερφαρα
τετοιοΠοιο πρόγραμμα ρε κωλούρι???Πας στην Θύρα 7 να μοιράσεις δωρεαν γελιο με την μαλακια σου...η να προμηθευτείς κανα stuff...απο τα μόρτικα????Δεν εξηγείται αλλιως τετειο κενο αερος στον εγκεφαλο σου...σαν ελβετικο τυρι ειναι...ρουφάς οτι ρουφιέται???Συμπάσχω...κοιτα να τα κοψεις!!!!
Τι εγινε σου ηρθε το εγκεφαλικο και δεν προλαβες να γράψεις...επιτελους...ησυχάσαμε!!!!Στα τσακιδια...και καλη αναρρωση...αλλα να μην μας ξανάρθεις!!!!Θα φας πορτα...κανονικα στο κεφαλι την επομενη δόση!!!!τετοιο
Χαχα..Μας διαβάζει πάντως να ξέρετε ...![]()
Δεν νομιζω....ο τροπος που γράφει δεν μου βγάζει μια...θηλυκη υπαρξη πισω απο το προφιλ!!!!Δεν παιρνω και ορκο βεβαια...μπορει να ειναι αυτο...η κάποιο άλλο!!!!Σιγουρα ενημερώνεται παντως για την φάση εδω μέσα...αυτο ειναι ντε φάκτο!!Χαχα..
Ρε λες ο χρήστης Kavlarchos να είναι το Εφακι;
Ναι εγώ είμαι στείλτε DM να σας στείλω βυζιάΧαχα..
Στελνω...ενδιαφέρομαι!!!!Ναι εγώ είμαι στείλτε DM να σας στείλω βυζιά

Δεν νομιζω....ο τροπος που γράφει δεν μου βγάζει μια...θηλυκη υπαρξη πισω απο το προφιλ!!!!
Μια χαρα μου το βγάζει....γι αυτο ασχολουμαι μαζι της επειδη ειναι πιο ωριμο,πανεξυπνο και θηλυκο "μαγκάκι"...οχι καμια μύξα που τώρα ξεκινα...την καριέρα της στα σοσιαλ!!!!Γιατί σου το βγάζει ο τρόπος που μιλάει το Εφακι;

Της εχεις βάλει κρυφη κάμερα στο σπίτι ???Άσκοπο το μαδοπουτσι,της αρέσει ο πουτσος αλλά μόνο ο λαστιχενιος![]()
πολυ πιθανοΧαχα..
ρε φιλε αφου καταβαθος δεν εισαι και τοσο μαλακας γιατι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος?Τι εγινε σου ηρθε το εγκεφαλικο και δεν προλαβες να γράψεις...επιτελους...ησυχάσαμε!!!!Στα τσακιδια...και καλη αναρρωση...αλλα να μην μας ξανάρθεις!!!!Θα φας πορτα...κανονικα στο κεφαλι την επομενη δόση!!!!
Παρε ολη την μεταξυ μας συζητηση απο την αρχη και μπορει να καταλάβεις....απο την αρχη ηρεμα σου απευθυνθηκα αλλα...καπου χάθηκες στην μετάφραση!!!!Μελετα τα κειμενα και μετα...θα σου βαλω διαγώνισμα να δω αν παρεις άριστα!!!!ρε φιλε αφου καταβαθος δεν εισαι και τοσο μαλακας γιατι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος?
Αφού μας διαβάζεις Εφαρα, στείλε να κάνουμε καμιά πιο πριβέ "συζήτηση"!Μας διαβάζει πάντως να ξέρετε ...![]()
Την δικη μου αποψη σου ειπα ξεκαθαρα δεν εχω κανει "κολεγιά" με κανεναν απο αυτους ουτε ειμαι υπάλληλος της Εφης....αν εσυ καταλαβες οτι παιρνω το μερος καποιου δικο σου θέμα!!!!Τεσπα....αντε ο καθένας στην πορεια του με τα γουστα του...κι ολα καλα!!!!με νευριασες που πηρες το μερος του μαλακα. στα αρχιδια μου η Εφη και η Ναταλια αλλα να μου κανει υποδειξεις και απειλες ο μαλακας που κραζει τη Ναταλια επειδη του θιξαμε την Εφη παει πολυ