Νέα

Έφη Παπαμιχάλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.456
Πόντοι
456
Όσο πιο μεγάλος κωλος τόσο καλύτερος. Αρκεί να μην είναι χοντρή αλλού. Εγώ βλέπω παίρνει κόσμο δεν χάνει. Βέβαια το υλικό το θες παρόλο που "δεν σαρεσει". Υποκριτες...
Εγώ έκανα μια επιστημονική παρατήρηση.
Εσύ τι παριστάνεις ; Τον λευκό ιππότη ή τον υποτακτικό της ;

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
566
Πόντοι
81
Μια χαρά είναι. Απλά δεν αρέσει σε εσένα. Κοίτα να γαμησεις κανέναν "καλύτερο" και άσε τα σχόλια. Δεν σου κάθεται ούτως ή άλλως
ρε στοκε υποτακτικε της Εφης κανε μια σύγκριση με την κωλαρα της Γιουσεφ και μετα μιλα. το κορίτσι εχει ατσουμπαλο κωλο. στα νιατα μου γαμουσα καλυτερες βλακα και επισης ουτε θελω να μου κατσει ηλιθιε.

Kavlarchos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
589
Πόντοι
21
ρε στοκε υποτακτικε της Εφης κανε μια σύγκριση με την κωλαρα της Γιουσεφ και μετα μιλα. το κορίτσι εχει ατσουμπαλο κωλο. στα νιατα μου γαμουσα καλυτερες βλακα και επισης ουτε θελω να μου κατσει ηλιθιε.
Μια χαρά είναι που τους βλέπω δίπλα δίπλα. Η Γιουσέφ έχει πιο μικρό κωλο εμένα μαρεσουν οι τεράστιες κωλάρες. Εσύ μπορεί να προτιμάς ανδρικούς μυώδεις. Αν γαμουσες καλύτερους δεν θα ήσουν εδώ. Αυνανας είσαι.

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
566
Πόντοι
81
Μια χαρά είναι που τους βλέπω δίπλα δίπλα. Η Γιουσέφ έχει πιο μικρό κωλο εμένα μαρεσουν οι τεράστιες κωλάρες. Εσύ μπορεί να προτιμάς ανδρικούς μυώδεις. Αν γαμουσες καλύτερους δεν θα ήσουν εδώ. Αυνανας είσαι.
εσενα μπορει να σου αρεσει να γαμας και φαλαινες ρε μπετοβλακα εμεις γουσταρουμε καλοβαλμενες κωλαρες. τραβα γαμησου και φερε και την εισπραξη τωρα.

Kavlarchos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
589
Πόντοι
21
εσενα μπορει να σου αρεσει να γαμας και φαλαινες ρε μπετοβλακα εμεις γουσταρουμε καλοβαλμενες κωλαρες. τραβα γαμησου και φερε και την εισπραξη τωρα.
Αν γαμαγες δεν θα ήσουν εδώ. Μπήκες να βρισεις επειδή έχεις αγαμιες. Κανένας που γαμαει δεν κάνει τέτοια ξεφτιλικια. Ο τρόπος που γράφεις επίσης δείχνει ότι βρίζεις ότι δεν σου κάθεται. Άντε πάρε κανένα μπλε χαπι να μαμησεις καμία στο Μεταξουργείο με 10 ευρώ. Είναι αστείο να βρίζεις γκόμενα που δεν θα σου κάτσει ποτέ

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
566
Πόντοι
81
Αν γαμαγες δεν θα ήσουν εδώ. Μπήκες να βρισεις επειδή έχεις αγαμιες. Κανένας που γαμαει δεν κάνει τέτοια ξεφτιλικια. Ο τρόπος που γράφεις επίσης δείχνει ότι βρίζεις ότι δεν σου κάθεται. Άντε πάρε κανένα μπλε χαπι να μαμησεις καμία στο Μεταξουργείο με 10 ευρώ. Είναι αστείο να βρίζεις γκόμενα που δεν θα σου κάτσει ποτέ
Ρε βλακα εχεις προβλημα κατανοησης κειμενου? που την εβρισα ρε ηλιθιε? επισης φερε την μανουλα σου να δεις αν χρειαζομαι μπλε χαπι ή οχι.

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.456
Πόντοι
456
Εσύ τι παριστάνεις τον δύσκολο λες και θα σου καθόταν;
Έγινε καμια κουβέντα για το αν θα τη γαμουσαμε, μου έκανε σχετική πρόταση ή βγήκε επισήμως στο κλαρί;
Όχι σε όλα, οπότε είναι άκυρη η απάντηση σου.

Αυτό που λέω είναι πως ο χρόνος περνά και λογικό είναι να αρχίσει να απλώνει -οποτε αν θέλει να κρατάει κοινό που θα την πληρώνει όσο και τώρα, θα αναγκαστεί να δώσει περισσότερα. Τον κώλο της πουλάει, δεν είναι ανώτερα μαθηματικά η ιστορία.
Τώρα που στο εξήγησα ελπίζω να το κατάλαβες υποτακτικέ. Καλημέρα.

Kavlarchos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
589
Πόντοι
21
Ρε βλακα εχεις προβλημα κατανοησης κειμενου? που την εβρισα ρε ηλιθιε? επισης φερε την μανουλα σου να δεις αν χρειαζομαι μπλε χαπι ή οχι.
Οι περισσότερες έρευνες δείχνουν ότι οι άνδρες τείνουν να προτιμούν γλουτούς μεγαλύτερου μεγέθους, στρογγυλούς και με καμπύλες, ακόμα κι αν έχουν ατέλειες. Σύμφωνα με μελέτες ψυχολογίας της εξέλιξης, οι πιο μπαμπατσικοι γλουτοί συνδέονται υποσυνείδητα με υγεία και γονιμότητα, κάτι που επηρεάζει έλξη. Αντίθετα, οι μικροί και γυμνασμένοι αρέσουν μεν σε κάποιους, αλλά κατατάσσονται χαμηλότερα σε γενική προτίμηση. Με λίγα λόγια: το φυσικό, καμπυλωτό και όχι το τέλεια γυμνασμένο είναι πιο ελκυστικό για την πλειοψηφία.

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.297
Πόντοι
1.056
Οι περισσότερες έρευνες δείχνουν ότι οι άνδρες τείνουν να προτιμούν γλουτούς μεγαλύτερου μεγέθους, στρογγυλούς και με καμπύλες, ακόμα κι αν έχουν ατέλειες. Σύμφωνα με μελέτες ψυχολογίας της εξέλιξης, οι πιο μπαμπατσικοι γλουτοί συνδέονται υποσυνείδητα με υγεία και γονιμότητα, κάτι που επηρεάζει έλξη. Αντίθετα, οι μικροί και γυμνασμένοι αρέσουν μεν σε κάποιους, αλλά κατατάσσονται χαμηλότερα σε γενική προτίμηση. Με λίγα λόγια: το φυσικό, καμπυλωτό και όχι το τέλεια γυμνασμένο είναι πιο ελκυστικό για την πλειοψηφία.
Μια χαρα ειναι η κωλάρα της αστους να λενε....απλα πρεπει κατι να βρουν,το παραμικρο ψεγάδι για να χυσουν...δηλητηριο!!!!Εμεις χύνουμε...αλλα υλικα πιο δημιουργικά!!!!Ας ασχοληθουμε καλυτερα με τις βυζάρες της...μηπως και τα βρουμε εκει...τουλάχιστον!!!!

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
566
Πόντοι
81

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.297
Πόντοι
1.056
Γιατι ασχολειστε καποιοι με καποια που δεν σας αρέσει...ειλικρινα το χω απορια πολυ καιρο τώρα!!!!Σεβαστα τα γούστα....το να κυνηγας ομως καποια μονο και μονο για να κράξεις....ειναι απο τις χειροτερες εγκεφαλικες ανωμαλιες...αλλα τι αναρωτιέμαι κι εγω...το λεει ο σοφος λαος...πρωτα πεθαινει ο ανθρωπος...και μετα το χουι του!!!!

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
566
Πόντοι
81
Γιατι ασχολειστε καποιοι με καποια που δεν σας αρέσει...ειλικρινα το χω απορια πολυ καιρο τώρα!!!!Σεβαστα τα γούστα....το να κυνηγας ομως καποια μονο και μονο για να κράξεις....ειναι απο τις χειροτερες εγκεφαλικες ανωμαλιες...αλλα τι αναρωτιέμαι κι εγω...το λεει ο σοφος λαος...πρωτα πεθαινει ο ανθρωπος...και μετα το χουι του!!!!
ρε φιλε θα μας απαγορευσεις να εκφερουμε αποψη? ειπα οτι εχει ασχημο κωλο για την ηλικια της, ενω γενικα ειναι ομορφουλα, και ο αλλος ο υποτακτικος μου εκανε προσωπικη επιθεση ακομα και σε μηνυματα, ενω ο ιδιος κραζει την Ναταλια Λαμπρου που ειναι επιπεδα ανωτερη της Εφης.

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.297
Πόντοι
1.056
ρε φιλε θα μας απαγορευσεις να εκφερουμε αποψη? ειπα οτι εχει ασχημο κωλο για την ηλικια της, ενω γενικα ειναι ομορφουλα, και ο αλλος ο υποτακτικος μου εκανε προσωπικη επιθεση ακομα και σε μηνυματα, ενω ο ιδιος κραζει την Ναταλια Λαμπρου που ειναι επιπεδα ανωτερη της Εφης.
Οχι καλα κανεις και λες οτι λες αλλα εφοσον εκφέρεις αποψη εχουμε κι εμεις δικαιωμα στον αντιλογο....χωρις παρεκτροπες!!!!Αυτο το "ομορφούλα ειναι γενικοτερα" βγαζει μια πιο γενικη αποψη...απολυτα αποδεκτη!!!!Να τα λεμε ολοκληρωμένα...να συννενοούμαστε!!!

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.297
Πόντοι
1.056
Δεν εχω δει αν κράζει και ποιον....αν το κανει κακως!!!!Ισχυει οτι εγραψα πιο πανω...να μεινει ο καθένας με τα γουστα του και να σχολιάζει εκει που πραγματικα γουστάρει...χωρις να θάβει οποιοδηποτε...αντιπαλο δέος!!!!Ισχυει για ολους...εννοειται!!!!

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
667
Πόντοι
86
Μας διαβάζει πάντως να ξέρετε ...
1000007631.jpg

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.297
Πόντοι
1.056
Μεγαλώνει....και φορτώνει...καβλα μεγάλη!!!!Ας μας διαβάζει δεν πειράζει...να ξέρει...σε ποιον κοσμο μεγαλώνει και "φαρδαίνει"...τις τουμπανοκαμπύλες της...μπρος πίσω...μέχρι με φλώκια ζεματιστά να την γεμίσω!!!!

Kavlarchos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
589
Πόντοι
21
Η κοντή η Λάμπρου που δεν έχει καθόλου βυζιά είναι επίπεδα καλύτερη; Πες μας ότι προτιμάς ανήλικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom