Νέα

Έφη Παπαμιχάλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
566
Πόντοι
81
Τον Τσουκαλα μην ξεχάσεις....χωρις "αντε γεια" δεν λειτουργω!!!!Α μωρη κοτα στρουμπουλη που θες εναν στρατό...πισω σου για να φανείς κοκκόρι...συντριμμι κανονικο εισαι τελικα...και ναυάγιο...και ιεροσυλος που εχεις τον Τουφα στην φωτο1!!!Αλλαξε την τον ξεφτιλιζεις....τρύπιε!!!!
δεν ηξερα να αλλαξω το προγραμμα μου για εσενα αδερφαρα

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
566
Πόντοι
81

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.297
Πόντοι
1.056
δεν ηξερα να αλλαξω το προγραμμα μου για εσενα αδερφαρα
Ποιο πρόγραμμα ρε κωλούρι???Πας στην Θύρα 7 να μοιράσεις δωρεαν γελιο με την μαλακια σου...η να προμηθευτείς κανα stuff...απο τα μόρτικα????Δεν εξηγείται αλλιως τετειο κενο αερος στον εγκεφαλο σου...σαν ελβετικο τυρι ειναι...ρουφάς οτι ρουφιέται???Συμπάσχω...κοιτα να τα κοψεις!!!!

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
566
Πόντοι
81
Ποιο πρόγραμμα ρε κωλούρι???Πας στην Θύρα 7 να μοιράσεις δωρεαν γελιο με την μαλακια σου...η να προμηθευτείς κανα stuff...απο τα μόρτικα????Δεν εξηγείται αλλιως τετειο κενο αερος στον εγκεφαλο σου...σαν ελβετικο τυρι ειναι...ρουφάς οτι ρουφιέται???Συμπάσχω...κοιτα να τα κοψεις!!!!
τετοιο

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.297
Πόντοι
1.056
Τι εγινε σου ηρθε το εγκεφαλικο και δεν προλαβες να γράψεις...επιτελους...ησυχάσαμε!!!!Στα τσακιδια...και καλη αναρρωση...αλλα να μην μας ξανάρθεις!!!!Θα φας πορτα...κανονικα στο κεφαλι την επομενη δόση!!!!

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.456
Πόντοι
456
Μας διαβάζει πάντως να ξέρετε ...
1000007631.jpg
Χαχα..

Ρε λες ο χρήστης Kavlarchos να είναι το Εφακι;

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.297
Πόντοι
1.056
Χαχα..

Ρε λες ο χρήστης Kavlarchos να είναι το Εφακι;
Δεν νομιζω....ο τροπος που γράφει δεν μου βγάζει μια...θηλυκη υπαρξη πισω απο το προφιλ!!!!Δεν παιρνω και ορκο βεβαια...μπορει να ειναι αυτο...η κάποιο άλλο!!!!Σιγουρα ενημερώνεται παντως για την φάση εδω μέσα...αυτο ειναι ντε φάκτο!!

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.297
Πόντοι
1.056
Γιατί σου το βγάζει ο τρόπος που μιλάει το Εφακι;
Μια χαρα μου το βγάζει....γι αυτο ασχολουμαι μαζι της επειδη ειναι πιο ωριμο,πανεξυπνο και θηλυκο "μαγκάκι"...οχι καμια μύξα που τώρα ξεκινα...την καριέρα της στα σοσιαλ!!!!

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
566
Πόντοι
81
Τι εγινε σου ηρθε το εγκεφαλικο και δεν προλαβες να γράψεις...επιτελους...ησυχάσαμε!!!!Στα τσακιδια...και καλη αναρρωση...αλλα να μην μας ξανάρθεις!!!!Θα φας πορτα...κανονικα στο κεφαλι την επομενη δόση!!!!
ρε φιλε αφου καταβαθος δεν εισαι και τοσο μαλακας γιατι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος?

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.297
Πόντοι
1.056
ρε φιλε αφου καταβαθος δεν εισαι και τοσο μαλακας γιατι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος?
Παρε ολη την μεταξυ μας συζητηση απο την αρχη και μπορει να καταλάβεις....απο την αρχη ηρεμα σου απευθυνθηκα αλλα...καπου χάθηκες στην μετάφραση!!!!Μελετα τα κειμενα και μετα...θα σου βαλω διαγώνισμα να δω αν παρεις άριστα!!!!

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
566
Πόντοι
81
με νευριασες που πηρες το μερος του μαλακα. στα αρχιδια μου η Εφη και η Ναταλια αλλα να μου κανει υποδειξεις και απειλες ο μαλακας που κραζει τη Ναταλια επειδη του θιξαμε την Εφη παει πολυ

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.297
Πόντοι
1.056
με νευριασες που πηρες το μερος του μαλακα. στα αρχιδια μου η Εφη και η Ναταλια αλλα να μου κανει υποδειξεις και απειλες ο μαλακας που κραζει τη Ναταλια επειδη του θιξαμε την Εφη παει πολυ
Την δικη μου αποψη σου ειπα ξεκαθαρα δεν εχω κανει "κολεγιά" με κανεναν απο αυτους ουτε ειμαι υπάλληλος της Εφης....αν εσυ καταλαβες οτι παιρνω το μερος καποιου δικο σου θέμα!!!!Τεσπα....αντε ο καθένας στην πορεια του με τα γουστα του...κι ολα καλα!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom