Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
2 καλοκαιρια πισω, Αμοργό! καμακι, ποτα, ψησιμο χαμουρεμα και 5 το πρωι 2 ζευγαρια καταληγουμε παραλια οπου σε εναγκαλιασμο με τα υγρα του προστατη να ρεουνπαιρνω αμμο στο πουλι...
καταληγουμε δωματιο τα 2 ζευγαρια, στοδικο τους εγω στο δικο μας οι αλλοι...
Ξεκιναει το story και σε καποια φαση ματωνει το πετσακι (φυσικα και δεν πηρα πρεφα) ισως απο την αμμο (ειπε ενας κολητος) οποτε αιμα στη καποτα και βγαινει... φυσικα δεν πηρα πρεφα....
Φτανω στο χυσιμο, την βγαζω εξω με σκοπο να βγαλω καποτα και να χυσω βυζια κοιλια. ΧΥνω κοιλια και καταλαβαινω πως η καποτα λειπει.... στα ψιλοσκοταδια δεν ειδα αιμα οποτε το παοιζω αγγαλιτσας βαζω χερι και βγαζω καποτα την οποια αφηνω κρεβατι...
ΑΝΑΒΟΥΜΕ φως..... ΤΟ ΘΕΑΜΑ... μια ζαρωμενη κοκκινη καποτα διπλα μαι αιμα.........
Η Αντιδραση.... πεταγετε πανω... ΩΧ τι επαθα..τι επαθα..(σιγα μωρη τη μητρα σου εβγαλα) Τι επαθα τι επαθα...κολαει η βελόνα... και τρεχει μπανιο...
Το βλεπω και γω... (φυσικα και απο την καυλα δεν ποναγα) και τρεχω νεροχυτη να πληθω.... εκει διαπιστωνω την αιμοραγια και τρεχω χαρουμενος να της πω πως δεν επαθε αυτη......αλλα εγω...
Μπουκαρω μπανιο να της δειξω οτι αυτο ηταν το προφυλακτικο και οτι εγω ειχα ματωσει...
Η γκομενα πρεπει να ειχε βαλει το ντους στο μουνι και να εβλεπε το νερο αν βγαινει κοκκινο...
Σκαω και γω με την κοκκινη καποτα μεσα αν χειρας να της πω... Οκ μωρο αυτο ηταν δειχνοντας την καποτα και οτι εγω αιμοραγω...
Βλεπει την κοκκινη καποτα, την περασε για κανα κομματι εντερο και......
ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ..

Για λέγε...εννοειται...και ειναι κι απο τις καλυτερες ροκ φωνες στον κοσμο...
Για λέγε...![]()
Ακουστά... στο περίπου. Metal νομίζω... μάλλον.τους system of a down τους ξερεις???
Ακουστά... στο περίπου. Metal νομίζω... μάλλον.![]()
Καηλοκαιρι 2000 στο sadiago στην χιλη πινω με 2 τανες μοχιτο απο το πρωι εχει βραδιασει σκαει μυτη ενας ενοχλητικος ιταλος γενοβεζος ο οποιος ηθελε να γαμησει αερα με τις πλατες τις δικιες μου ειχε αρχισει και γινοταν πολυ ενοχλητικος και φορτικος την εκανα για λιγο και πηγα μεχρι το φαρμακειο γυριζωντας ο τυπος τα επινε μαζι με τις κοπελες εκλεισα το ματι στην μια η οποια αρχισε και του κολοτριβωτανε μετα και η αλλη ενω συνεχιζοτανε η μοχιτοποσια ενω barman σε συνενοηση με μενα σε καθε ποτηρι που του εβαζε του εριχνε και καθαρτικο ο τυπος αρχισε να ιδρωνει και να κανει διαφορες γκριματσες και σιγουρα οχι απο ηδονη εφυγε πανικοβλητος για την τουαλετα μετα απο λιγο των ακολουθησαμε μπαινωντας στις αντρικες τουαλετες των ακουγαμε να σκουζει με σπαρακτικες κραυγες,γυρισαμε πισω και των περιμεναμε οταν εμφανιστηκε εμεις σοβαροφανεις ηταν κατασπρος και ταλαιπωρημενος με την ενοια της εκφρασης ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ

.Γενικώς η γκόμενα ήταν φωτιά και λάυρα.
(ώντας και παρθένος τότε).Λόγω του ότι έγινα τούμπανο,ντρεπομουν να γυρίσω μη με δεί και καθόμουν μπρούμητα.Σε κάποια φάση,γυρνάει και μου λέει, "Τι έκατσες εκεί?Τελειώσαμε...τόσο απαλό χεράκι έχω που θέλεις κι άλλη??" κι όπως μου τα πε με γυρνάει.και πετάγεται το καυλί μου μπροστά της(δεν είχα προλάβει να μαζευτώ).Κάνω εγώ γρήγορα να μαζευτώ κ αυτή ενώ στην αρχή έκανε μια γκριμάτσα εκπληξης :o θα λεγα, μου ριξε ένα χαμόγελο και έφυγε.
,ενώ εγώ της άνοιξα το πουκάμισο και χώθηκα μέσα σις βυζάρες πουοι ρώγες της είχαν γίνε πέτρα
.Δεν άντεξα πάνω απο 4-5 λεπτά και έχυσα στο απαλό της χεράκι 
.
.Ασε γιατι αμα αρχισω και γραφω και αλλα θα κανουμε τομουςμεγάλε αυτό είναι πράγματι κακία!!!

Φίλε μεσημέριασε, ακόμα στο κρεβάτι είσαι?![]()

εννοειται...και ειναι κι απο τις καλυτερες ροκ φωνες στον κοσμο...
εισαι σωστος τυπερε αδερφε μη το παρακανουμε? ο tankian μια απο τις καλυτερες φωνες στο κοσμο?ειπαμε γαμανε οι system αλλα γαμανε λογω του στυλ τους..κανα λαιβ τους εχεις ακουσει? την ιστορια με τα μπουκαλια που φαγανε στην ελλαδα την ξερεις? ο τυπος ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ..εχεις σκεφτει ποτε τι ροκ φωνες εχουν λαλησει σ αυτον τον κοσμο??
απολυτος σε γαμω και χυνω ετσι?εισαι σωστος τυπε
ελα ρε τυπεαπολυτος σε γαμω και χυνω ετσι?

γουαουελα ρε τυπε
ειναι η ωρα σου ε![]()
μεγαλεεεεεεεεεεεεε