Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 5.625
- Πόντοι
- 7.215
Βέβαια οι πακιστανοί ακόμα τρώνε πόρτα.
Πάλι καλά, γι' αυτό & εμένα επειδή μου εμπνέει εμπιστοσύνη ο συγκεκριμένος χώρος την τρελαίνω στο γλειφομούνι όποτε πάω
Βέβαια οι πακιστανοί ακόμα τρώνε πόρτα.
.Μήπως όμως υπήρξε συναγωνιστής που να μπήκε στον πειρασμό???Παιδιά πέρασα σήμερα από το Φ71 στο οποίο στην απογευματινή βάρδια ήταν και πάλι η μουνάρα τσατσά και πάλι όμως με μια άθλια πουτάνα,ούτε για φτύσιμο δεν έκανε.Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι όπως την έκοψα την είδα πολύ κουρασμένη,προφανώς από τον αγώνα που έκανε να πείσει κάποιους να γαμήσουν το μπάζο που της είχαν στείλει.Δεν τόλμησα να κάνω υπαινιγμό για συνέρευση μαζί της.Μήπως όμως υπήρξε συναγωνιστής που να μπήκε στον πειρασμό???

Παιδιά πέρασα σήμερα από το Φ71 στο οποίο στην απογευματινή βάρδια ήταν και πάλι η μουνάρα τσατσά και πάλι όμως με μια άθλια πουτάνα,ούτε για φτύσιμο δεν έκανε.Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι όπως την έκοψα την είδα πολύ κουρασμένη,προφανώς από τον αγώνα που έκανε να πείσει κάποιους να γαμήσουν το μπάζο που της είχαν στείλει.Δεν τόλμησα να κάνω υπαινιγμό για συνέρευση μαζί της.Μήπως όμως υπήρξε συναγωνιστής που να μπήκε στον πειρασμό???
και εγώ την κάνω κέφι αλλα παίζει να είναι τίγκα στην αρρώστια.
Όποιοι έχουν πάθος με τις τσατσάδες ας πηδήξουν και αυτή την αγάμητη στο Κασσάνδρας 6...![]()
![]()
![]()
![]()
και εγώ την κάνω κέφι αλλα παίζει να είναι τίγκα στην αρρώστια.

Γιατί ρε μεγάλε το λες αυτό,το έχεις συμπεράνει από κάπου???Έχεις μήπως κάποια πληροφόρια ή το έχεις ακούσει από κάποιον???Πάντως κι έτσι να είναι,εγώ και πάλι δεν πρόκειται να την πάρω ακάποτα,οπότε πιστεύω δεν θα έχω πρόβλημα![]()
![]()
Συναγωνιστή Dawn μας ξενέρωσες τελείως τώρα... Τελείως όμως... Λες γι' αυτό να σταμάτησε κι απ' τη δουλειά νωρίς - νωρίς;
Γι' αυτό υποτίθεται ότι κάνουν εξετάσεις κι αυτές μαζί με τα κορίτσιακοίτα, δεν το λέω για την συγκεκριμένη και μάλλον ακούστηκε λάθος. Αλλα οι τσατσάδες, πάνε και καθαρίζουν τα δωμάτια, μαζευουν τα προφυλακτικά με τα ψωλόχυμα του καθενός, σφουγγαρίζουν αλλαζουν κωλοχαρτα κ.α. Οσες βέβαια το κάνουν, οπότε είναι λογικό να είναι και αυτές εκτεθημένες σε κάποια μικρόβια χωρίς να το ξέρουν.
Γι' αυτό υποτίθεται ότι κάνουν εξετάσεις κι αυτές μαζί με τα κορίτσια
αυτό δεν το ήξερα!
ποια λετε ρε παιδια? την ευα? μια μαυρομαλλα κοντουλα μαγκιορα?ειναι η μοναδικη ωραια στη φυλης και ειναι εκει χρονια τωρα.Φίλε μου,αν κατάλαβα καλά αναφέρεσαι στο μπουρδέλο με την μπλε πόρτα,όπου τελευταία εμφανίζεται αυτή η απίστευτη μουνάρα τσατσά,την οποία θέλουν να γαμήσουν σχεδόν όλοι όσοι επισκέπτονται τη ΦυλήςΠραγματικά είναι κρίμα που δεν γαμιέται αυτή η τσατσά γιατί σίγουρα θα είχε πολύ περισσότερους πελάτες σε σχέση με αυτούς που έχουν τα μπαζάκια που της στέλνουν οι νταβάδες σ'αυτό το μπουρδέλο
Πριν κανα μήνα μάλιστα είχα επισκεφτεί αυτό το μπουρδέλο μ'ένα φίλο μου φαντάρο κι αυτή μας είχε προτείνει φόρα παρτίδα για παρτούζα με την γκόμενα.Φυσικά δεν αρνηθήκαμε αν και πολύ θα θέλαμε να συμμετέχει και η ίδια
![]()
.Τέλος να σημειώσω ότι την θυμάμαι μέχρι πέρυσι να παρουσιάζει το Χριστινάκι στο Φ69 με μεγάλη επιτυχία θα έλεγα,αν και ήταν προτού κάνει την πλαστική το μικρό πορνίδιο
![]()
Ποια λες μια κακότροπη;
Όποιοι έχουν πάθος με τις τσατσάδες ας πηδήξουν και αυτή την αγάμητη στο Κασσάνδρας 6...![]()
![]()
![]()
![]()
ποια λετε ρε παιδια? την ευα? μια μαυρομαλλα κοντουλα μαγκιορα?ειναι η μοναδικη ωραια στη φυλης και ειναι εκει χρονια τωρα.
ξερει καποιος αν η βανεσα δουλευει ακομα?
ολοι αυτο θελουν τυπεΝαι ρε αδερφέ παοκτσή, Την Εύα λέμε. Ξέρεις κάτι παραπάνω γι' αυτή; Αν κοιτάξεις στις πίσω σελίδες θα καταλάβεις ότι είμαστε πολλοί αυτοί που θέλουμε να τη στριμώξουμε!
ολοι αυτο θελουν τυπε
ταχει καταφερει κανεις ομως![]()
εγω πρωτη φορα την ειχα δει πριν χρονια στο φυλης 200 τυπεΔε νομίζω, αν κρίνω απ'το γεγονός ότι ο άλλος πάει συνέχεια & δεν έχει καταφέρει ούτε μια φορά να της το ζητήσει... Εγώ τουλάχιστον μόνο μια φορά την έχω πετύχει & σκάλωσα, το συγκεκριμένο μαγαζί της Φυλής ποτέ δεν ήταν απ' τα αγαπημένα μου.