Νέα

Έχετε κάνει ποτέ παρτούζα;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε συμμετέχει σε παρτούζα (πάνω από 3 άτομα)...

  • Ναι

    Ψήφοι: 152 33,5%
  • Οχι

    Ψήφοι: 115 25,3%
  • Ψήνομαι...

    Ψήφοι: 73 16,1%
  • Μόνο τρίο έχω κάνει!

    Ψήφοι: 114 25,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    454

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Μηνύματα
174
Like
46
Πόντοι
1
Θέλω να κάνω μια παρατήρηση: Σε πολλά θέματα κάποιος φίλος, πιθανώς πιο νέος, ρωτάει αν οι υπόλοιποι έχουν κάνει κάτι - οτιδήποτε, παρτούζα, αν έχουν πάει με τη γιαγιά του, ότι νάναι τέλος πάντων. Ε πάντα θα βρεθεί κάποιος να κοροϊδέψει όποιον έχει απαντήσει και έχει γράψει κάποια εμπειρία του, χαρακτηρίζοντάς την άμεσα ή έμμεσα παραμυθένια.

Γιατί τόση καχυποψία ρε παιδιά; Στην τελική όλοι ανώνυμοι είμαστε οπότε δεν κερδίζει κανείς τίποτα αν γράψει ψέματα.

Εν πάση περιπτώσει για το θέμα μας θέλω να σας πω ότι τη δεκαετία του 80 που ήμουν εγώ μάχιμος, (φοιτητής), τα πράγματα ήταν αρκετά καλύτερα. Οι περισσότερες κοπέλες ήταν διατεθημένες να κάνουν πολλά πράγματα και το aids ήταν μεν γνωστό αλλά δεν το φοβόμασταν τόσο.

Εκτός από τη φάση που σας έγραψα παραπάνω θα μπορούσα να κάνω αρκετά ακόμα πράγματα αλλά δεν πέρναγαν τότε από το μυαλό μου, ήμουν πολύ "αθώος".

Για παράδειγμα είχα αρκετό καιρό μιά γκόμενα που μου είχε εκμυστηρευθεί ότι ήταν ψυχρή και ότι ήθελε να κάνει διάφορα για να το ξεπεράσει. Είχαμε δοκιμάσει και κώλο, (της άρεσε τελικά) και δονητές και τσόντες να βλέπει κλπ αλλά δεν είχα σκεφτεί να το εκμεταλλευτώ να της προτείνω παρτούζα.

Μια άλλη πάλι κάποτε ήταν πολύ ερωτευμένη μαζί μου και πράγματι έκανε ότι της ζητούσα. Και σε τουαλέτα μπαρ είχαμε γαμηθεί, και αυτή δέχτηκε κώλο. Ούτε σε αυτήν σκέφτηκα να προτείνω παρτούζα, παρότι τώρα που το σκέφτομαι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα δεχόταν.

Βέβαια τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα γιατί έπρεπε να βρεις άλλη ερασιτέχνη, (ή να σου βρει καμία φίλη της), καθώς cg δεν έπαιζαν τότε, μόνο το κλασσικό μπουρδέλο. Αλλά γενικά γινόταν φάσεις και σε παρέες και σε πολιτικές νεολαίες, (χαμός γινόταν), πολλές φοιτήτριες ερχόταν πρωτοετείς από επαρχία και ξεσαλώνανε, το καμάκι στα μπαρ των εξαρχέιων έπαιζε πολύ ήταν αλλιώς.

Τώρα δεν ξέρω τί γίνεται στο ερασιτεχνικό. Έχω οικογένεια και έχω αρχή να μην μπλέκω σε σχέσεις και τέτοια. Μόνο επαγγελματίες να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
 

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Μηνύματα
618
Like
7
Πόντοι
6
Εγω εχω κανει στο παρελθον παρτουζες.
και οι τρεις με την ιδια παρεα.
Ηταν καλα αλλα δεν ξετρελαθηκα κιολας ρε παιδια..
Ισως γιατι σε τετοιες φασεις δεν γαμας με την ψυχη σου την κοπελα απεναντι σου οπως θα το κανες αν ησουν μονος μαζι της. Να πεσεις με τα μουτρα που λεμε.  Εν δυναμει θα το ξανακανα αλλα δεν τρελενομαι κιολας
 

Επισκέπτης
ʼμα λοιπόν την κάνεις με πουτάνα/πουτάνες είσαι συνέχεια στο πρόσεχε: Πρόσεχε μην ακουμπήσεις πουθενά, πρόσεχε μην σου γλύψει τον πούτσο χωρίς προφυλακτικό, πρόσεχε μην την γλύψεις το μουνί....

Με CG το είχα δοκιμάσει μερικές φορές. Είχα ζητήσει να μου στείλουν δύο από ίδιο γραφείο.Δεν ήταν κάτι φοβερό, ειδικά αν σκεφτείς ότι κόστιζε τον καιρό των δραχμών 70.000δρχ χωρίς το ξενοδοχείο. Ωστόσο δεν ήταν κι άσχημο. Ήταν καλή φάση να έχεις δύο CG ταυτόχρονα στην πίπα. Ωστόσο από κάποια στιγμή και μετά δεν ξαναπήτα δύο CG ταυτόχρονα, γιατί βρήκα άλλη φόρμουλα. Έπαιρνα την πρώτη κι αφού τέλειωνα έπινα 1-2 ποτάκια και μετά από 1-2 ώρες έπαιρνα δεύτερη από το ίδιο γραφείο. Προφανώς όταν πάρεις δύο καπάκι από το ίδιο πέφτει σύρμα και η δέυτερη προσφέρει πάντα πολύ καλό service.

Με γκόμενες εννοείται δεν έχω κάνει ποτέ παρτούζα. Ούτε είχα δεχτεί ποτέ τέτοιου είδους πρόταση.
 

THANASIS(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Μηνύματα
78
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ειχα δοκιμασει πριν απο ενα χρονο περιπου μου εστειλαν δυο γκομενακια ειναι πολυ ωραια αισθηση να εχεις τεσσερα βυζακια να χαιδευειες και να μην ξερεισ  πιο μουνι να γαμισεις πρωτο ...εγω δεν ειχα ενδιασμο γιατι η μια εκανα κωλο η αλλη οχι οποτε πρωτα το μουνακι και μετα το κωλαρακι...ειχα την μια στα τεσσερα και την γαμουσα στο κωλο και την αλλη στα γονατα ορθια και την ξαιδευα στα στηθια και το κωλαρακι.....
σκεφτομαι μαλιστα να το ξανακανω τωρα που περιμενω και ενα μπονους απο τη δουλεια.....
καλα μαμισια.....
 

Raiman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Το  1996  έκανα  διακοπές  στην  Κω  με  μια  γκόμενα  πολύ καυλιάρα  και  ήταν  μέσα  σε  όλα  γνωρίσαμε  εντελώς  τυχαία  με ένα  ζευγάρι  από  Αγγλία  αυτός  26  και αυτή  21  εγώ  ήμουν  τότε  29  ετών  αλλάζαμε  τη  γκόμενες  (η  αγγλίδα  ήταν  φοβερή σε  όλα)  στο  τέλος  πήδηξα  και  αυτόν.Αυτο  που  μου  άρεσε  ήταν  ότι  γουστάρανε  οι  γκόμενες  που  τον  πήδαγα  μπροστά  τους.Περασμένα  μεγαλεία????
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
59
Πόντοι
66
[size=8pt]Το  1996  έκανα  διακοπές  στην  Κω  με  μια  γκόμενα  πολύ καυλιάρα  και  ήταν  μέσα  σε  όλα   γνωρίσαμε  εντελώς  τυχαία  με ένα  ζευγάρι  από  Αγγλία  αυτός  26  και αυτή  21  εγώ  ήμουν  τότε  29  ετών  αλλάζαμε  τη  γκόμενες   (η  αγγλίδα  ήταν  φοβερή σε  όλα)  στο  τέλος  πήδηξα  και  αυτόν. Αυτο  που  μου  άρεσε  ήταν  ότι  γουστάρανε  οι  γκόμενες  που  τον  πήδαγα  μπροστά  τους. Περασμένα  μεγαλεία?[/size]

Τρείς παρατηρησούλες μόνο:
1) Μπλιάααχ!
2) Δε σου ζήτησε τίποτα και αυτός? Απ ότι ξέρω οι Τόμμυδες είναι δυνατοί στη διπλωματία και τις διαπραγματεύσεις...
3) Καλά λένε ότι οι Εγγλέζοι την καπότα την βγάζουν κλάνοντας!
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
Το  1996  έκανα  διακοπές  στην  Κω  με  μια  γκόμενα  πολύ καυλιάρα  και  ήταν  μέσα  σε  όλα   γνωρίσαμε  εντελώς  τυχαία  με ένα  ζευγάρι  από  Αγγλία  αυτός  26  και αυτή  21  εγώ  ήμουν  τότε  29  ετών  αλλάζαμε  τη  γκόμενες   (η  αγγλίδα  ήταν  φοβερή σε  όλα)  στο  τέλος  πήδηξα  και  αυτόν.Αυτο  που  μου  άρεσε  ήταν  ότι  γουστάρανε  οι  γκόμενες  που  τον  πήδαγα  μπροστά  τους.Περασμένα  μεγαλεία????

Καλά που δεν είχαν κανένα κατοικίδιο οι άνθρωποι μαζί τους γιατί σε κόβω να το πήδαγες κι αυτό.
 

Επισκέπτης
Πάλι καλά που μπαίνει  που και που κανένας γραφικός τύπος και γελάμε.... :sunglasses:
 

Επισκέπτης
Η αλήθεια είναι ότι μετά από  20.000+ μέλη καταγεγραμμένα εδώ μέσα, περίμενα να δώ και να διαβάσω περισσότερες εμπειρείες σε αυτό το thread.....

Δηλαδή μόνο στα μπουρδέλλα γαμάμε κ βγάζουμε γούστα ;;;

Παραέξω ... τίποτα ... ;;;

Εν πάση περιπτώση για να δώσω κ γω το στίγμα μου, πέρυσι που "κυνηγούσα" πρωτοξάδερφη της τότε γκόμενας (της τότε "αρπαχτής" μου για να είμαι σωστότερος) για κανένα τρελλό γούστο, γύρισε κ με αποστόμωσε λέγοντάς μου...:

- " ..κοίτα να δεις΄, μέχρι 4 είναι Ιερά Σύνοδος, μετά τους 5 γίνεται αμαρτία το θέμα...."

Κόκκαλο εγώ.
 

Επισκέπτης
πέρυσι που "κυνηγούσα" πρωτοξάδερφη της τότε γκόμενας

Μεγάλε τι μου θύμησες. Ήμουν Β' Λυκείου πριν προλλά χρόνια. Ήρθε καινούργια γκόμενα στο σχολείο μου που μόλις είχε έρθει από Αγγλία. Ήμουν τυχερός και με γούσταρε. Τρελό πήδημα, αφού αυτή έχοντας κάνει δύο τάξεις στην Αγγλία είχε πάρει στοιχεία της Αγγλικής εκπαίδευσης !!!!! Η δική μου εμπειρία τότε μετριόταν στα δάκτυλα του ενός χεριού που του έχουν κοπεί τα 4 δάκτυλα.Μετά από τρελά γαμήσια για δύο μήνες κάθε ΠΣΚ η δικιά μου κάνει πάρτυ. Εκεί γνωρίζω μια μουνάρα μεγαλύτερη από τη δικιά μου και πιο "καπάτσα". Ανεβήκαμε επί τόπου στον πάνω όροφο να ... διαβάσουμε κανένα βιβλίο. Δεν είχα ρωτήσει τι σχέση είχε με την οικοδεσπότρια. Ήταν ξαδέλφη της δικιάς μου. Έχω ακόμη ένα μικρό σημάδι στο πρόσωπο από τα νύχια της παρόλο που πέρασαν 15+ χρόνια ....


Θέλουν προσοχή αυτά !
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Μονο μια παρτουζα με ενα φιλο και μια ξεμπαρκη βουλγαρα που πετυχαμε στο "πλοιο"(οσοι ξερουν απο Θεσσαλονικη καταλαβαινουν)..αλλα δεν ενθουσιαστηκα..δεν με εφτιαξε η φαση...απο εκει και περα αρκετα τριο με c.g.γιατι ειναι το αγαπημενο μου..και ολα αυτα ξεκινησαν οταν ημουν Σουηδια με το πρωτο μου τριο και μαλιστα με 2 διδυμες....φυσικα κανενα τριο απο βιζιτες δεν μπορει να τις φτασει ΠΟΤΕ...και οταν λεμε διδυμες ενοουμε για πολυ ομορφες Σουηδεζες που πραγματικα μοιαζανε σαν μια σταγονα νερο..με διαφορετικη συμπεριφορα ομως στο κρεβατι......

ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΚΥΛΙΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ :grin:
 

Επισκέπτης
πολυ ομορφες Σουηδεζες που πραγματικα μοιαζανε σαν μια σταγονα νερο..με διαφορετικη συμπεριφορα ομως στο κρεβατι......

Οι Σουδέζες είμαι ... μπάζα ρε !!!! Ρώτα τις Ελληνίδες που μπαίνουν στο φόρουμ να στο επιβεβαίωσουν. Οι καλύτερες γκόμενες είναι οι ... Ελληνίδες !!!!!


 

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
730
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
6
Διάφορες παρτούζες...,

με φίλους σε σπίτι με τις γκόμενες μας,
με φίλους έμπειρους σε ντέλο είτε με γυναίκα είτε με τρανς...θυμάμαι γαμώ τα γέλια σε κάθετο στη Φυλής που παίζανε 2 τραβελια (καμμία σχέση να θυμηθώ όνομα), είμαστε τρεις αμαρτωλοί και έχουμε ψηθεί για τούζα, κάνουμε το ντιλ με την πούστρα εκεί και περιμένουμε να μας έρθουν και τα 2 στο δωμάτιο. Κατεβαίνουμε τα σκαλιά στο υπόγειο που ήταν και το δωμάτιο, περιμένουμε, περιμένουμε...σκαει το ένα από τα δύο και ακούμε κάτι θορύβους σαπακιάσματος από τη σκάλα. Το άλλο τραβέλι είχε σουπιαστεί στη σκάλα κι είχαμε κλάματα-δαρματα-φωνές κλπ, τι να γίνει..., αυτή βγήκε οff, παίξαμε με την άλλη που από τα γέλια δεν μπορούσα να τη σπρώξω με τίποτα,,,ταχε πάρει κι αυτή έβριζε, σπάραζε, τελικά όλοι ευτυχισμένοι και με τα ψευδόνυμά μας τα καινούρια (μας έκανε βαφτίσια το τρανς).

Γενικά στη φάση παρτούζα νομίζω κάθεται μόνο on the spot, δηλαδή μην περιμένεις να έρθει σκέψη κουβέντα κλπ. Αν είναι όλοι φτιαγμένοι κάπως σε σκέψη και επίσης με λίγο βοήθεια από αλκοόλ για να σπάσει η σύνδεση του ηθικού ανασταλτικού παράγοντα με την σωματική ελευθερία, είναι πιο εύκολο να κάτσει. Εξαρτάται πόσο πουριτανός είναι ο καθένας, τι αναστολές έχει, τι φάση είναι στη δεδομένη στιγμή.
Η καλλίτερη εποχή και συγκυρία είναι σε διακοπές που όλοι είναι πιο χαλαροί.

Η πρώτη τούζα είχε γίνει στο εξοχικό μου σε ηλικία 20 κι εντελώς απρόσμενα, 2 F vs 1 M και τις αγαπάω και τις δυο ακόμα. Με τα διάφορά μας είχαμε καταλήξει σπίτι και το μόνο έπιπλο για να μας χωράει και τους τρεις σε οριζόντια άνετη φάση ήταν το κρεβάτι. Τους είχα γεμίσει μια καπότα με νερό που έμοιαζε με πούτσα και παίζανε μεταξύ τους, τη βάζανε στα βυζιά τους και στο στόμα τους κ δεν ήθελε πολυ να γίνει το ελα ναδεις και κατσενακουσεις το οποίο έγινε και καλά περάσαμε. 

Από τότε έχω βρεθεί με γυναίκες που είτε γουστάρουν κι άλλη γυναίκα μαζί ή πάνω από 3 άντρες. Για κάποιο λόγο το >3M +1F αποτελεί μια πάγεια φαντασίωσή τους...εξηγήστε μου παρακαλώ...

 

Raiman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν  παλικαριά  είμαι  καιρό  εγγραμμένος  στο  bourdela.com  και  είναι  η  πρώτη  φορά  που  γράφω  και  σίγουρα  δεν  έχω  κανένα  λόγο  να  γράψω  ψέματα  και  μιλάω  ειλικρινα.Ειμαι  σήμερα  39  χρόνων  παντρεμένος  με  παιδία  και  έχω  μια  αρχή  <<ότι  κινείται  το  γαμάω >> αλλά  πάντα  με  κάποια  όρια  εγώ  το  εφάρμοσα  όλα  μου  τα  χρόνια  και  ποτέ  δεν  έχασα.
 

arximidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Μηνύματα
79
Like
0
Πόντοι
0
Η άποψη μου είναι πως είναι η φαντασίωση πολλών αντρών αλλά και γυναικών. Το πόσοι  όμως εχουν κάνει στα αλήθεια κάτι τέτοιο αυτό χρήζει ειδικής συζήτησης.
Πάντως είναι το θέλω πολλών που "σκαλώνει'' βασικά στην επικοινωνία και τα ταμπού του σύγχρονου Έλληνα.
Οι ξένοι είναι ποιό φιλελεύθεροι ...ποιο ανοιχτοί  σε όλα!!
 

GREY

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Μηνύματα
44
Like
5
Πόντοι
0
Λοιπόν παιδιά είμαι 40 και έζησα τη μαγική δεκαετία του 80. Τρεις φορές προσπάθησα να πάρω μέρος σε παρτούζα αλλά και τις 3 με διώξαν γιατί με έπιανε νευρικό γέλιο μόλις έβλεπα τους κολλητούς μου να πηδάνε (ξέρετε βογγητά, λαχάνιασμα, μπινελίκια και αντριλίκι δεκαεπτάχρονων γαμιάδων και εγώ φυσικά πέθαινα στα γέλια και τους την έσπαγα) οπότε δεν μου πήγαινε το στυλ αυτό στο σεξ. Λίγο αργότερα Χερσόνησος στη Κρήτη (1984) και αν δεν έβρισκες στο μαγαζί γκόμενα να πηδήξεις, έπαιρνες μια από το σωρό έξω. Εκει έγιναν πολλά σκηνικά 2 γυναίκες και 1 αντρας και τα πράγματα βγήκαν καλά για μένα. Σήμερα νομίζω ότι δύσκολα γίνονται τέτοια σκηνικά. Θέλει γκόμενα με μαγκιά και οι σημερινές είναι πολύ αλλιώς
 

Επισκέπτης
μου ειχαν μερικα ωραια σκηνικα και στο μαγαζι μολις ξεκιναγα  και σε διαφορα ροκ μπαρακια!!αλλα περισσοτερα δεν λεω.....γιατι υπαρχουν και ρουφ  ;)
 

MAXIM

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Μηνύματα
142
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν παιδιά είμαι 40 και έζησα τη μαγική δεκαετία του 80. Τρεις φορές προσπάθησα να πάρω μέρος σε παρτούζα αλλά και τις 3 με διώξαν γιατί με έπιανε νευρικό γέλιο μόλις έβλεπα τους κολλητούς μου να πηδάνε (ξέρετε βογγητά, λαχάνιασμα, μπινελίκια και αντριλίκι δεκαεπτάχρονων γαμιάδων και εγώ φυσικά πέθαινα στα γέλια και τους την έσπαγα) οπότε δεν μου πήγαινε το στυλ αυτό στο σεξ. Λίγο αργότερα Χερσόνησος στη Κρήτη (1984) και αν δεν έβρισκες στο μαγαζί γκόμενα να πηδήξεις, έπαιρνες μια από το σωρό έξω. Εκει έγιναν πολλά σκηνικά 2 γυναίκες και 1 αντρας και τα πράγματα βγήκαν καλά για μένα. Σήμερα νομίζω ότι δύσκολα γίνονται τέτοια σκηνικά. Θέλει γκόμενα με μαγκιά και οι σημερινές είναι πολύ αλλιώς

ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ.........τι λες τωρα?????????? ποσα χρονια πισω πας????ειμαστε της ιδιας σειρας.....πολυ γελιο στη παρτουζα και οι αλλοι να βριζουν....διακοπες καλοκαιρι...ολες χυμα...ΝΕΩΠΕΣΣΣΣΣΣΣΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ η σειρουλα......τωρα για να γαμησεισ πρεπει να συμβαινουν πολλα πρεπει..........φιλε να εισε καλα
 

GREY

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Μηνύματα
44
Like
5
Πόντοι
0
ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ.........τι λες τωρα?????????? ποσα χρονια πισω πας????ειμαστε της ιδιας σειρας.....πολυ γελιο στη παρτουζα και οι αλλοι να βριζουν....διακοπες καλοκαιρι...ολες χυμα...ΝΕΩΠΕΣΣΣΣΣΣΣΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ η σειρουλα......τωρα για να γαμησεισ πρεπει να συμβαινουν πολλα πρεπει..........φιλε να εισε καλα
Maxim αν σήμερα αρχίσουμε να λέμε τι γινόταν τότε θα τα παίξουν οι νέοι. Εντάξει χαβαλέ κάνω απλά είμασταν τυχεροί γιατί πέσαμε σε καλή εποχή για σεξ. Σήμερα είναι αλλιώς η φάση ρε παιδιά. Τότε για να βγάλεις γκόμενα έπρεπε να ιδρώσεις ενώ τώρα οι γυναίκες περιμένουν και ορμάνε στους άντρεσ σαν σμέρνες (αν σε δαγκώσει πρέπει να της κόψεις το κεφάλι για να σε αφήσει). Ήταν καλές εποχές αλλά πάνε πέρασαν γιατί εμφανίστηκε το aids και μαζευτήκαμε όλοι στα καβούκια μας
 

anhotfk

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2013
Μηνύματα
21
Like
0
Πόντοι
0
Α, σε λάθος θέμα έγραφα το εξής:
Είμαι γυναίκα, Θεσσαλονικιά, δεν είμαι επαγγελματίας ούτε απελπισμένη και θέλω να κάνω παρτούζα...
Κι αν αρχίσετε την καζούρα, κακό του κεφαλιού σας...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom