tarifas pirea
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 852
- Πόντοι
- 361
σωστα το τσιγγανικο χερι εχει αλλη χαρη...με το δικο μας δεν μας σηκωνεται πιαΟχι αλλά αλλιώς από ξένο χέρι

σωστα το τσιγγανικο χερι εχει αλλη χαρη...με το δικο μας δεν μας σηκωνεται πιαΟχι αλλά αλλιώς από ξένο χέρι
Οχι.Στον Οαεδ κοντα στο νεο γυμναστηριο που ανοιξε προσταφα.Το ιδιο μερος λεμε πολλες φορες.Γωνιακος Οαεδ ειναι.Ποια ειναι αυτη που λες?Δε τη ξερω.Στον οαεδ που ειναι στην Αττική λες?στο στενό μήπως την λένε Τζέσικα ή τζεσι
Λιοσίων στο Μενίδι εννοείΣτον οαεδ που ειναι στην Αττική λες?στο στενό μήπως την λένε Τζέσικα ή τζεσι
ωραιαζεστάθηκε!!!
Τελικα αυτην που ελεγε ο φιλος, πηγε κανεις? Δοκιμασε?Οχι.Στον Οαεδ κοντα στο νεο γυμναστηριο που ανοιξε προσταφα.Το ιδιο μερος λεμε πολλες φορες.Γωνιακος Οαεδ ειναι.Ποια ειναι αυτη που λες?Δε τη ξερω.
Εγω δε βρηκα ποτε αλλη γυφτισσα.Μια βλεπω κ δε πηγα,στα 40 ειχαμε κανονισει αρα 65 συνολο,δε γυρισα να παωΤελικα αυτην που ελεγε ο φιλος, πηγε κανεις? Δοκιμασε?
Εντωμεταξύ ,το κλου της υπόθεσης είναι πως όλες,μα όλες,έχουν βυζάρες...Δεν μπορώ να πω.υπάρχουν και κάτι μουναρες γυφτισες,αλλά δεν ξέρεις τη πανούκλα μπορεί να έχουν.
Και πολύ ωραίες βυζάρες μπορώ να πω.Εντωμεταξύ ,το κλου της υπόθεσης είναι πως όλες,μα όλες,έχουν βυζάρες...
Δεν έχω δει ποτέ αβυζη γύφτισσα ..
Παράδοξο...
Κάποτε,στο λύκειο,πέρναγε μια νέα γύφτισσα κ θήλαζε το γυφτάκι της...Και πολύ ωραίες βυζάρες μπορώ να πω.
μπα έχουν φτιάξει τώρα.και μπάνιο κάνουν και δεν φοράνε αυτά τα ρούχα που φορούσαν παλιά και ξεχώριζες ότι είναι γύφτισσα.Κάποτε,στο λύκειο,πέρναγε μια νέα γύφτισσα κ θήλαζε το γυφτάκι της...
Κ πεταει ένας αλανιαρης συμμαθητής την εξής ατάκα"αν ήταν λίγο πιο καθαρό,θα το εγλυφα"
Μπουαχαχαχα!!
Επιτέλους...μπα έχουν φτιάξει τώρα.και μπάνιο κάνουν και δεν φοράνε αυτά τα ρούχα που φορούσαν παλιά και ξεχώριζες ότι είναι γύφτισσα.
Αν δεν υπήρχαν τα κακώς κείμενα( βρωμιά,νοοτροπία ....),θα είχαν διαπρέψει σε τομείς όπως modeling,τραγούδι,7η τέχνη ....Είναι απίστευτες γυναίκες...
Αφού δεν φοράνε σουτιέν.Εντωμεταξύ ,το κλου της υπόθεσης είναι πως όλες,μα όλες,έχουν βυζάρες...
Δεν έχω δει ποτέ αβυζη γύφτισσα ..
Παράδοξο...