Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 893K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papadrosos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
126
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα, βλέπω καιρό αυτό το thread χωρίς όμως να μιλάω διότι δεν είχα λογαριασμό.
Έφτιαξα λογαριασμό μόνο και μόνο για αυτό το thread λοιπόν.
Να ενημερώσω 1ον ότι έχω κάποια προφίλ από γύφτισσες που κάνουν συναντήσεις και 2ον ότι έχω πολλά βιντεάκια από γύφτισσες για όποιον ενδιαφέρεται
εαν δεν σου κανει κοπο στειλε τπτ σε π.μ τυπε

TonyBrasco

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2025
Like
98
Πόντοι
0
παιδιά μου έχετε ζητήσει πολλά άτομα και τις κοπέλες και τα βίντεο , το θέμα είναι ότι δε ξέρω πως να σας στείλω. Όποιος ενδιαφέρεται και γνωρίζει πως μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου , ας το κάνει.

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
524
Πόντοι
81
παιδιά μου έχετε ζητήσει πολλά άτομα και τις κοπέλες και τα βίντεο , το θέμα είναι ότι δε ξέρω πως να σας στείλω. Όποιος ενδιαφέρεται και γνωρίζει πως μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου , ας το κάνει.
Γιατί δεν τα στέλνεις εδώ ?

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.015
Πόντοι
1.326
Έχω μία συγγενή που κατοικεί στο Νομισματοκοπείο και την επισκέφτηκα πριν λίγες ημέρες. Εκεί πέρα έχουν κανονικό καταυλισμό οι γύφτοι, σχεδόν πάνω στη Μεσογείων!
Πιστεύω πως σίγουρα κάτι παίζει, ειδικά στο ύψος του ΑΒ. Το πορνοένστικτο μου βάρεσε κόκκινο.

Έχει κάποιος εμπειρία; Είναι μέσα στην πόλη και δεν χρειάζεται να πας Μενίδι, Λιόσια, Ελευσίνες, Ασπρόπυργους κτλπ.

pcilos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2024
Like
2.475
Πόντοι
440
ζεστάθηκε!!!

Συνημμένα

• κούκλα.jpg
    κούκλα.jpg
    343 KB · Εμφανίσεις: 71

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
327
Πόντοι
20
Έχω μία συγγενή που κατοικεί στο Νομισματοκοπείο και την επισκέφτηκα πριν λίγες ημέρες. Εκεί πέρα έχουν κανονικό καταυλισμό οι γύφτοι, σχεδόν πάνω στη Μεσογείων!
Πιστεύω πως σίγουρα κάτι παίζει, ειδικά στο ύψος του ΑΒ. Το πορνοένστικτο μου βάρεσε κόκκινο.

Έχει κάποιος εμπειρία; Είναι μέσα στην πόλη και δεν χρειάζεται να πας Μενίδι, Λιόσια, Ελευσίνες, Ασπρόπυργους κτλπ.
Άμα παίζει κάτι, θα το γνωρίζουν οι ταρίφες που κάνουνε πιάτσα στο μετρό φαντάζομαι

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Σου χω στειλει,απλα απαντα κ θα σε καθοδηγησω

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
2.612
Πόντοι
486
Ενας φιλος μου παντρεφτηκε γυφτισσα , γονεις λεφτα , αυτη δεν εχει μια , ολα τα πληρωνει αυτος .

Τι ειναι ?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Παίδες καλησπέρα, βλέπω καιρό αυτό το thread χωρίς όμως να μιλάω διότι δεν είχα λογαριασμό.
Να ενημερώσω 1ον ότι έχω κάποια προφίλ από γύφτισσες που κάνουν συναντήσεις και 2ον ότι έχω πολλά βιντεάκια από γύφτισσες για όποιον ενδιαφέρεται
Προφιλ Fb και insta εννοεις?Οντως εχουν γεμισει με προφιλ γυφτισσες,τις πετυχαινω αρκετα γτ αν δεις μια μετα σου βγαζει κι αλλες κτλ,εχει πολλες που ασχολουνται πλεον με προφιλ

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Κοντα μου τις εχω κ οταν βλεπω τις δυνατες παθαινω πλακα.Κ σε λεωφορεια πιπινες κ πιπινακια,οσες εχουν σωμα,ακομα κ απο γεννα γραφουνε,εχει κ μοντελες

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
524
Πόντοι
81
Θες να μου στείλεις μήνυμα??? Ευχαριστώ

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.360
Πόντοι
4.510
Στείλε ινμποξ φίλε αν μπορείς

Combobreaker

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2021
Like
31
Πόντοι
0
Ενδιαφερομαι συντροφε στειλε μυνημα αν θα ειχες την ευγενικη καλοσυνη

Undertaker 1989

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2025
Like
557
Πόντοι
81
Ήμουν σε λύκειο κωμόπολης που υπάρχουν πολλές γυφτισσες.Αντικειμενικα πολύ ωραίες γυναίκες αλλά δύσκολα τα πράγματα... πολύ αλητεία και ναρκωτικά οπότε μακριά και αγαπημένοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom