Καλημέρα τυχαία είδα το νήμα και εγώ έχει τύχει να πάω με γυφτισες μόνο δύο ήταν καλες στο σεξ και κάπως καλά παιδιά. Γενικά οι περισσότερες προσπαθούν κάθε λεπτό να βρουν τρόπο να σε κλέψουν η να σου δημιουργήσουν κάποιο θέμα γενικότερα. Μακριά!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 889K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
giannis2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 615
- Πόντοι
- 81
κανονικοτατα αδερφε μου τη πεσανε ευτυχως πριν προλαβουν να με κυκλωσουν εκανα αναστροφη και εφυγα σφαιρα μαλιστα ενας με κυνηγαγε με το ποδηλατοΕπεσαν πανω στο αμαξι σου κανονικα?
Φαντασου να τους ελεγα πως ψαχνω να καυλαντησω γυφτισσα ..
Αυτές που πήγες τις βρήκες σε σπίτια ή τις ψάρεψες εκτός ?Καλημέρα τυχαία είδα το νήμα και εγώ έχει τύχει να πάω με γυφτισες μόνο δύο ήταν καλες στο σεξ και κάπως καλά παιδιά. Γενικά οι περισσότερες προσπαθούν κάθε λεπτό να βρουν τρόπο να σε κλέψουν η να σου δημιουργήσουν κάποιο θέμα γενικότερα. Μακριά!
Παιδιά χωρίς αμάξι προσεγγίζεις ή κάθεσαι στα νερά σου ; Είδα στην Πανόρμου και Μεσογείων ένα τούμπανο γυφτισσα 20 χρόνων με την 50αρα μάνα της να καθαρίζουν τζάμια στα αμάξια. Αλλά δεν έχω αμάξι...πώς να κάνω πεσιματική; Να προτείνω να βραδυάσει και να την πάω Λυκαβηττό για ξεσκι$μα;
Καλύτερα χωρίς αμάξι ! Μια ιδέα είναι να περάσεις πεζός και να της πιάσεις κουβέντα στο άσχετο να δείς αν ανταποκρίνεται, από κει και πέρα θα δείς αν και κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει το θέμα.Παιδιά χωρίς αμάξι προσεγγίζεις ή κάθεσαι στα νερά σου ; Είδα στην Πανόρμου και Μεσογείων ένα τούμπανο γυφτισσα 20 χρόνων με την 50αρα μάνα της να καθαρίζουν τζάμια στα αμάξια. Αλλά δεν έχω αμάξι...πώς να κάνω πεσιματική; Να προτείνω να βραδυάσει και να την πάω Λυκαβηττό για ξεσκι$μα;
Πώς να της πιάσω κουβέντα; Για ποιο θέμα ; Ή να αρχίσω ωμά του τύπου "έχω 20€ για σένα ψήνεσαι"?Καλύτερα χωρίς αμάξι ! Μια ιδέα είναι να περάσεις πεζός και να της πιάσεις κουβέντα στο άσχετο να δείς αν ανταποκρίνεται, από κει και πέρα θα δείς αν και κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει το θέμα
Να της πιάσεις κουβέντα στην αρχή για άσχετα θέματα για να δείς αν και πόσο είναι συζητήσημη και μετά θα δείς αν σε παίρνει για κάτι παραπάνω, ενδεχομένως να στο πει και η ίδια ότι γουστάρει να τη βρείτε, άν είχες αμάξι πως σκευτεσαί ότι θα το έκανες ? Υπόψιν πρίν πλησιάσεις δες σχολαστικά εάν εκεί τρυγύρω έχουν και άλλους δικούς τους, αν δείς περίεργες κινήσεις την κάνεις με ελαφρά.Πώς να της πιάσω κουβέντα; Για ποιο θέμα ; Ή να αρχίσω ωμά του τύπου "έχω 20€ για σένα ψήνεσαι"?
Και αν πει ναι και είναι μέρα μεσημέρι τι να πω ; Πάμε σε ξενοδοχείο ; Χωρίς αμάξι πως ; Να πάρω ταξί ; Ή να της πω να πάμε μαζί με το λεωφορείο μέχρι το πλησιέστερο ημιδιαμονης?Να της πιάσεις κουβέντα στην αρχή για άσχετα θέματα για να δείς αν και πόσο είναι συζητήσημη και μετά θα δείς αν σε παίρνει για κάτι παραπάνω, ενδεχομένως να στο πει και η ίδια ότι γουστάρει να τη βρείτε, άν είχες αμάξι πως σκευτεσαί ότι θα το έκανες ? Υπόψιν πρίν πλησιάσεις δες σχολαστικά εάν εκεί τρυγύρω έχουν και άλλους δικούς τους, αν δείς περίεργες κινήσεις την κάνεις με ελαφρά.
Το πιο πιθανό είναι να σου πεί οχι οπότε δεν χρειάζεσαι αμάξι αν το κόλλημα σου είναι το αμάξι υπάρχει και η λύση της ενοικίασης, το θέμα είναι να γίνει η προσέγγιση να δεις τι καπνό φουμάρει, από εκεί και ύστερα κανονίζεις.Και αν πει ναι και είναι μέρα μεσημέρι τι να πω ; Πάμε σε ξενοδοχείο ; Χωρίς αμάξι πως ; Να πάρω ταξί ; Ή να της πω να πάμε μαζί με το λεωφορείο μέχρι το πλησιέστερο ημιδιαμονης?
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 54.836
- Πόντοι
- 16.235
Όποιος μπλέκει με τα πιτουρα τον τρώνε οι κότες...περαστικά!Μου χει τύχει και μένα παλαιότερα στα Εξαμηλια που ήμουν με τ αμάξι και έκοβα βόλτες μην πετύχω καμία γυφτισσα δεν ήξερα και καλά τη περιοχή και χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα σχεδόν μέσα στο καταυλισμό σε δευτερόλεπτα αρχίζουν να με κυκλώνουν κάτι γυφτοι και λέω τώρα τη γαμησα δε θα με βρουνε ποτέ για ποτέ έκανα αναστροφή και πάτησα τέρμα γκάζι fast and furious ούτε που κατάλαβα καθώς έφευγα ενας πρόλαβε και μου έσπασε τον πίσω υαλοκαθαριστήρα..
Αν πει ναι εκεί τι κάνω ; Σε αυτό κολλάω! Δηλαδή να πάρω ταξί ;Το πιο πιθανό είναι να σου πεί οχι οπότε δεν χρειάζεσαι αμάξι αν το κόλλημα σου είναι το αμάξι υπάρχει και η λύση της ενοικίασης, το θέμα είναι να γίνει η προσέγγιση να δεις τι καπνό φουμάρει, από εκεί και ύστερα κανονίζεις.
magicgim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2021
- Like
- 1.885
- Πόντοι
- 206
Φιλαράκι, μεγάλος άνθρωπος είσαι. Τι περιμένεις, να σου δώσουν την απάντηση σε σκονάκι άλλοι; δεν είναι πυρηνική φυσική, πέσιμο σε ένα γυφτάκι είναιΑν πει ναι εκεί τι κάνω ; Σε αυτό κολλάω! Δηλαδή να πάρω ταξί ;
Διαγραμμένο μέλος 152175
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2014
- Like
- 539
- Πόντοι
- 81
Χαχα..... Πάντως αποτρίχωση είχε κάνει....![]()
Τσιγγάνα φωνάζει πολύ δυνατά όταν της γαμάω τον κώλο
gr.xhamster.com
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τΟΥ τΡΑΒοΥαααάς;; Ααααηηηχ
Να έχω την πλήρη εικόνα! Αν πει ναι τι να κάνω, διότι αν το σκεφτώ εκείνη την ώρα ίσως και αυτή δειλιάσει πχΦιλαράκι, μεγάλος άνθρωπος είσαι. Τι περιμένεις, να σου δώσουν την απάντηση σε σκονάκι άλλοι; δεν είναι πυρηνική φυσική, πέσιμο σε ένα γυφτάκι είναι
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.747
- Πόντοι
- 6.256
Ετων φιλε ;Παιδιά χωρίς αμάξι προσεγγίζεις ή κάθεσαι στα νερά σου ; Είδα στην Πανόρμου και Μεσογείων ένα τούμπανο γυφτισσα 20 χρόνων με την 50αρα μάνα της να καθαρίζουν τζάμια στα αμάξια. Αλλά δεν έχω αμάξι...πώς να κάνω πεσιματική; Να προτείνω να βραδυάσει και να την πάω Λυκαβηττό για ξεσκι$μα;
oikogeneiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2023
- Like
- 260
- Πόντοι
- 20
Εμένα με προβληματίζει που διασταυρώνεται η Πανόρμου με τη Μεσογείων...
Εκεί που είναι ο Κωνσταντινίδης Μεσογείων δεν είναι ;Εμένα με προβληματίζει που διασταυρώνεται η Πανόρμου με τη Μεσογείων...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
18-20 την εκοψαΕτων φιλε ;
oikogeneiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2023
- Like
- 260
- Πόντοι
- 20
oikogeneiarxis
Μέλος