You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 895K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giannis2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 615
- Πόντοι
- 81
Δεν μας έχει τύχει αδερφέ
Αλλά όπως περιγράφεις το σκηνικό καυλα θα είναι
Θα χύσω πριν τη πιπα !!
Το μονο που μου έχει τύχει είναι πιπα μες στ αμάξι για 5-10€ και μου είχε είπε μη χύσεις στο στόμα μου ωραίο σκηνικό και αυτό !
Θα χύσω πριν τη πιπα !!
Το μονο που μου έχει τύχει είναι πιπα μες στ αμάξι για 5-10€ και μου είχε είπε μη χύσεις στο στόμα μου ωραίο σκηνικό και αυτό !
Την άκουσες ή έκανες όπως ήθελες και την εχυσες στο στόμα παρά ταύτα; Διότι τι θα σου έκανε ;Δεν μας έχει τύχει αδερφέ
Θα χύσω πριν τη πιπα !!
Ωραίο σκηνικό αλλά με μεγάλο ρίσκο ! το θέμα είναι να βρεθούν κάποιο/α μαγαζί/α που έχουν στάνταρ γύφτισσες, όποιος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι ας μας δώσει τα φώτα του, πριν μια 5ετια περίπου ήταν μια στη Λιοσίων έκτοτε εξαφανίστηκε.Δεν μας έχει τύχει αδερφέ
Αλλά όπως περιγράφεις το σκηνικό καύλα θα είναι
Θα χύσω πριν τη πίπα !!
Το μόνο που μου έχει τύχει είναι πιπα μες στ αμάξι για 5-10€ και μου είχε είπε μη χύσεις στο στόμα μου ωραίο σκηνικό και αυτό !
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.865
- Πόντοι
- 3.436
Άλλη όμως η καλτιλα....Ωραίο σκηνικό αλλά με μεγάλο ρίσκο ! το θέμα είναι να βρεθούν κάποιο/α μαγαζί/α που έχουν στάνταρ γύφτισσες, όποιος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι ας μας δώσει τα φώτα του, πριν μια 5ετια περίπου ήταν μια στη Λιοσίων έκτοτε εξαφανίστηκε.
αλλος ρομαντισμός να είναι στο δρόμο.....η στο πάρκινγκ ενός σούπερμαρκετ.....
με τον ανάλογο όμως πάντα κίνδυνο....
pervsexmate
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 285
- Like
- 4.841
- Πόντοι
- 11.126
Δεν εχω καμια εμπειρια με γυφτισσα ΑΛΛΑ: Στον Πειραια οπως φευγεις απο Μανιατικα και πας προς λιμανι εχει ενα My Market. Στο παρκιν παιζουν γυφτακια ολων των ηλικιων. Περασα προσφατα κι επαθα ζημια απο αυτο που ειδα, καποιες ηταν κοντα στα 20 με βαμμενο ξανθο μαλλι, λεπτες και κατω απο τα ρουχα ειχαν σιγουρα σωματαρα. Επισης, ανοιχτα ματια που επαιζαν πολυ, κοιταγανε καλα καλα γιατι το αυτοκινητο εκανε μπαμ, αλλα νομιζω οτι ψηνονται.
Γνωριζει κανεις κατι για την καλτιλα;
Δυστυχως ειναι πολλοι στην περιοχη και αν δεν το παιξω σωστα με βλεπω να με κυνηγανε με το δικο μου αυτοκινητο!

Δυστυχως ειναι πολλοι στην περιοχη και αν δεν το παιξω σωστα με βλεπω να με κυνηγανε με το δικο μου αυτοκινητο!
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Άμα έχεις Toyota το αμάξι σου θέλουν να πάρουν ,όχι εσέναΔεν εχω καμια εμπειρια με γυφτισσα ΑΛΛΑ: Στον Πειραια οπως φευγεις απο Μανιατικα και πας προς λιμανι εχει ενα My Market. Στο παρκιν παιζουν γυφτακια ολων των ηλικιων. Περασα προσφατα κι επαθα ζημια απο αυτο που ειδα, καποιες ηταν κοντα στα 20 με βαμμενο ξανθο μαλλι, λεπτες και κατω απο τα ρουχα ειχαν σιγουρα σωματαρα. Επισης, ανοιχτα ματια που επαιζαν πολυ, κοιταγανε καλα καλα γιατι το αυτοκινητο εκανε μπαμ, αλλα νομιζω οτι ψηνονται.
Δυστυχως ειναι πολλοι στην περιοχη και αν δεν το παιξω σωστα με βλεπω να με κυνηγανε με το δικο μου αυτοκινητο!![]()
info@123
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 71
- Like
- 17.171
- Πόντοι
- 6.856
Αρχηγόπουλο, δώσε ακριβή τοποθεσία και σύντομα θα περάσει κλιμάκιο από το site, για να τσεκάρει και να ενημερώσει.Δεν εχω καμια εμπειρια με γυφτισσα ΑΛΛΑ: Στον Πειραια οπως φευγεις απο Μανιατικα και πας προς λιμανι εχει ενα My Market. Στο παρκιν παιζουν γυφτακια ολων των ηλικιων. Περασα προσφατα κι επαθα ζημια απο αυτο που ειδα, καποιες ηταν κοντα στα 20 με βαμμενο ξανθο μαλλι, λεπτες και κατω απο τα ρουχα ειχαν σιγουρα σωματαρα. Επισης, ανοιχτα ματια που επαιζαν πολυ, κοιταγανε καλα καλα γιατι το αυτοκινητο εκανε μπαμ, αλλα νομιζω οτι ψηνονται.
Δυστυχως ειναι πολλοι στην περιοχη και αν δεν το παιξω σωστα με βλεπω να με κυνηγανε με το δικο μου αυτοκινητο!![]()
pervsexmate
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 285
- Like
- 4.841
- Πόντοι
- 11.126
Ενα My Market ειναι στην περιοχη, αν το κλιμακιο δεν το βρισκει τοτε δεν εχω επλιδες για να βοηθησει σε κατι παραπανω....Αρχηγόπουλο, δώσε ακριβή τοποθεσία και σύντομα θα περάσει κλιμάκιο από το site, για να τσεκάρει και να ενημερώσει.
komis diablo
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 213
- Πόντοι
- 3.983
Μήπως εννοείς Market-In ? διότι My-Market δεν υπάρχει στα Μανιάτικα, και αν ναι σε ποιο από τα δυο ? όπως το περιέγραψες λογικά είναι το πρώτο από δεξιά.Δεν εχω καμια εμπειρια με γυφτισσα ΑΛΛΑ: Στον Πειραια οπως φευγεις απο Μανιατικα και πας προς λιμανι εχει ενα My Market. Στο παρκιν παιζουν γυφτακια ολων των ηλικιων. Περασα προσφατα κι επαθα ζημια απο αυτο που ειδα, καποιες ηταν κοντα στα 20 με βαμμενο ξανθο μαλλι, λεπτες και κατω απο τα ρουχα ειχαν σιγουρα σωματαρα. Επισης, ανοιχτα ματια που επαιζαν πολυ, κοιταγανε καλα καλα γιατι το αυτοκινητο εκανε μπαμ, αλλα νομιζω οτι ψηνονται.
Τελευταία τροποποίηση:
pervsexmate
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 285
- Like
- 4.841
- Πόντοι
- 11.126
Αυτα που δειχνεις φιλε μου ειναι Ταμπουρια, εγω λεω το My Market πιο δεξια ακομα, στην Παλαμηδιου γωνια με Σπηλιωτοπουλου.Μήπως εννοείς Market-In ? διότι My-Market δεν υπάρχει στα Μανιάτικα, και αν ναι σε ποιο από τα δυο ? όπως το περιέγραψες λογικά είναι το πρώτο από δεξιά.![]()
Οπως ειναι ο χαρτης που ανεβασες δηλαδη απο Μανιατικα αν κοιταξεις προς το λιμανι περνας απο εκει.
epikerdis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 448
- Πόντοι
- 21
Αυτα που δειχνεις φιλε μου ειναι Ταμπουρια, εγω λεω το My Market πιο δεξια ακομα, στην Παλαμηδιου γωνια με Σπηλιωτοπουλου.
Οπως ειναι ο χαρτης που ανεβασες δηλαδη απο Μανιατικα αν κοιταξεις προς το λιμανι περνας απο εκει.
Εδώ είναι το πάρκινγκ του My Market που λέει ο φίλος, είσοδος καταστήματος από μπροστά, στη Παλαμηδίου
Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 101
- Like
- 21.612
- Πόντοι
- 19.386
Bro εισαι σκληρος καριολης.... σε παραδεχομαι...Αν έχετε νεότερα για το my market και κυρίως για τα προϊόντα στο πάρκινγκ στείλτε σήμα να περιδιαβούμε και εμείς στις ημισκότεινες, ψυχρές τσιμεντένιες οπές
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 8.113
- Πόντοι
- 1.056
Αν έχετε νεότερα για το my market και κυρίως για τα προϊόντα στο πάρκινγκ στείλτε σήμα να περιδιαβούμε και εμείς στις ημισκότεινες, ψυχρές τσιμεντένιες οπές

Αποσμητικά: Ενισχυμένο Άρωμα και Διάρκεια | mymarket.gr
Για άρωμα και φρεσκάδα που διαρκεί όλη την ημέρα, τα ανδρικά και γυναικεία αποσμητικά του My market είναι τα ιδανικά. Βρες τα όλα εδώ σε χαμηλή τιμή!
Αυτά τα κυνηγάς ....Bro εισαι σκληρος καριολης.... σε παραδεχομαι...
Υπαίθριες υπηρεσίες ανακούφισης ηλικιωμένων

www.parakato.gr

ΚΙΑΤΟ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΚ: Υπηρεσίες αυνανισμού από Ρομά έναντι αμοιβής στο λιμάνι μέρα μεσημέρι !!!
Κορινθιακό ιστολόγιο
No_French_Letter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2022
- Like
- 1.696
- Πόντοι
- 201
Υπαίθριες υπηρεσίες ανακούφισης ηλικιωμένων![]()
![]()
ΚΙΑΤΟ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΚ: Υπηρεσίες αυνανισμού από Ρομά έναντι αμοιβής στο λιμάνι μέρα μεσημέρι !!!
Κορινθιακό ιστολόγιοwww.parakato.gr
Αυτή που δείχνει σουτιέν πρέπει να την πιάσεις και να της δώσεις το μουνί στο χέρι.
Πολύ έκφυλο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 3K