Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.560
- Πόντοι
- 6.256
Στειλε το βιντεο ρε Κατσαπλια να τον παιξουμε λιγακι....Παιζεις βρωμικα.Εγχρωμους να λες για να ειμαστε πολιτικαλ κορεκτ![]()

Δεν στελνει αυτος ειναι απασχολημενος να γλυφει το κωλαντερο του Μητσοτακη....καλα θα πω στον @Reznov να μου στειλει το βιντεο με την Τουνη στο Range Rover.
Ειναι Κουλικος ο Μπιρλας?Μολις ανεβηκε στην εκτιμηση μουΔεν στελνει αυτος ειναι απασχολημενος να γλυφει το κωλαντερο του Μητσοτακη....
Εσυ δουλεια δεν εχεις καιγυρνας σε ολα τα σοβαρα νηματα?Ρεπαρω σημερα και εχω μερικα εκ εγκεφαλικα κυτταρα για καψιμο....Ειναι Κουλικος ο Μπιρλας?Μολις ανεβηκε στην εκτιμηση μουΕσυ δουλεια δεν εχεις καιγυρνας σε ολα τα σοβαρα νηματα?
![]()
Περιεργο,σου εχουν μεινει δηλαδη?Πως τα καταφερες,εγω ξεμπερδεψα νωριςΡεπαρω σημερα και εχω μερικα εκ εγκεφαλικα κυτταρα για καψιμο....

Εσυ δεν ειχες ποτε....ανεγκεφαλο σε ειχα φτιαξει.Περιεργο,σου εχουν μεινει δηλαδη?Πως τα καταφερες,εγω ξεμπερδεψα νωρις![]()
Να ξερες απο ποσα δεινα γλιτωσαΕσυ δεν ειχες ποτε....ανεγκεφαλο σε ειχα φτιαξει.![]()

ΜΜΜ αφεντρεες!!
Ε κάντε ένα καλό ρε και περάστε το βίντεοΤο έχει ο @RETRO
Άλλο στριμ και άλλο πηδιοτανΠηδιόταν και με τον Χαγιατε;Θυμάμαι για ένα διάστημα κανανε μαζί βιντεάκια