Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 456
Εντυπωσιακή αλλά μάλλον δεν στέκει και πολύ καλά...
Πιθανόν, τουλάχιστον έχει τν τύπο για να σιγοντάρειΕντυπωσιακή αλλά μάλλον δεν στέκει και πολύ καλά...
Αυτός ο Μεσσήνιος,ο Τρυφωνάρας πρέπει να γαμάει στα κρυφά...Να τη κ τη ρώγα
Όπως έχουν γράψει αρκετοί, ειναι μουναρα αλλά είναι δευτεραντζα, δεν γίνεται να χτυπήσει γαμπρό από ψηλό ράφι
Εννοείται πως όχι, δεν έγραψα κάτι διαφορετικό πρινΤυπε θα επαιρνες εσύ μια που ήξερες οτι την έχουν χύσει οι μισοί επιχειρηματίες της Αθηνας?
Απο τα 17-18 που ξεκίνησε δεν άφησε επιχειρηματία για επιχειρηματία που να μην έχει στραγγίσει!
ουτε για γκομενα θα την επαιρνα οχι για γυναικα. ενα ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε αξιζε μονο για το παλμαρε και τα ρεστα δικα μου.Τυπε θα επαιρνες εσύ μια που ήξερες οτι την έχουν χύσει οι μισοί επιχειρηματίες της Αθηνας?
Απο τα 17-18 που ξεκίνησε δεν άφησε επιχειρηματία για επιχειρηματία που να μην έχει στραγγίσει!
εξαρτατε τι ειναι ψηλο ραφι για σενα μορτη μου. Ο Αντριου μια χαρα ματσό ήταν αλλα οχι για γαμους. Ο Μητσος ο γκραντε παραλιγο να την πατησει και σουηκε στο παραπεντεΌπως έχουν γράψει αρκετοί, ειναι μουναρα αλλά είναι δευτεραντζα, δεν γίνεται να χτυπήσει γαμπρό από ψηλό ράφι
για πεςΉμουν φαντάρος κάτω στη Κρήτη με τον αδερφό της. Πολύ ήσυχο κ σεμνό παλικάρι, ώρες ώρες τον λυπόμουνα τον κακομοίρη με το μπουλινγκ που έτρωγε. Τότε ήταν εποχές που βρισκόταν στα ντουζενια της αυτή 2010 μιλάμε , όποτε καταλαβαίνεται

Τι να πω ρε μύτη μου, σε κάθε εκδήλωση Όλοι μα όλοι ρωτάγανε αν θα έρθει η αδερφή του ακόμα και τα στελέχη, όταν έβγαινε εξοδούχος πάλι το ρωτάγανε αν θα πάει για καφέ ή βόλτα με την αδερφή του. Με το που βλέπανε στο ταμπελάκι το όνομα ρώταγαν αν είναι αδερφός της και επόμενη κουβέντα σόρρυ ρε φίλε χωρίς παρεξήγηση πολύ καύλα αδερφή σου τι άλλο να σου πω δεν τα φαντάζεσαιγια πες![]()
ΜΜΜ για γλυψιμο μπροστα στον κοσμο!
Εμένα μου αρεσε η σοκολάτα, ποια ειναι ? ξερει κανεις ?
Νάιλα τη λένε.Εμένα μου αρεσε η σοκολάτα, ποια ειναι ? ξερει κανεις ?