KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 17.816
- Πόντοι
- 6.536
ΠράγματιΕδώ κ 18 μήνες πήρα ενάμισι εκατομμύριο ευρω για μια αίθουσα ηια να τγ γτιαξουν οπως πρεπει κ δεν έκαναν τίποτα
Για την 17 Νοέμβρη όμως ειψαν βρει κ γυαλικά ειδικά κλουβιά διοτι εκει ήθελαν οι πολιτικοί να ρινσι σίγουροι ότι δεν θα δραπετεύσουν ενώ τωρα στα αρχιδια τουςΠράγματι
Εντελώς ανοργάνωτο για ακόμη μια φορά το σύστημα
Θα μπορούσαν να δώσουν έστω μια αναβολή ένα μήνα ακόμη μέχρι να την κάνουν όπως πρέπει
Σκέψου το και αντίθετα, ότι χωστάνε αυτοί που τα χώνεις από τους ομολόγους σου Τσιπρόσκυλα και βάλεαπο ολη τη παρωδια καποιους τους πειραξαν τα κοσμηματα της καρυστιανου, αλλον που πηγε ο κουτσουμπας και οι δημοσιογραφοι,σε μια απο τις σημαντικοτερες δικες που θα γινουν τις τελευταιες 10ετιες και για την ουσια της παρωδιας δεν εχουν να πουν κατι. ο ορισμος του ελληνακου. καλα κανουν κ τους γαμανε ασυστολα, οι υπολοιποι τι χρωστανε ομως
σοφη η μαλακια σου. ποιοι ομολογοι μου ρε μπουφοΣκέψου το και αντίθετα, ότι χωστάνε αυτοί που τα χώνεις από τους ομολόγους σου Τσιπρόσκυλα και βάλε
Aν δεν το κατάλαβες κλαρινογαμπρέ μου πρόβλημα σου......σταμάτα το τάκα τάκα και θα επανέλθει το μπουζούκι στο κεφάλι σουσοφη η μαλακια σου. ποιοι ομολογοι μου ρε μπουφο
ειπες την εκτος θεματος μαλακια σου, πανε να φας τωρα τις κροκετες σου σα καλο κομματοσκυλακι. αρκει που αναγνωρισες τον εαυτο σου στον "ελληνακο"Aν δεν το κατάλαβες κλαρινογαμπρέ μου πρόβλημα σου......σταμάτα το τάκα τάκα και θα επανέλθει το μπουζούκι στο κεφάλι σου
φίλε νομίζω ότι αυτό το θρεντ δεν είναι και το καλύτερο για συζήτηση για τους ζαίους δεν συμφωνείς?Σκέψου το και αντίθετα, ότι χωστάνε αυτοί που τα χώνεις από τους ομολόγους σου Τσιπρόσκυλα και βάλε
Αρουραίοι όχι ζαίοι.........φίλε νομίζω ότι αυτό το θρεντ δεν είναι και το καλύτερο για συζήτηση για τους ζαίους δεν συμφωνείς?
το τερπνον μετα του ωφελιμου , και η μασα ,μασα 1,8 εκατομμυρια , ποσα θα εφαγαν , αλλα και η αιθουσα στενη μικρη και μη λειτουργικη , αλλα οχι απο λάθος, με δόλο , τωρα θα βγαλουν εξω δημοσιογραφους, πολλους συγγενεις, με τη δικαολογια πως δεν χωρανε ολοι αυτοι .Εσκεμενα ηταν ολα , δεν μπορει μια μ@φια να εχει κατςκλεψει τα παντα και τους παντες, εκει δηλαδη μια χαρα οργανωση και εδω δηθεν δεν μπορεσε , δεν ηθελεΓια την 17 Νοέμβρη όμως ειψαν βρει κ γυαλικά ειδικά κλουβιά διοτι εκει ήθελαν οι πολιτικοί να ρινσι σίγουροι ότι δεν θα δραπετεύσουν ενώ τωρα στα αρχιδια τους
Φάγανε τα λεφτά κ ακόμη κ τα λεφτά γοα την αίθουσα
Καλή όρεξη κωλοχτύπη μου........μην ξεχάσεις το τριμπουσόν στην τρύπα σουειπες την εκτος θεματος μαλακια σου, πανε να φας τωρα τις κροκετες σου σα καλο κομματοσκυλακι. αρκει που αναγνωρισες τον εαυτο σου στον "ελληνακο"
γιατί δεν πας να τρολάρεις σε κάποιο άλλο νήμα?Αρουραίοι όχι ζαίοι.........
η αιθουσα ειναι απο τις πιο μεγαλες που υπαρχουν....χωραει περιπου 500 ατομα.........εκει ειχαν παει πανω απο 1000 !!!!!!...52 οικογενειες επι 10 ατομα σου λεω να εχει καθε οικογενεια μαζι ειναι 520...οι αλλοι 500 ποιοι ηταν?? ....Δεν υπάρχει λόγος να έρθει στην Αθήνα η δικη...οι μπαχαλακηδες / ψυχοπονιαρηδες θα τα σπάσουν ολα.Ας μεταφερθεί σε κλειστό γήπεδο της Λάρισας.Ο χωρος θα εποπτεύεται σαφώς πιο εύκολα.
Χαβαλετζηδες και σελφακηδες.η αιθουσα ειναι απο τις πιο μεγαλες που υπαρχουν....χωραει περιπου 500 ατομα.........εκει ειχαν παει πανω απο 1000 !!!!!!...52 οικογενειες επι 10 ατομα σου λεω να εχει καθε οικογενεια μαζι ειναι 520...οι αλλοι 500 ποιοι ηταν?? ....
Σε δουλεια να βρισκομαστε... Λες κ δεν ηξεραν ολοι την χωρητικοτα εδω κ ενα μηνα.... Ακουσες κανενα παραπονο?....η αιθουσα ειναι απο τις πιο μεγαλες που υπαρχουν....χωραει περιπου 500 ατομα.........εκει ειχαν παει πανω απο 1000 !!!!!!...52 οικογενειες επι 10 ατομα σου λεω να εχει καθε οικογενεια μαζι ειναι 520...οι αλλοι 500 ποιοι ηταν?? ....
εδω λενε να την πανε σε γηπεδο οτι ναναι !!!!!...δεν θελουν να γινει η δικη !! η ζωη και το παρεακι της..... στο ματι επεσε το δουλεμα της αρκουδας ....αλλα επεσαν και οι απειλες της αρκουδας προς τους ανθρωπους που καταστραφηκαν !!!!!!!Σε δουλεια να βρισκομαστε... Λες κ δεν ηξεραν ολοι την χωρητικοτα εδω κ ενα μηνα.... Ακουσες κανενα παραπονο?....
Και 1000 ατομα να χωραγε, που δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο, κατι θα βρει η Ροζα Λουξεμπουργκ να πει για να την αναβαλλει....
Στο Ματι, που δεν προσφερθηκε για πολιτικη εκμεταλευση κ χαβαλε απο τα γνωστα ζωντοβολα, ειδες να κουνηθει φυλο?