Νέα

Δημήτρης Κουρέτας (περιφερειάρχης Θεσσαλίας)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 802
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.022
Πόντοι
3.836
Η Λάρισα είναι πρωτεύουσα της Θεσσαλίας και η πόλη με τον μεγαλύτερο κάμπο.

Εξέλεγε πάντοτε ΝΔ με μεγαλύτερο πολιτικό της τον Γ.Σουφλια …

Στην τοπική αυτοδιοίκηση είχε ΝΔ δήμαρχο και Νομάρχη για πολλά χρόνια ….οταν η Νομαρχία έγινε Περιφέρεια η ΝΔ προώθησε το δικό της παιδί Κ.Αγοραστο ο οποίος νομίζω θήτευσε εις τριπλούν…

Με τον Daniel και ο πιο καμένος είδε τον ξεβρακωμένο Αγοραστό και συνέβη το ανήκουστο…η Λάρισα αλλά και όλη η Θεσσαλία εξέλεξε Δ.Κουρετας.

Ο τύπος δεν έχει καμμία σχέση με την βρώμικη πολιτική και η λατρεία του είναι το τρίαθλο και η δουλειά του ως καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο τμήμα της έρευνας βιολογίας (νομίζω)

Η κυβέρνηση Κουλι όταν είδε τον αγοραστό να χάνει έδαφος,έριξε στην μάχη μεγάλα ονόματα του κόμματος να έρχονται στην Λάρισα να του πλέκουν το εγκώμιο και να διατυμπανίζουν δισεκατομμύρια που θα λάβει η Θεσσαλία μέσω αυτού.

Βγήκε ο Κουρετας και τον έχουν γραμμένο στ αρχιδια τους…κατά συνέπεια και την Θεσσαλία.

Ο Κουρετας εινα με τους αγρότες και στους δρόμους στο πλευρό τους λέγοντας πράγματα που δεν θα ήθελε η κυβέρνηση προφανώς να βγουν προς τα «έξω»

Θα μπορούσε ένας τέτοιος πολιτικός να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός…;

Θα ήθελε ο Έλληνας ένα μη λαμόγιο για κυβερνήτη;

• Like
Αντιδράσεις: Leon k

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.729
Πόντοι
456
Ξέρουμε πως θα εξελιχθεί ο τύπος;
Είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει αν πιεστεί να περάσει τις κόκκινες γραμμές του;

Odin_

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
78.851
Πόντοι
23.656
....αδελφε κ συντοπιτη μου δεν θελω να σε στεναχωρησω, αλλα οι πανεπιστημιακοι ειναι απο τα μεγαλυτερα λαμογια και πισω απο μιζες, επιχορηγησεις κτλ κατω απο το τραπεζι για διαφορα "ερευνητικα" προγραμματα και ιδιως για διαφορες "μελετες". Το οτι επισης ειναι κομματικο στελεχος του ΠΑΣΟΚ (με την νοοτροπια του κατεστημενου που τους χαρακτηριζει), δεν προοιωνιζει κατι καλο και αγνο, περαν του θεαθηναι!
Μακαρι να βγω λαθος αλλα γνωριζοντας το κυκλο των πανεπιστημιακων, μαλλον θα δικαιωθω!

Leon k

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
325
Πόντοι
21
Πάντως το βιογραφικό του συγκεκριμένου αλλά και η έως τώρα πορεία του σαν περιφερειαρχης είναι άψογες. Πανεπιστημιακος είναι και ο Δούκας πχ αλλά καμία σχέση με τον Κουρετα. Εμένα μου κάνει ότι είναι τελείως αντίθετα από λαμογιες και κομματικές μαλακιες αλλά όπως είπες η ιστορία θα γράψει

OP
OP
R

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.022
Πόντοι
3.836
Και ο Αγοραστός στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας δίδασκε …όμως ήταν πιο κομματόσκυλο και από Κουλι

Διαγραμμένο μέλος 82386

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
5.187
Πόντοι
736
Η Λάρισα είναι πρωτεύουσα της Θεσσαλίας και η πόλη με τον μεγαλύτερο κάμπο.

Εξέλεγε πάντοτε ΝΔ με μεγαλύτερο πολιτικό της τον Γ.Σουφλια …

Στην τοπική αυτοδιοίκηση είχε ΝΔ δήμαρχο και Νομάρχη για πολλά χρόνια ….οταν η Νομαρχία έγινε Περιφέρεια η ΝΔ προώθησε το δικό της παιδί Κ.Αγοραστο ο οποίος νομίζω θήτευσε εις τριπλούν…

Με τον Daniel και ο πιο καμένος είδε τον ξεβρακωμένο Αγοραστό και συνέβη το ανήκουστο…η Λάρισα αλλά και όλη η Θεσσαλία εξέλεξε Δ.Κουρετας.

Ο τύπος δεν έχει καμμία σχέση με την βρώμικη πολιτική και η λατρεία του είναι το τρίαθλο και η δουλειά του ως καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο τμήμα της έρευνας βιολογίας (νομίζω)

Η κυβέρνηση Κουλι όταν είδε τον αγοραστό να χάνει έδαφος,έριξε στην μάχη μεγάλα ονόματα του κόμματος να έρχονται στην Λάρισα να του πλέκουν το εγκώμιο και να διατυμπανίζουν δισεκατομμύρια που θα λάβει η Θεσσαλία μέσω αυτού.

Βγήκε ο Κουρετας και τον έχουν γραμμένο στ αρχιδια τους…κατά συνέπεια και την Θεσσαλία.

Ο Κουρετας εινα με τους αγρότες και στους δρόμους στο πλευρό τους λέγοντας πράγματα που δεν θα ήθελε η κυβέρνηση προφανώς να βγουν προς τα «έξω»

Θα μπορούσε ένας τέτοιος πολιτικός να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός…;

Θα ήθελε ο Έλληνας ένα μη λαμόγιο για κυβερνήτη;
Δεν υπάρχει πολιτικός μη λαμόγιο.
Αυτοί που θέλουν να κυβερνάνε είναι ακριβώς αυτοί που δεν πρέπει να κυβερνάνε.

OP
OP
R

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.022
Πόντοι
3.836
Ο Κουρετας δεύτερος σε πανελλαδική αξιολόγηση περιφερειαρχών

Κάτι κάνει καλά αλλά και πολύ παπατζα ο τύπος…καμμία σχέση με τον κοπρίτη αγοραστό παρ όλα αυτά

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom