Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.398
- Πόντοι
- 6.256
παλιά έμπαινα με 400χλμ την ώραμωρε και με τσαι του βουνου εμπαινες Βανδη![]()
τώρα θέλω κίνητρο
παλιά έμπαινα με 400χλμ την ώραμωρε και με τσαι του βουνου εμπαινες Βανδη![]()
εχεις κινητρο την εχεις κανει λαστιχοπαλιά έμπαινα με 400χλμ την ώρα
τώρα θέλω κίνητρο

Μεχρι τωρα λεγαμε ο γκομενος της Δεσποινας,τωρα ο γιγαντας ειναι πρωτη μουρη και θα λενε ολοι η γκομενα του Μπιλαρου ρε εκεινη η τραγουδιαραΣτο μεταξυ νομίζω η Βαμδη είχε εγκαίνια πως λέγεται στη Θεσσαλονίκη
Υπό νορμάλ συνθήκες σημερα τα πρωινά δικά και τα σαη θα είχαν φώτο της πρεμιέρας
Φυσικά έπεσε σύρμα για damage control Γαμησε και τον άντρα τραγουδιστή που θα ναι μαζί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε τέτοιες περιπτώσεις κάνεις και αγωγή και φυσικά πληρώνεσαι χωρίς πολλα πολλα να και σίγουρα περιμένεις κανα χρόνο τη δικη

παλιά τώρα θέλω να μου πάρει και μένα ράπτορεχεις κινητρο την εχεις κανει λαστιχο![]()

Εισαι αριστερος με αρχες εσυ,το πολυ πατινι να σου παρειπαλιά τώρα θέλω να μου πάρει και μένα ράπτορ![]()

τι να το κανεις ρε βλαχοκαγκουρα το ραπτορπαλιά τώρα θέλω να μου πάρει και μένα ράπτορ![]()
πατίνι έχω ράπτορ δεν έχωΕισαι αριστερος με αρχες εσυ,το πολυ πατινι να σου παρει![]()
θα το φορτώνω 2 φορές το μήνα να κατεβάζω πράμα από τη κωργιότι να το κανεις ρε βλαχοκαγκουρα το ραπτορ
Εμ,τριγυρνας στα νηματα εδω,δεν πας να στο κεντρο που τραγουδαει να συστηθειςπατίνι έχω ράπτορ δεν έχω![]()

έχει paddles το πατίνι?πατίνι έχω ράπτορ δεν έχω![]()
έχω πάειΕμ,τριγυρνας στα νηματα εδω,δεν πας να στο κεντρο που τραγουδαει να συστηθεις![]()

του φοράω σασμάν από wrcέχει paddles το πατίνι?

Αν ο λεγόμενος αρνηθεί πως έπεσε στην μάντρα (δεν υπαρχει απόδειξη πρακτικά πως επεσε) η λατοικος πρεπει να τον κυνηγήσει.αν το όχημα είναι ασφαλισμένο τα δικαστικά και την αποζημίωση την αναλαμβάνει η ασφαλιστική.
στη μάντρα της έπεσε δεν την πάτησε την ίδια.
Δε σκοτώθηκε ο Ευαγγελάτος που μπήκε μέσα χωρίς ζώνη?
επειδή έχω δει πάνω από 2 φορές κλασικούς μαλακάκους να προσπαθούν να ξεζουμίσουν καταστάσεις (και να παίρνουν μπάλες)Αν ο λεγόμενος αρνηθεί πως έπεσε στην μάντρα (δεν υπαρχει απόδειξη πρακτικά πως επεσε) η λατοικος πρεπει να τον κυνηγήσει.
Αν η ασφαλιστική του θελει επίσης δεν αναγνωρίζει τη ζημιά στο ιδιο μηκος κυματοςκτλ κτλ
Αν στην κατάθεση του ( που προφανώς αυτο θα είπε για να τη σκαπουλαρει ) πει ναι έπεσα σε ενα άσπρο μερσεντςς πχ και τίποτε αλλο η μάντρα δεν ειναι πουθενά γραμμένη κτλ κτλ
Φυσικά μπορεί να ξεφουρνισει άμα εχει καναν καλό δικηγόρο ηθικά οδύνη και πιπες
Εν ολίγοις το ζώο με τη Βαμδη δεν τα σκάσουν τις επόμενες ημέρες και δεν βγει κι αυτός να πει μαλάκια μου κτλ αλλα συνεχίσει το ίδιο βιολί θα τους γλέντησουν για τα καλα και για τον πρόσθετο λόγο πως έκαναν ρομπα τον δήθεν ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΟΚ
Kαι θα βγαινει εκεινος ο μουνης ο νικπαι2008 να κοροϊδευει και να χλευαζει ως συνηθως.Αυτο πρεπει να το λαβουν σοβαρα υποψιν τουςΑν ο λεγόμενος αρνηθεί πως έπεσε στην μάντρα (δεν υπαρχει απόδειξη πρακτικά πως επεσε) η λατοικος πρεπει να τον κυνηγήσει.
Αν η ασφαλιστική του θελει επίσης δεν αναγνωρίζει τη ζημιά στο ιδιο μηκος κυματοςκτλ κτλ
Αν στην κατάθεση του ( που προφανώς αυτο θα είπε για να τη σκαπουλαρει ) πει ναι έπεσα σε ενα άσπρο μερσεντςς πχ και τίποτε αλλο η μάντρα δεν ειναι πουθενά γραμμένη κτλ κτλ
Φυσικά μπορεί να ξεφουρνισει άμα εχει καναν καλό δικηγόρο ηθικά οδύνη και πιπες
Εν ολίγοις το ζώο με τη Βαμδη δεν τα σκάσουν τις επόμενες ημέρες και δεν βγει κι αυτός να πει μαλάκια μου κτλ αλλα συνεχίσει το ίδιο βιολί θα τους γλέντησουν για τα καλα και για τον πρόσθετο λόγο πως έκαναν ρομπα τον δήθεν ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΟΚ

Ευτυχως....εζησε να πάει και στα μαχαιρώματα....Αγιο είχε!!!!