Νέα

Δέσποινα Βανδή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.243
Πόντοι
12.756
αν το όχημα είναι ασφαλισμένο τα δικαστικά και την αποζημίωση την αναλαμβάνει η ασφαλιστική.

στη μάντρα της έπεσε δεν την πάτησε την ίδια.
ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ρε να πληρωσει ο κοιλαρας αλκοολικος,η ασφαλιστικη του και η γρια μπεμπεκω

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.162
Πόντοι
6.256
ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ρε να πληρωσει ο κοιλαρας αλκοολικος,η ασφαλιστικη του και η γρια μπεμπεκω
ΟΧΙ επειδή τα έχω δει να γίνονται

ΔΕΝ στηρίζω τα "κάθε νόμιμο δικαίωμα μου"

βανδή έμπαινα με τρία ουίσκια

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.243
Πόντοι
12.756
ΟΧΙ επειδή τα έχω δει να γίνονται

ΔΕΝ στηρίζω τα "κάθε νόμιμο δικαίωμα μου"

βανδή έμπαινα με τρία ουίσκια
μωρε και με τσαι του βουνου εμπαινες Βανδη:coffee:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.125
Πόντοι
6.256
Στο μεταξυ νομίζω η Βαμδη είχε εγκαίνια πως λέγεται στη Θεσσαλονίκη
Υπό νορμάλ συνθήκες σημερα τα πρωινά δικά και τα σαη θα είχαν φώτο της πρεμιέρας
Φυσικά έπεσε σύρμα για damage control Γαμησε και τον άντρα τραγουδιστή που θα ναι μαζί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε τέτοιες περιπτώσεις κάνεις και αγωγή και φυσικά πληρώνεσαι χωρίς πολλα πολλα να και σίγουρα περιμένεις κανα χρόνο τη δικη
Μεχρι τωρα λεγαμε ο γκομενος της Δεσποινας,τωρα ο γιγαντας ειναι πρωτη μουρη και θα λενε ολοι η γκομενα του Μπιλαρου ρε εκεινη η τραγουδιαρα:coffee::coffee::confused::confused::confused::woldman:

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.071
Πόντοι
1.056
mpismpikis 01.jpg
μπαλασκας 02.jpg

Τα μεγαθηρια τεστοστερονης θα δώσουν μαχες μεχρις εσχάτων επι της οθονης...ποντάρετε!!!!

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.056
Πόντοι
3.656
αν το όχημα είναι ασφαλισμένο τα δικαστικά και την αποζημίωση την αναλαμβάνει η ασφαλιστική.

στη μάντρα της έπεσε δεν την πάτησε την ίδια.
Αν ο λεγόμενος αρνηθεί πως έπεσε στην μάντρα (δεν υπαρχει απόδειξη πρακτικά πως επεσε) η λατοικος πρεπει να τον κυνηγήσει.
Αν η ασφαλιστική του θελει επίσης δεν αναγνωρίζει τη ζημιά στο ιδιο μηκος κυματοςκτλ κτλ
Αν στην κατάθεση του ( που προφανώς αυτο θα είπε για να τη σκαπουλαρει ) πει ναι έπεσα σε ενα άσπρο μερσεντςς πχ και τίποτε αλλο η μάντρα δεν ειναι πουθενά γραμμένη κτλ κτλ
Φυσικά μπορεί να ξεφουρνισει άμα εχει καναν καλό δικηγόρο ηθικά οδύνη και πιπες
Εν ολίγοις το ζώο με τη Βαμδη δεν τα σκάσουν τις επόμενες ημέρες και δεν βγει κι αυτός να πει μαλάκια μου κτλ αλλα συνεχίσει το ίδιο βιολί θα τους γλέντησουν για τα καλα και για τον πρόσθετο λόγο πως έκαναν ρομπα τον δήθεν ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΟΚ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom