Νέα

Damesmasaz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fokion12345
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 408
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Panos2025

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
50
Πόντοι
0
την επομενη φορα που θα πας dames εχε κατα νου πως ολες εκει γλυφουν κωλο στο χαλαρο οποτε απεφυγε φιλια μην ερθεις face to face με την κωλιλα μου
Αν εσυ θες τετοια γούστα σιγουρα υπάρχουν που τα κάνουν. Αλλα δεν το κανουν ολες οπως και δεν δίνουν ολες λοκω. Τελευταία φορά που ζήτησα τιμη μια Ρίτα απαισια ηθελε +50. Και σε αυτη που ζητησα και παλιοτερα και πρόσφατα δεν το κάνει.

stakosman54

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2024
Like
214
Πόντοι
0
Αν εσυ θες τετοια γούστα σιγουρα υπάρχουν που τα κάνουν. Αλλα δεν το κανουν ολες οπως και δεν δίνουν ολες λοκω. Τελευταία φορά που ζήτησα τιμη μια Ρίτα απαισια ηθελε +50. Και σε αυτη που ζητησα και παλιοτερα και πρόσφατα δεν το κάνει.
καθε φορα που τους δινω 70 ευρω και δηθεν δεν εχουν ρεστα κανω εξηγηση η μου γλειφεις τον κωλο και κρατας το 10ρικο για παρτη σου η μου φερνεις τα ρεστα οσες φορες το ζητησα το ελαβα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.873
Πόντοι
8.295
καθε φορα που τους δινω 70 ευρω και δηθεν δεν εχουν ρεστα κανω εξηγηση η μου γλειφεις τον κωλο και κρατας το 10ρικο για παρτη σου η μου φερνεις τα ρεστα οσες φορες το ζητησα το ελαβα
Το ίδιο θα λάβεις και αν δώσεις 60 αδερφέ, οπότε σκέψου ότι το αφήνεις μπουρμπούρι και όχι ότι κερδίζεις εξτραδακι.

skgct

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Έχει πάρει κανείς την Νάντια από dames massage... άκουσα ότι είναι καλή

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.873
Πόντοι
8.295

Μέγας Παπατζής

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
34.041
Πόντοι
5.956
Έχει πάρει κανείς την Νάντια από dames massage... άκουσα ότι είναι καλή
Γεια σου Νάντια υπερκαυλαρε...Νέα μεταγραφή στο Ντάμες είσαι να φανταστώ....Τι κουσουρι έχεις και σε προσλάβανε;
Γυάλινο ματι;
Ξύλινο ποδι;
Ψεύτικο χέρι;
Η μήπως κανένα παπαρι σαν του Σαματτα;
Διότι το συγκεκριμένο κατάστημα φημίζεται για τα κουσουρια που έχουν τα κορίτσα....

Xaramofais

Σπαμάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
163.402
Πόντοι
16.131

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Γράφω και εδώ την κριτική μου για να είναι εύκολα προσβάσιμη.Επιτέλους κάτι που αξίζει στο συγκεκριμένο μαγαζί.Στη Β.Όλγας.
Μελαχρινό πιπίνι με όμορφο πρόσωπο και σφριγηλό πετίτ κορμί,χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας με άψογες αναλογίες.Πεταχτό κωλαράκι με στητό μπόλικο βυζί για τα κιλά της,πιθανόν προϊόν σιλικόνης αλλά καλής ποιότητας τόσο στην όψη όσο και στην αφή.Λίγα τατού και ωραίο μουνάκι.Λίγο πειραγμένα χειλάκια προσώπου που όμως δεν της χαλάνε τα χαρακτηριστικά της.Εύα Ελληνίδα.

Καλό σόσιαλ κάνοντας μέτριο μασάζ.Ναζιάρα χωρίς την υπερβολή της Μιλένας.Καλή πίπα,τον παίρνει βαθιά με καλό ρυθμό χωρίς πορνοσταρικές υπερβολές.Το φουλ πρόγραμμα είναι στα 100,κάνοντας πίπα χωρίς καπότα.Με καπότα είναι στα 80.Είναι ακριβότερο το παράρτημα από το κεντρικό του Ντάμες,αλλά αξίζει €20 παραπάνω βάση εμφάνισης της Εύας τουλάχιστον.

Εν κατακλείδι καλύτερα να δώσεις 100 ή και 80 για να κάνεις σεξ με την Εύα στο Ντάμες,που είναι ομορφότερη από Χρύσα και Ναταλία του Golden που ζητάνε 200αρια,αλλά και ομορφότερη από Ντάρια και Μιλένα του Elegance που ζητάνε 150αρια.Και πιο vfm από Φένια.Και χωρίς να χρειάζεται να έχει προηγηθεί άλλη συνεδρία που αυξάνει το κόστος.

Χώρος ΟΚ.Εκεί στεγάζονταν το Massagio.

Τελευταία τροποποίηση:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Επίσης στο Ντάμες υπάρχει μια καλή περίπτωση για τρίο με Εύα και Κασσάνδρα,ξεκινώντας από 120.Προσωπικά όμως για σόλο την Κασσάνδρα δεν θα την προτιμούσα.Έχει χαλάσει λίγο το σώμα της σε σχέση με το Ζέσι που την είχα πάρει πριν από 4 χρόνια,έχοντας λίγη κυτταρίτιδα.Και πάλι είναι fuckable,αλλά θα ήταν πιο τίμιο αν είχε μείνει στα 80 χωρίς καπότα όπως τότε.Εξακολουθεί επίσης να βγάζει κάτι το ψυχρό.Θα ήταν καλό να γλυκάνει λίγο,χωρίς να υποκρίνεται.Πολύ τυπική είναι.

• Like
Αντιδράσεις: Humax

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Ξέχασα να αναφέρω ότι έχουν πεντακάθαρες πετσέτες όσες φορές έχω πάει,είτε νωρίς είτε αργά.Κάτι που μόνο στο Elegance έχω συναντήσει όσες φορές πήγα.Αν ήταν και στο Ντάμες σφραγισμένες θα ήταν ακόμα καλύτερα βέβαια.

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.912
Πόντοι
216
Ξέχασα να αναφέρω ότι έχουν πεντακάθαρες πετσέτες όσες φορές έχω πάει,είτε νωρίς είτε αργά.Κάτι που μόνο στο Elegance έχω συναντήσει όσες φορές πήγα.Αν ήταν και στο Ντάμες σφραγισμένες θα ήταν ακόμα καλύτερα βέβαια.
Η θεία Σάσα είναι εκεί ακόμα?

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Κάτι πρέπει να γίνει πάντως με το νερό στη Β.Όλγας.Είτε νωρίς μεσημέρι που έχω πάει είτε αργά το απόγευμα,ήταν κρύο.Και άντε πες τώρα είναι καλοκαίρι και το αντέχεις.Τον χειμώνα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom