Αν εσυ θες τετοια γούστα σιγουρα υπάρχουν που τα κάνουν. Αλλα δεν το κανουν ολες οπως και δεν δίνουν ολες λοκω. Τελευταία φορά που ζήτησα τιμη μια Ρίτα απαισια ηθελε +50. Και σε αυτη που ζητησα και παλιοτερα και πρόσφατα δεν το κάνει.την επομενη φορα που θα πας dames εχε κατα νου πως ολες εκει γλυφουν κωλο στο χαλαρο οποτε απεφυγε φιλια μην ερθεις face to face με την κωλιλα μου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Damesmasaz
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fokion12345
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 408
- Εμφανίσεις 114K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
stakosman54
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2024
- Like
- 214
- Πόντοι
- 0
καθε φορα που τους δινω 70 ευρω και δηθεν δεν εχουν ρεστα κανω εξηγηση η μου γλειφεις τον κωλο και κρατας το 10ρικο για παρτη σου η μου φερνεις τα ρεστα οσες φορες το ζητησα το ελαβαΑν εσυ θες τετοια γούστα σιγουρα υπάρχουν που τα κάνουν. Αλλα δεν το κανουν ολες οπως και δεν δίνουν ολες λοκω. Τελευταία φορά που ζήτησα τιμη μια Ρίτα απαισια ηθελε +50. Και σε αυτη που ζητησα και παλιοτερα και πρόσφατα δεν το κάνει.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.877
- Πόντοι
- 8.295
Το ίδιο θα λάβεις και αν δώσεις 60 αδερφέ, οπότε σκέψου ότι το αφήνεις μπουρμπούρι και όχι ότι κερδίζεις εξτραδακι.καθε φορα που τους δινω 70 ευρω και δηθεν δεν εχουν ρεστα κανω εξηγηση η μου γλειφεις τον κωλο και κρατας το 10ρικο για παρτη σου η μου φερνεις τα ρεστα οσες φορες το ζητησα το ελαβα
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.877
- Πόντοι
- 8.295
Πες μας Νάντια...σε τι είσαι καλή?Έχει πάρει κανείς την Νάντια από dames massage... άκουσα ότι είναι καλή
Πως μοιάζεις?
Ποια η ηλικία σου?
Πόσα παίρνεις?
Μέγας Παπατζής
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34.041
- Πόντοι
- 5.956
Γεια σου Νάντια υπερκαυλαρε...Νέα μεταγραφή στο Ντάμες είσαι να φανταστώ....Τι κουσουρι έχεις και σε προσλάβανε;Έχει πάρει κανείς την Νάντια από dames massage... άκουσα ότι είναι καλή
Γυάλινο ματι;
Ξύλινο ποδι;
Ψεύτικο χέρι;
Η μήπως κανένα παπαρι σαν του Σαματτα;
Διότι το συγκεκριμένο κατάστημα φημίζεται για τα κουσουρια που έχουν τα κορίτσα....
Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 163.417
- Πόντοι
- 16.131
Τύπε ΝάντιαΈχει πάρει κανείς την Νάντια από dames massage... άκουσα ότι είναι καλή
Ξέρεις γιατί η κυρία μιλφ δεν μου απαντάει
Μέγας Παπατζής
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34.041
- Πόντοι
- 5.956
Γαμημενε χαραμη....Με την κυρία μιλφ την βρίσκεις;Τύπε Νάντια
Ξέρεις γιατί η κυρία μιλφ δεν μου απαντάει![]()
Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 163.417
- Πόντοι
- 16.131
Είναι ότι πιο χοτ κυκλοφορείΓαμημενε χαραμη....Με την κυρία μιλφ την βρίσκεις;

fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 721
- Πόντοι
- 81
Έκλεισε αυτό το λαδομαγαζο;
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.218
- Πόντοι
- 481
Που τέτοια τύχη...Έκλεισε αυτό το λαδομαγαζο;
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Γράφω και εδώ την κριτική μου για να είναι εύκολα προσβάσιμη.Επιτέλους κάτι που αξίζει στο συγκεκριμένο μαγαζί.Στη Β.Όλγας.
Μελαχρινό πιπίνι με όμορφο πρόσωπο και σφριγηλό πετίτ κορμί,χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας με άψογες αναλογίες.Πεταχτό κωλαράκι με στητό μπόλικο βυζί για τα κιλά της,πιθανόν προϊόν σιλικόνης αλλά καλής ποιότητας τόσο στην όψη όσο και στην αφή.Λίγα τατού και ωραίο μουνάκι.Λίγο πειραγμένα χειλάκια προσώπου που όμως δεν της χαλάνε τα χαρακτηριστικά της.Εύα Ελληνίδα.
Καλό σόσιαλ κάνοντας μέτριο μασάζ.Ναζιάρα χωρίς την υπερβολή της Μιλένας.Καλή πίπα,τον παίρνει βαθιά με καλό ρυθμό χωρίς πορνοσταρικές υπερβολές.Το φουλ πρόγραμμα είναι στα 100,κάνοντας πίπα χωρίς καπότα.Με καπότα είναι στα 80.Είναι ακριβότερο το παράρτημα από το κεντρικό του Ντάμες,αλλά αξίζει €20 παραπάνω βάση εμφάνισης της Εύας τουλάχιστον.
Εν κατακλείδι καλύτερα να δώσεις 100 ή και 80 για να κάνεις σεξ με την Εύα στο Ντάμες,που είναι ομορφότερη από Χρύσα και Ναταλία του Golden που ζητάνε 200αρια,αλλά και ομορφότερη από Ντάρια και Μιλένα του Elegance που ζητάνε 150αρια.Και πιο vfm από Φένια.Και χωρίς να χρειάζεται να έχει προηγηθεί άλλη συνεδρία που αυξάνει το κόστος.
Χώρος ΟΚ.Εκεί στεγάζονταν το Massagio.
Μελαχρινό πιπίνι με όμορφο πρόσωπο και σφριγηλό πετίτ κορμί,χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας με άψογες αναλογίες.Πεταχτό κωλαράκι με στητό μπόλικο βυζί για τα κιλά της,πιθανόν προϊόν σιλικόνης αλλά καλής ποιότητας τόσο στην όψη όσο και στην αφή.Λίγα τατού και ωραίο μουνάκι.Λίγο πειραγμένα χειλάκια προσώπου που όμως δεν της χαλάνε τα χαρακτηριστικά της.Εύα Ελληνίδα.
Καλό σόσιαλ κάνοντας μέτριο μασάζ.Ναζιάρα χωρίς την υπερβολή της Μιλένας.Καλή πίπα,τον παίρνει βαθιά με καλό ρυθμό χωρίς πορνοσταρικές υπερβολές.Το φουλ πρόγραμμα είναι στα 100,κάνοντας πίπα χωρίς καπότα.Με καπότα είναι στα 80.Είναι ακριβότερο το παράρτημα από το κεντρικό του Ντάμες,αλλά αξίζει €20 παραπάνω βάση εμφάνισης της Εύας τουλάχιστον.
Εν κατακλείδι καλύτερα να δώσεις 100 ή και 80 για να κάνεις σεξ με την Εύα στο Ντάμες,που είναι ομορφότερη από Χρύσα και Ναταλία του Golden που ζητάνε 200αρια,αλλά και ομορφότερη από Ντάρια και Μιλένα του Elegance που ζητάνε 150αρια.Και πιο vfm από Φένια.Και χωρίς να χρειάζεται να έχει προηγηθεί άλλη συνεδρία που αυξάνει το κόστος.
Χώρος ΟΚ.Εκεί στεγάζονταν το Massagio.
Τελευταία τροποποίηση:
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Επίσης στο Ντάμες υπάρχει μια καλή περίπτωση για τρίο με Εύα και Κασσάνδρα,ξεκινώντας από 120.Προσωπικά όμως για σόλο την Κασσάνδρα δεν θα την προτιμούσα.Έχει χαλάσει λίγο το σώμα της σε σχέση με το Ζέσι που την είχα πάρει πριν από 4 χρόνια,έχοντας λίγη κυτταρίτιδα.Και πάλι είναι fuckable,αλλά θα ήταν πιο τίμιο αν είχε μείνει στα 80 χωρίς καπότα όπως τότε.Εξακολουθεί επίσης να βγάζει κάτι το ψυχρό.Θα ήταν καλό να γλυκάνει λίγο,χωρίς να υποκρίνεται.Πολύ τυπική είναι.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Ξέχασα να αναφέρω ότι έχουν πεντακάθαρες πετσέτες όσες φορές έχω πάει,είτε νωρίς είτε αργά.Κάτι που μόνο στο Elegance έχω συναντήσει όσες φορές πήγα.Αν ήταν και στο Ντάμες σφραγισμένες θα ήταν ακόμα καλύτερα βέβαια.
Gangbanger96
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 1.912
- Πόντοι
- 216
Η θεία Σάσα είναι εκεί ακόμα?Ξέχασα να αναφέρω ότι έχουν πεντακάθαρες πετσέτες όσες φορές έχω πάει,είτε νωρίς είτε αργά.Κάτι που μόνο στο Elegance έχω συναντήσει όσες φορές πήγα.Αν ήταν και στο Ντάμες σφραγισμένες θα ήταν ακόμα καλύτερα βέβαια.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Η θεία Σάσα αν είναι κάπου,βρίσκεται στο κεντρικό της Εγνατίας.Εγώ μιλάω για το υποκατάστημα της Β.ΌλγαςΗ θεία Σάσα είναι εκεί ακόμα?
Gangbanger96
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 1.912
- Πόντοι
- 216
Έχεις πάρει την κυρία?Η θεία Σάσα αν είναι κάπου,βρίσκεται στο κεντρικό της Εγνατίας.Εγώ μιλάω για το υποκατάστημα της Β.Όλγας
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Όχι,δεν έχω πάει ποτέ στο κεντρικόΈχεις πάρει την κυρία?
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 4K