Νέα

Damesmasaz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fokion12345
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 343
  • Εμφανίσεις 85K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.268
Πόντοι
3.556
την επομενη φορα που θα πας dames εχε κατα νου πως ολες εκει γλυφουν κωλο στο χαλαρο οποτε απεφυγε φιλια μην ερθεις face to face με την κωλιλα μου
Δε πάω dames φίλτατε λυπάμαι πολύ

Panos2025

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
50
Πόντοι
0
ισχυει για ζενια επειδη ειναι σπασμενη στο προσωπο και μοιαζει λιγο με τρανς φοβηθηκα να την παρω καποιες φορες αλλα την τελευταια φορα που πηγα δοκιμασα και εμεινα φουλ ευχαριστημενος λιγο το ψευτικο βυζι με χαλασε στην αφη που ειναι σκληρο αλλα κατα τ αλλα δεν μασαει πουθενα την εβαλα να μου γλειψει κωλο μασχαλες ποδια και το εκανε προθυμα στο 60αρι

Να βάλουμε σε τάξη κάποια πράγματα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων...Πρώτα απ' όλα, δεν ανέχομαι από κανέναν και σε καμία περίπτωση να αναφέρουν οτιδήποτε περί καθαριότητας επί προσωπικού, προσβάλλοντας άτομα και συνειδήσεις! Στο συγκεκριμένο ραντεβού ήμουν ήδη "μπανιαρισμένος" και ξαναέκανα εκεί, στο χώρο, όπως και όταν τελείωσε η συνάντηση και πριν αποχωρήσω, ξαναέκανα (εννοείται)! Δεύτερον, η συγκεκριμένη ήρθε στο δωμάτιο, ξεντύθηκε μπροστά μου, άρα δεν ισχύει ότι είχε κάνει μπάνιο αναφορικά με ΄ότι έγραψα περί γλείψιμου κλπ. Θα πρέπει να γίνει συνείδηση όλων αυτών των μασαζεργατριών ότι όταν τελειώνουμε μ' έναν πελάτη και ξεκινούμε μ' έναν άλλο, ότι πρέπει να πλενόμαστε γιατί ιδρώνουμε κλπ καθαρίζοντας την επίμαχη περιοχή, ειδικά αν θέλεις να γλείψεις τη κοπέλα! Από τη στιγμή που μπήκα στο δωμάτιο για να ντυθώ μέχρι την αποχώρησή μου από τον χώρο, δεν παρατήρησα ότι μπήκε στο μπάνιο για να πλυθεί (η πόρτα ήταν ακριβώς απέναντι-το "πλύσιμο" που ε΄κανε ήταν με...μωρομάντηλα-"γελάει ο κόσμος"), αλλά τελικά είδα ότι είχε ήδη ντυθεί και βρισκόταν στο σαλόνι συνομιλώντας με την Ελένη, την α΄λλη κοπέλα. Η περιγραφή μου ήταν ακριβέστατη και περιέγραψα με τρόπο πολύ παραστατικό τις εντυπώσεις μου. Δεν γίνεται να συμφωνούμε με όλους και

Να βάλουμε σε τάξη κάποια πράγματα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων...Πρώτα απ' όλα, δεν ανέχομαι από κανέναν και σε καμία περίπτωση να αναφέρουν οτιδήποτε περί καθαριότητας επί προσωπικού, προσβάλλοντας άτομα και συνειδήσεις! Στο συγκεκριμένο ραντεβού ήμουν ήδη "μπανιαρισμένος" και ξαναέκανα εκεί, στο χώρο, όπως και όταν τελείωσε η συνάντηση και πριν αποχωρήσω, ξαναέκανα (εννοείται)! Δεύτερον, η συγκεκριμένη ήρθε στο δωμάτιο, ξεντύθηκε μπροστά μου, άρα δεν ισχύει ότι είχε κάνει μπάνιο αναφορικά με ΄ότι έγραψα περί γλείψιμου κλπ. Θα πρέπει να γίνει συνείδηση όλων αυτών των μασαζεργατριών ότι όταν τελειώνουμε μ' έναν πελάτη και ξεκινούμε μ' έναν άλλο, ότι πρέπει να πλενόμαστε γιατί ιδρώνουμε κλπ καθαρίζοντας την επίμαχη περιοχή, ειδικά αν θέλεις να γλείψεις τη κοπέλα! Από τη στιγμή που μπήκα στο δωμάτιο για να ντυθώ μέχρι την αποχώρησή μου από τον χώρο, δεν παρατήρησα ότι μπήκε στο μπάνιο για να πλυθεί (η πόρτα ήταν ακριβώς απέναντι-το "πλύσιμο" που ε΄κανε ήταν με...μωρομάντηλα-"γελάει ο κόσμος"), αλλά τελικά είδα ότι είχε ήδη ντυθεί και βρισκόταν στο σαλόνι συνομιλώντας με την Ελένη, την α΄λλη κοπέλα. Η περιγραφή μου ήταν ακριβέστατη και περιέγραψα με τρόπο πολύ παραστατικό τις εντυπώσεις μου. Δεν γίνεται να συμφωνούμε με όλους και με όλα!
Φιλε πάντως επιμένεις ότι μπαινει με τα ρουχα της και ξεντυνετε μέσα στο δωμάτιο...Εγω πάλι ήμουν πριν 1 εβδ με την ιδια περασα,την Μελινα. Ηταν παρόν και μια καινούρια Αλβανιδα, και μια αλλη ακομα πιο αδυνατη Ρωσίδα. Δεν συγκράτησα όνομα, η μια ηταν Ελενη. Ηταν πολυ αδύνατες για τα γουστα μου. Με καλωσόρισε η Μελινα παντα χαμογελαστή ντυμένη με ενα μαυρο φορεμα κοντο μαύρο ανοιχτο ολο μπροστα να φαινονται οι ωραιες της βυζαρες. Με εβαλε στο δωμάτιο,εκανα μπανιο και μετά ηρθε και αυτη με μια πετσέτα γύρω της φρεσκομπανιαρισμενη! Και ετσι πάντα την θυμαμαι να μπαίνει στο δωματιο! Η αληθεια ειναι οτι την ψαρεψα λεγοντας της να κρατήσει τα τακουνια της αλλα μου ειπε οτι κανουν θόρυβο κάτω και επισης δεν μπορει να κανει καλο μασαζ με αυτά αλλά μπορει να τα φορεσει αν θελω να κατσω στην καρεκλα η σε σταση ορθια και στα 4. Εβγαλε την πετσέτα της και μου εκανε μασαζ δυνατο στην πλάτη και αυχενα εχοντας ερθει μπροστα στο κεφαλι μου και τα βυζια της ακουμπουσαν το κεφαλι μου οταν εσκιβε. Μου έκανε την θεϊκή της πίπα αργα και βαθια οπως μου αρεσει. Τα τακουνια τα φορεσε οταν την πηρα στα 4. Με λιγα λόγια λες π@π@ριες. Πιο πεντακαθαρη στο Damez δεν έχει. Εσυ κατι δεν εκανες σωστά. Αν εσυ εισαι παλιός 1 εγω ειμαι 100.

Panos2025

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
50
Πόντοι
0
την επομενη φορα που θα πας dames εχε κατα νου πως ολες εκει γλυφουν κωλο στο χαλαρο οποτε απεφυγε φιλια μην ερθεις face to face με την κωλιλα μου
Αν εσυ θες τετοια γούστα σιγουρα υπάρχουν που τα κάνουν. Αλλα δεν το κανουν ολες οπως και δεν δίνουν ολες λοκω. Τελευταία φορά που ζήτησα τιμη μια Ρίτα απαισια ηθελε +50. Και σε αυτη που ζητησα και παλιοτερα και πρόσφατα δεν το κάνει.

stakosman54

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2024
Like
216
Πόντοι
0
Αν εσυ θες τετοια γούστα σιγουρα υπάρχουν που τα κάνουν. Αλλα δεν το κανουν ολες οπως και δεν δίνουν ολες λοκω. Τελευταία φορά που ζήτησα τιμη μια Ρίτα απαισια ηθελε +50. Και σε αυτη που ζητησα και παλιοτερα και πρόσφατα δεν το κάνει.
καθε φορα που τους δινω 70 ευρω και δηθεν δεν εχουν ρεστα κανω εξηγηση η μου γλειφεις τον κωλο και κρατας το 10ρικο για παρτη σου η μου φερνεις τα ρεστα οσες φορες το ζητησα το ελαβα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.480
Πόντοι
7.095
καθε φορα που τους δινω 70 ευρω και δηθεν δεν εχουν ρεστα κανω εξηγηση η μου γλειφεις τον κωλο και κρατας το 10ρικο για παρτη σου η μου φερνεις τα ρεστα οσες φορες το ζητησα το ελαβα
Το ίδιο θα λάβεις και αν δώσεις 60 αδερφέ, οπότε σκέψου ότι το αφήνεις μπουρμπούρι και όχι ότι κερδίζεις εξτραδακι.

skgct

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Έχει πάρει κανείς την Νάντια από dames massage... άκουσα ότι είναι καλή

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.480
Πόντοι
7.095
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
17.040
Πόντοι
3.506
Έχει πάρει κανείς την Νάντια από dames massage... άκουσα ότι είναι καλή
Γεια σου Νάντια υπερκαυλαρε...Νέα μεταγραφή στο Ντάμες είσαι να φανταστώ....Τι κουσουρι έχεις και σε προσλάβανε;
Γυάλινο ματι;
Ξύλινο ποδι;
Ψεύτικο χέρι;
Η μήπως κανένα παπαρι σαν του Σαματτα;
Διότι το συγκεκριμένο κατάστημα φημίζεται για τα κουσουρια που έχουν τα κορίτσα....

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.769
Πόντοι
3.846
Γράφω και εδώ την κριτική μου για να είναι εύκολα προσβάσιμη.Επιτέλους κάτι που αξίζει στο συγκεκριμένο μαγαζί.Στη Β.Όλγας.
Μελαχρινό πιπίνι με όμορφο πρόσωπο και σφριγηλό πετίτ κορμί,χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας με άψογες αναλογίες.Πεταχτό κωλαράκι με στητό μπόλικο βυζί για τα κιλά της,πιθανόν προϊόν σιλικόνης αλλά καλής ποιότητας τόσο στην όψη όσο και στην αφή.Λίγα τατού και ωραίο μουνάκι.Λίγο πειραγμένα χειλάκια προσώπου που όμως δεν της χαλάνε τα χαρακτηριστικά της.Εύα Ελληνίδα.

Καλό σόσιαλ κάνοντας μέτριο μασάζ.Ναζιάρα χωρίς την υπερβολή της Μιλένας.Καλή πίπα,τον παίρνει βαθιά με καλό ρυθμό χωρίς πορνοσταρικές υπερβολές.Το φουλ πρόγραμμα είναι στα 100,κάνοντας πίπα χωρίς καπότα.Με καπότα είναι στα 80.Είναι ακριβότερο το παράρτημα από το κεντρικό του Ντάμες,αλλά αξίζει €20 παραπάνω βάση εμφάνισης της Εύας τουλάχιστον.

Εν κατακλείδι καλύτερα να δώσεις 100 ή και 80 για να κάνεις σεξ με την Εύα στο Ντάμες,που είναι ομορφότερη από Χρύσα και Ναταλία του Golden που ζητάνε 200αρια,αλλά και ομορφότερη από Ντάρια και Μιλένα του Elegance που ζητάνε 150αρια.Και πιο vfm από Φένια.Και χωρίς να χρειάζεται να έχει προηγηθεί άλλη συνεδρία που αυξάνει το κόστος.

Χώρος ΟΚ.Εκεί στεγάζονταν το Massagio.

Τελευταία τροποποίηση:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.769
Πόντοι
3.846
Επίσης στο Ντάμες υπάρχει μια καλή περίπτωση για τρίο με Εύα και Κασσάνδρα,ξεκινώντας από 120.Προσωπικά όμως για σόλο την Κασσάνδρα δεν θα την προτιμούσα.Έχει χαλάσει λίγο το σώμα της σε σχέση με το Ζέσι που την είχα πάρει πριν από 4 χρόνια,έχοντας λίγη κυτταρίτιδα.Και πάλι είναι fuckable,αλλά θα ήταν πιο τίμιο αν είχε μείνει στα 80 χωρίς καπότα όπως τότε.Εξακολουθεί επίσης να βγάζει κάτι το ψυχρό.Θα ήταν καλό να γλυκάνει λίγο,χωρίς να υποκρίνεται.Πολύ τυπική είναι.

• Like
Αντιδράσεις: Humax

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.769
Πόντοι
3.846
Ξέχασα να αναφέρω ότι έχουν πεντακάθαρες πετσέτες όσες φορές έχω πάει,είτε νωρίς είτε αργά.Κάτι που μόνο στο Elegance έχω συναντήσει όσες φορές πήγα.Αν ήταν και στο Ντάμες σφραγισμένες θα ήταν ακόμα καλύτερα βέβαια.

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.195
Πόντοι
206
Ξέχασα να αναφέρω ότι έχουν πεντακάθαρες πετσέτες όσες φορές έχω πάει,είτε νωρίς είτε αργά.Κάτι που μόνο στο Elegance έχω συναντήσει όσες φορές πήγα.Αν ήταν και στο Ντάμες σφραγισμένες θα ήταν ακόμα καλύτερα βέβαια.
Η θεία Σάσα είναι εκεί ακόμα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom