Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Kai οχι μονο !!!!!!!!!!!κολογριες ετοιμαστηται ο ρομπερτο στελνει roxy![]()
![]()
![]()
σωστο το αλανι!και για ενημερωση του λεω οτι η συγκεκριμενη [size=20pt]μπαμπινο λεει σε ολους[/size]....α...
χαθηκαμε ρεεε...ελα ρε τρελιαρη τι εγινε?
φιλε μου,μεσα στο ιντερνετ..ο καθεις οτι μπουρδα και κατηγορια θελει την λεει..το τυπακι που πεταξε την μπουρδα ας κανει μια βολτα να δει σε γυμναστηρια κατι 40ρηδες να του φυγει η μαγκια..και μετα ας καπνισει κανα τσιγαριλικι..
Πέρα από αυτό θα συμφωνήσω με τον Έκτορα ότι δεν έχει να κάνει μόνο η ηλικία αφού μπορεί να είσαι 27 ή 17 και να είσαι χοντρός, λίγδης και άσχημος.
Ας ανοιξουμε και ενα threadaki στην Αγγλικη να μπορουν να κοριτσα να γραφουν για τους πελατες τους .
Θα ηταν πολυ μεγαλη κινηση πρωτοποριακη.
Εκει να δεις γελια.![]()
![]()
![]()
Εγώ θα έλεγα να μας υποβάλουν και το E1, E3 Κλπ...σε αυτό το άθλημα περισσότερο ρόλο παίζει πόσα μπορείς να διαθέσεις παρά πόσο χρονών είσαι. Τι να τα κάνεις τα χρόνια εάν δεν μπορείς να χαλάσεις μία? ¨Όπως οι ταξιτζήδες, που σου λένε ότι είναι οι καλύτεροι οδηγοί, επειδή οδηγούν 50 χρόνια....1η, 2α, Ομόνοια Σύνταγμα.η αληθεια ειναι οτι γουσταρα πιο πολυ την αναμονη παρα το μετα...
παντως αν και ηταν το πρωτο μου CT και δεν εχω μετρο συγκρισης μπορω να πω οτι μαλλον αξιζει τον κοπο.
μια παρατηρηση που θα ηθελα να κανω ειναι πως οσοι παραθετουν κριτικες θα πρεπει τουλαχιστο να αναγραφουν και την ηλικια τους για να καταλαβαινουν οσοι διαβαζουν κατι παραπανω οσον αφορα την πειρα, η οποια παει αναλογικα με την ηλικια συνηθως.
Και 37 χρονών να ήσουν, τα ίδια θα σου έλεγε. Εάν ήσουν 47, θα σου έλεγε ότι είσαι ο μοναδικός μεγάλος που νιώθει ωραία μαζί του, καλύτερα μάλιστα από ότι με τους πιτσιρικάδες. In short, ότι και να σου έλεγε, θα το πίστευες.εγω ας πουμε ειμαι27ετων και η Δομηνικη μου ειπε πως ημουν ο μικροτερος που ειχε παει σε αυτο το τουρ...
Νάτο!και η κοπελα ειναι 22-23 μονο.
Γιατί αυτό διαφημίζει και γ' αυτό πληρώνεται μήπως?......ηθελα να ηξερα ποσο χρονων ειναι καποιοι τυποι που λενε οτι δεν τους φιλουσε καθολου ή λιγοτερο απ οσο θα ηθελαν... εε βεβαια αμα εισαι 40 και 50 γιατι να θελει μια 22αχρονη να σε φιλησει κιολας?
Εγώ το είπα, ότι και να σου έλεγε θα το πίστευες. Καμία άρρωστη γιαγιά/παππού κλπ μήπως είχε?sorry που ειμαι σκληρος αλλα επρεπε να τα πω αν και πιθανοτατα δεν το βλεπω να δημοσιευεται... την λυπηθηκατην κοπελα
Εμφανιστηκε η Μογγολα να σου και ο thibet.Yorgos... respect!
god bless you all!
Εμφανιστηκε η Μογγολα να σου και ο thibet.![]()
![]()
![]()
και απο ιταλικη γρι φιλε μου,γιατι τυγχανει να την μιλαω και αυτην την γλωσσαΕμενα η μονη μου απορια σε ολα τα παραπανω ειναι σε τι γλωσσα τα ελεγε ολα αυτα το κοριτσι μας μιας και μονο Bambino θυμαμαι οτι ελεγε .
ΕΚΤΟς ΕΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕ Η ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ !!!!!!!!!!![]()
Γιατι απο την Αγγλικη και την Γερμανικη απο οτι θυμαμαι ΓΡΙ .
Εμενα η μονη μου απορια σε ολα τα παραπανω ειναι σε τι γλωσσα τα ελεγε ολα αυτα το κοριτσι μας μιας και μονο Bambino θυμαμαι οτι ελεγε .
ΕΚΤΟς ΕΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕ Η ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ !!!!!!!!!!![]()
Γιατι απο την Αγγλικη και την Γερμανικη απο οτι θυμαμαι ΓΡΙ .
Και αν οχι ετσι thibet .
Τοτε μαλλων στα Σλοβακικα θα τα ειπανε τα παιδια !!!!!!!!!!!!!