pantelisathina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 1.244
- Πόντοι
- 201
Μέσα στο μουνι και πάνω στα μουνόχειλα....
Καύλα φίλε ασπρισμα στα μουνόχειλαΜέσα στο μουνι και πάνω στα μουνόχειλα....
Θα γούσταρες να την δεις με χυσια από γαμια τις μέσα στην μουναρα τιςΜέσα στο μουνι και πάνω στα μουνόχειλα....
Δεν θα με χάλαγε ....Θα γούσταρες να την δεις με χυσια από γαμια τις μέσα στην μουναρα τις
ετσιΕμένα η καυλιάρα χωρισμένη που πηδάω, μετά από 3 παιδιά έχει βάλει σπιράλ. Απόλαυση να γαμάς ακάποτα, και να τα νιώθει μέσα της ζεστά
Στείλε καμιά φωτό με χυμέναΚαλυτερο χυσιμο απο αυτο αναμεσα στα βυζια δεν υπαρχει.
Η τωρινη μου γκομενα εχει μεγαλα και το ευχαριστίεμαι
ΚαυλαααΣκέτη καύλα είναι να την έχεις από πάνω,να την σηκώνεις λίγο και όπως χύνεις να κάθεται πάλι πάνω....
Ξεκώλιασε τη, χύσιμο στη μάπα και αστη να ψάχνεται μετάπριν παντρευτούμε τα κατάπινε και μου έδινε κώλο συχνά,
μετά τον γάμο σταμάτησε να τα καταπίνει κ να κάνει τσιμπούκια, αλλα συνέχισε να δίνει κώλο για 2 χρόνια,
μετά σταμάτησε να δίνει κώλο, με καβαλάει κ όσο δίνει μουνί θέλει ταυτόχρονα δονητή ή δαχτυλο στο κώλο.
τα τελευταία 2,5 χρόνια μου κάθεται μια φορα το μήνα ή το διμηνο και αυτό με παρακάλια κ πίεση από τη μεριά μου.
μεγααααλη καριόλα η σύζυγός μου.
Μακριά από καριόλες!
Για αυτό θέλουν ασταμάτητο ξέσκισμα χωρίς υποχωρήσεις όπως ξεκινάς να συνεχίζεις γιατί με τα χρόνια αρχίζουν οι εκπτώσεις....Ξεκώλιασε τη, χύσιμο στη μάπα και αστη να ψάχνεται μετά
ερχομαι να την γλυψω χυμενη!!Την χύνω πάνω στα βυζια και στα υπέροχα δαχτυλάκια της στο πόδια
Δεν ειναι καριολα απλα τα δινει αλλου..πριν παντρευτούμε τα κατάπινε και μου έδινε κώλο συχνά,
μετά τον γάμο σταμάτησε να τα καταπίνει κ να κάνει τσιμπούκια, αλλα συνέχισε να δίνει κώλο για 2 χρόνια,
μετά σταμάτησε να δίνει κώλο, με καβαλάει κ όσο δίνει μουνί θέλει ταυτόχρονα δονητή ή δαχτυλο στο κώλο.
τα τελευταία 2,5 χρόνια μου κάθεται μια φορα το μήνα ή το διμηνο και αυτό με παρακάλια κ πίεση από τη μεριά μου.
μεγααααλη καριόλα η σύζυγός μου.
Μακριά από καριόλες!
Ντοκουμέντα!?Μέσα στο μουνι και πάνω στα μουνόχειλα....