Νέα

Αποχή από εκσπερμάτωση

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
4
Like
570
Πόντοι
36
Πόσες ώρες (ή μέρες) έχετε αντέξει το ρεκορ σας απο το να μην χύσετε; (ούτε σεξ ούτε μαλακία)
Τι αίσθημα σας είχε η αναμονή; Υποφέρατε, το κάνατε ξεκούραστα, καταναγκαστικά, τα αρχίδια τα νιώθατε πρησμένα/φουσκωμένα, δεν το έχετε δοκιμάσει ποτέ, το κάνετε πριν από μεγάλα γαμήσια με την γκόμενα ή κάποιο εσκορτ; Βλέπατε βελτίωση στο χύσιμο στο τίναγμα και στην ποσότητα; Αξίζει τον κόπο, ή κάθε φορά που νιώθουμε την ανάγκη πρέπει να χύνουμε χωρίς να περιμένουμε να περάσει το "χρονικό οριο" που θέλουμε.Για πείτε τις εμπειρίες σας
Δεν υπαρχει λογος να μπεις σε αυτη τη διαδιακασια.Οταν σου ερθει καντο. Μην υποβαλεις στον οργανισμο σου κατι τετοιο

OP
OP
Δ
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.728
Πόντοι
456
Δεν υπαρχει λογος να μπεις σε αυτη τη διαδιακασια.Οταν σου ερθει καντο. Μην υποβαλεις στον οργανισμο σου κατι τετοιο
οντως..απλα νομιζα οτι ειχε αποτελεσμα στην ποσοτητα του χυσιματος αν απεχεις πολυ

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.993
Πόντοι
216
πόσο πρεπει να κανουμε αποχή για να εχουμε πολυ καλα αποτελεσματα σε ποιοτητα στυσης και σπερματος?

2002

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
424
Πόντοι
21
Για μένα 10 με 14 μέρες για μεγάλο peak αλλιώς ανά 3 μερες.Οταν δεν τον παίζεις και δεν γαμας είναι η μεγαλύτερη ντοπα για το σώμα παρότι δεν μου αρέσει τέτοια αποχη

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
5.785
Πόντοι
3.066
πόσο πρεπει να κανουμε αποχή για να εχουμε πολυ καλα αποτελεσματα σε ποιοτητα στυσης και σπερματος?
Φίλε πριν από αρκετά χρόνια είχα κάποια θέματα προσωπικά, ψυχολογικά, κλπ, που επηρέασαν την ποιότητα της στύσης μου. Η γιατριά μου; Βάρη, αερόβιο, προσοχή της διατροφής και η μαλακία κόπηκε μαχαίρι. Δεν έγινα ο Ρόκο φυσικά, είδα όμως πολύ μεγάλη διαφορά.

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.993
Πόντοι
216
Φίλε πριν από αρκετά χρόνια είχα κάποια θέματα προσωπικά, ψυχολογικά, κλπ, που επηρέασαν την ποιότητα της στύσης μου. Η γιατριά μου; Βάρη, αερόβιο, προσοχή της διατροφής και η μαλακία κόπηκε μαχαίρι. Δεν έγινα ο Ρόκο φυσικά, είδα όμως πολύ μεγάλη διαφορά.
εγω τον παιζω σχεδόν καθημερινα αλλα παρατηρώ οτι η στυση δεν ειναι και 100% σκληρή οπως παλιοτερα.Βεβαια θα μου πεις περνάνε τα χρόνια αλλα μαλλον ειναι επειδη δεν προσεχω τι τρωω.Παντως χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι η αποχή κανει καλό μαλλον κι οχι κακό οπως λενε μερικοι οτι μειωνει την γονιμοτητα ολη αυτη η αδρανεια κτλ.Θα δοκιμασω αρχικα να κανω μια αποχή απο μαλακία και σεξ για 3 μερες μηπως δω καποια διαφορα

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
5.785
Πόντοι
3.066
εγω τον παιζω σχεδόν καθημερινα αλλα παρατηρώ οτι η στυση δεν ειναι και 100% σκληρή οπως παλιοτερα.Βεβαια θα μου πεις περνάνε τα χρόνια αλλα μαλλον ειναι επειδη δεν προσεχω τι τρωω.Παντως χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι η αποχή κανει καλό μαλλον κι οχι κακό οπως λενε μερικοι οτι μειωνει την γονιμοτητα ολη αυτη η αδρανεια κτλ.Θα δοκιμασω αρχικα να κανω μια αποχή απο μαλακία και σεξ για 3 μερες μηπως δω καποια διαφορα
Αν αυνανίζεσαι συχνά και το κόψεις μαχαίρι η πρώτη εβδομάδα θα είναι εφιάλτης. Μετά όμως το σώμα θα ηρεμήσει και θα συνηθίσει. Την επόμενη φορά στον αγώνα θα δεις διαφορά. Αυτό φυσικά ισχύει αν δεν υπάρχει κάτι οργανικό από πίσω που να επηρεάζει την στύση σου.

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
1.254
Πόντοι
206
ποσο ετων εισαι?αν εισαι πανω απο 40 λογικο...
εγω το καθιερωσα 3-4 φορες την βδομαδα ,εκτος αν πηδηξω στο ενδιαμεσο ,οποτε αφαιρω μια μαλακια για καθε γαμησι...αν δεν εχω ορεξη ουτε να τον μυρισω.

tribute

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
0
εχω παρατηρησει οτι η αποχη μετα τις 2-3 μερες δυσκολευει, ιδιως αν συνηθισεις και τον παιζεις. μετα περναει στη σκεψη μου ολη μερα και σκεφτομαι το σεξ κατα την διαρκεια της μερας μεχρι την εκσπερματωση, επισης εχω παρατηρησει κοιμαμαι λιγοτετερο με την αποχη. οποτε εκει ζυγιζεις να κανεις σεξ αντι να τον παιξεις που σε ενδιαφερει απλα να ξελαφρωσεις. μεσα στις λιγες μερες αποχη καποιες στιγμες που δεν εισαι απασχολημενος και βρεις ευκαιρια ειναι ευκολο να τον παιξεις με κατι απλο που θα δεις.

ακομα και μια πιπα να σου παρουν και τελειωσεις ειναι αρκετο για να ξελαμπικαρεις μετα τις λιγες μερες αποχη.

• Like
Αντιδράσεις: Y13

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.915
Πόντοι
456
ποσο ετων εισαι?αν εισαι πανω απο 40 λογικο...
εγω το καθιερωσα 3-4 φορες την βδομαδα ,εκτος αν πηδηξω στο ενδιαμεσο ,οποτε αφαιρω μια μαλακια για καθε γαμησι...αν δεν εχω ορεξη ουτε να τον μυρισω.
Αν είσαι πάνω από 40 και τον παίζεις σχεδόν κάθε μέρα, δεν υπάρχει περίπτωση να γαμήσεις καλά άμα σου κάτσει μουνί μέσα στη βδομάδα.

Θέλει 2,3 μέρες αποχή για να μαζέψει το ζουμί και να πας ορεξατος στο σεξ.

Rori Talagan

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Like
447
Πόντοι
21

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.957
Ο αντρικός οργανισμός είναι κατασκευασμενος να εκτονώνεται σεξουαλικα είτε με κανονική πράξη είτε με αυτοικανοποιηση,ας το πούμε λαϊκά κρατάς σε φόρμα το αναπαραγωγικο σύστημα.
Η θρησκεία έλεγε απαγορεύεται ο αυνανισμός και οι σεξουαλικες πράξεις πριν τον γάμο,όμως στην πράξη αυτό ευνούχισε τους άντρες.
Αρχικά όταν εκσπερματωνει ο οργανισμός όλα τα αναπαραγωγικα όργανα λειτουργούν,αιμάτωση του πέους,εκγύμναση του προστάτη,λειτουργία κύστης και όλων των αιμοφόρων αγγείων, ορμονική αποβολή τεστοστερόνης στο σπέρμα και ορμονικης αναπαραγωγής νέας,επίσης απώλεια προστατικων υγρών και παραγωγής νέας μιας και αν δεν αποβαλωνται κάνουν κακό στον προστάτη,επίσης απώλεια παλιών σπερματοζωαριων και αναπαραγωγής νέων

Με λίγα λόγια η αποχή δεν κάνει καλό αλλά ακριβώς το αντίθετο κάνει κακό έως πολύ κακό στο αναπαραγωγικο σύστημα,επίσης η διατάραξη των ορμονών φέρνει και ψυχολογικά προβλήματα στον άντρα όπως κατάθλιψη μελαγχολία κλπ
Η αποχή όπως λέει η θρησκεία γίνεται πρώτον για να παντρευτεί γρήγορα ένας πιστός με σκοπό να αυξήσει το κοινό, δεύτερον η μακροχρόνια αποχή θα τον κάνει σεξουαλικα μη επιθετικό μη ενεργό στη σεξουαλικη ζωή το σώμα θα προσαρμοστεί να μην θέλει σεξ

Πολλοί θα πουν κάθε πότε και πόσο πρέπει να χυνει ενας οργανισμός.
Όσο πιο πολύ χυνει τόσο πιο εκγύμνασμενος θα είναι,αρκεί να μην υπερβαίνει τις 4 μέρες αποχής,τόσο χρειάζεται για να γίνει η πλήρης αύξηση των σπερματοζωαριων

Οπότε μέγιστη αποχή 4-5 ημερων

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.389
Πόντοι
10.656
Με γρηγορους υπολογισμους, σε ολη μου τη ζωη μεχρι στιγμης εχω εκσπερματισει ποσοτητα ιση με περιπου το μισο μου βαρος :coffee: Με επισης γρηγορους υπολογισμους, δεδομενου οτι με την ζωη που κανω δεν θα μακροημερευσω, οριακα προλαβαινω να πιασω το συνολικο μου βαρος σε σπερμα, πριν τα κακαρωσω :coffee:

Beat that motherfuckers

Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
6.183
Πόντοι
7.195
Επειδή βλέπω μερικοί τα λιώνετε τα πουλάκια σας και έχετε και θεωρία ότι τα γυμνάζετε... Πρώτο, η προπόνηση χρειάζεται αλλά η υπερπροπόνηση αφήνει ζημιές, εδώ θα την πάθετε στα αγγεία και στα 45 θασαστε ερείπια. Δεύτερο, συνηθίζοντας στο σκληρό ερεθισμό της χούφτας θα πρέπει κομπρεσεράκηδες στο μουνί και πάλι θα δυσκολεύεστε να χύσετε.
Όχι μαλακία πάνω από μιά φορά τη βδομάδα, και ποτέ τελείωμα με το χέρι όταν γαμάτε.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.389
Πόντοι
10.656
Επειδή βλέπω μερικοί τα λιώνετε τα πουλάκια σας και έχετε και θεωρία ότι τα γυμνάζετε... Πρώτο, η προπόνηση χρειάζεται αλλά η υπερπροπόνηση αφήνει ζημιές, εδώ θα την πάθετε στα αγγεία και στα 45 θασαστε ερείπια.
θα συμφωνησω για τα αγγεια, κατα καιρους βρισκω μικρα "κορδονια" σε μεγεθος κλωστης εκει κατω, που μονο εγω μπορω να ψηλαφισω επειδη γνωριζω το πουλι μου. Φευγουν μετα απο μικρη αποχη, πρεπει να εισαι μεγιστος μαλακας αν συνεχιζεις να βαρας ενω βλεπεις οτι κατι παει στραβα και τραυματιστηκες. Βεβαια μπορει να το παθεις και απο το σεξ, οχι μονο με μαλακια. Εντονοι ρυθμοι, στενα προφυλακτικα, στενες τρυπες κτλ.

Δεύτερο, συνηθίζοντας στο σκληρό ερεθισμό της χούφτας θα πρέπει κομπρεσεράκηδες στο μουνί και πάλι θα δυσκολεύεστε να χύσετε.
Όχι μαλακία πάνω από μιά φορά τη βδομάδα, και ποτέ τελείωμα με το χέρι όταν γαμάτε.
εδω θα διαφωνησω, πρωτο προβλημα ειναι οι τσοντες που ερεθιζουν δυσαναλογα τον εγκεφαλο και οχι τοσο η συνηθεια της χουφτας αυτης καθεαυτης. Οπως και να χει, εχω ξαναγραψει οτι η μαλακια με καποιου ειδους λιπαντικο "βολευει" περισσοτερο (ειδικα για οσους απο εμας εχουμε περιτομη), γιατι μειωνεις και την τριβη που ερεθιζει, και η αισθηση μιμειται το σεξ, αντι για την εξιδανικευση της χουφτας που πιεζει τα νευρα.

2 φορες την εβδομαδα εκσπερματιση ειναι το ιδανικο (ειτε σεξ, ειτε μαλακια, ειτε μιξ), για παραδειγμα και το σπερμοδιαγραμμα πρεπει να γινεται με 3-4 μερες αποχη, ο αντρικος οργανισμος ειναι φτιαγμενος για να παρεχει τα πιο "ζωηρα" σπερματοζωαρια 2 φορες την εβδομαδα, αρα με δυο φορες την εβδομαδα βρισκεσαι στο υγιες κομματι, με μονο μια εχει μπαγιατεψει :coffee: Ο οργανισμος σου ξερει καλυτερα. Ασε που εχεις και τον προστατη σου σε εγρηγορση.

Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
6.183
Πόντοι
7.195
θα συμφωνησω για τα αγγεια, κατα καιρους βρισκω μικρα "κορδονια" σε μεγεθος κλωστης εκει κατω, που μονο εγω μπορω να ψηλαφισω επειδη γνωριζω το πουλι μου. Φευγουν μετα απο μικρη αποχη, πρεπει να εισαι μεγιστος μαλακας αν συνεχιζεις να βαρας ενω βλεπεις οτι κατι παει στραβα και τραυματιστηκες. Βεβαια μπορει να το παθεις και απο το σεξ, οχι μονο με μαλακια. Εντονοι ρυθμοι, στενα προφυλακτικα, στενες τρυπες κτλ.

εδω θα διαφωνησω, πρωτο προβλημα ειναι οι τσοντες που ερεθιζουν δυσαναλογα τον εγκεφαλο και οχι τοσο η συνηθεια της χουφτας αυτης καθεαυτης. Οπως και να χει, εχω ξαναγραψει οτι η μαλακια με καποιου ειδους λιπαντικο "βολευει" περισσοτερο (ειδικα για οσους απο εμας εχουμε περιτομη), γιατι μειωνεις και την τριβη που ερεθιζει, και η αισθηση μιμειται το σεξ, αντι για την εξιδανικευση της χουφτας που πιεζει τα νευρα.

2 φορες την εβδομαδα εκσπερματιση ειναι το ιδανικο (ειτε σεξ, ειτε μαλακια, ειτε μιξ), για παραδειγμα και το σπερμοδιαγραμμα πρεπει να γινεται με 3-4 μερες αποχη, ο αντρικος οργανισμος ειναι φτιαγμενος για να παρεχει τα πιο "ζωηρα" σπερματοζωαρια 2 φορες την εβδομαδα, αρα με δυο φορες την εβδομαδα βρισκεσαι στο υγιες κομματι, με μονο μια εχει μπαγιατεψει :coffee: Ο οργανισμος σου ξερει καλυτερα. Ασε που εχεις και τον προστατη σου σε εγρηγορση.
ok γενικά συμφωνούμε, είναι κουφό να είμαστε σε σάιτ για πουτάνες και να γινόμαστε υπερασπιστές του αυνανισμού, λοιπόν όταν υπάρχει γκόμενα γαμάς όσο περισσότερο μπορείς, άμα δεν υπάρχει πας πουτάνες δυό φορές τη βδομάδα, άμα δεν το αντέχει η τσέπη σου ας είναι εναλλάξ γαμήσι μαλακία αλλά όχι η μαλακία περισσότερο από μιά φορά τη βδομάδα.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.473
Πόντοι
2.046
τυφλωνει.jpg

Stories